Ma szükséged van a támogatásra - Egymondatos horoszkóp - október 9. kedd

2018.október.9.

A Mérleg jegyében lévő Újhold hangsúlyossá teszi a törvényt, a házasságot, az együttműködést és a külvilág reakcióját. A nap első felében, amikor a Plútó a Holdat támadja, a munkád miatt ne szorítsd háttérbe a társas kapcsolatokra való igényedet, épp most, amikor a legnagyobb szükséged van másokra. Ne csodálkozz azon, ha a párválasztásban vagy barátságaidban a külsőségek, az udvariasság és a jó modor sokat jelentenek számodra. Mivel a magányt képtelen vagy elviselni, kell, hogy legyen melletted valaki, akivel a legjobb társaságban is megjelenhetsz, és akinek jóéjtpuszit adhatsz.

Kos (03. 21-04. 20.) Az Újhold az oka, ha arra vágysz, hogy végre a fejed búbjáig belezúgj valakibe, eljegyezzétek egymást, megesküdjetek, és megteremtsétek a családi fészket.

Bika (04. 21-05. 20.) Ha tudatában vagy a szépségednek, tekintsd hasznos adottságnak karriered egyengetéséhez, de mivel fokozott a felfázás veszélye, viselj meleg alsóneműt.

Ikrek (05. 21-06. 21.) Ma kedved szerint szórakozhatsz és flörtölhetsz, de ne gabalyodj össze olyasvalakivel, akivel egy sor kellemetlen anyagi teher, kötelezettség és felelősség is jár.

Rák (06. 22-07. 22.) Ha mindig is fontos volt számodra a család, akkor éreztesd szeretteiddel, milyen fontos szerepet töltenek be életedben, milyen biztonságban érzed magad mellettük.

Oroszlán (07. 23-08. 23.) Kedvező a mai nap kellemes beszélgetésekre, de szellemi ösztönzésre is szükséged lesz, a munkahelyeden viszont ki sem látszol a tennivalókból.

Szűz (08. 24-09. 23.) Most érdemes megkérni az árát teljesítőképességednek, de a párodtól elvárod, hogy tolerálja a munkádat és értékelje, milyen életformát biztosítasz a családnak.

Mérleg (09. 24-10. 23.) Ma te leszel a központ, bárhol jelensz is meg, talán a csillogó megjelenés is a munkádhoz tartozik, de tarts böjtnapot és igyál bőven méregtelenítő teát!

Melyik sportág illik hozzád a legjobban? A csillagjegyed elárulja

Melyik sportág illik hozzád a legjobban? A csillagjegyed elárulja

Melyik sportág illik hozzád a legjobban? A csillagjegyed elárulja

Skorpió (10. 24-11. 22.) Szingliként fordíts több figyelmet a társasági életre, mint amikor van párod: csak így teremthetsz egyensúlyt az egyedül, illetve a másokkal eltöltött idő között.

Nyilas (11. 23-12. 21.) Csak egy apró lépés választja el egyik barátod iránti vonzalmadat a szexuális vágytól, s hogy ez helyes-e, vagy helytelen, az bizonyára mit sem számít nektek.

Bak (12. 22-01. 20.) Szerencsés vagy új állásod miatt, amely magasabb fizetéssel jár, főnököd is rokonszenves, ráadásul fölöttébb jóképű, s rövid idő alatt közel kerültök egymáshoz.

Vízöntő (01. 21-02. 19.) Ha munkát ajánlanak külföldön, képtelen leszel nemet mondani, és ha még egy hajdani diáktársaddal is összefutsz útközben, könnyen szerelembe eshetsz.

Halak (02. 20-03. 20.) A pasik gondoskodni akarnak a nőkről, a nőket viszont arra kódolták, hogy ezt keressék bennük, ám ha a dolgok rendje megváltozik, a kapcsolat nincs szinkronban.

Ez is érdekelhet

5 dolog, ami segít leküzdeni az ételek utáni sóvárgást

5 dolog, ami segít leküzdeni az ételek utáni sóvárgást

Tedd & Ne tedd

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Monitor

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói