Ma találkozhatsz a lovaggal - Egymondatos horoszkóp: Szeptember 19.

2016.szeptember.19.

A harmonikus Vénusz-Mars sugárzás hatására szexuális igényeink fokozódnak, és aktív társasági életre vágyunk. De nem árt tudni, hogy a jó szexuális kapcsolat titka a másik szükségleteinek megismerése és megértése, s hogy a partnerek mindent megtegyenek annak érdekében, hogy ki-ki azt kaphassa, amit a legjobban szeret. Ha épp nincs partnerünk, most könnyen rábukkanunk a megfelelő ellendarabra. Ebben az időszakban mindenféle alkotó tevékenység és pénzügyi tranzakció előnyt élvez, szívesen megyünk társaságba, szórakozni és ez hasznunkra válhat.

Kos (03. 21-04. 20.) Üzletkötéskor fontos a jó benyomás: ma megnyerhetsz valakit a szándékaidnak, és a pasi, akire vonzerőt gyakorolsz, éppen olyan, mint akit vonzani akarsz.

Bika (04. 21-05. 20.) Jó kapcsolatot ápolsz a kollégákkal, jó áron adod el szolgáltatásodat, és olyan munkakörbe kerülhetsz, amelyben megtalálhatod anyagi számításaidat.

Ikrek (05. 21-06. 21.) Ha elég érett vagy ahhoz, hogy fenntarts egy jó kapcsolatot, akkor sem törsz össze, amikor mindketten kissé dühösek vagytok, de ma elsimíthatod a konfliktusokat

Rák (06. 22-07. 22.) Együtt dolgozni a pároddal, együtt kialakítani a megfelelő környezetet és a közös fészket kettőtök számára annyit jelent, mint élvezni és éltetni a szerelmet.

Oroszlán (07. 23-08. 23.) Ha szükséged van valakire, ne tétovázz, küldjél neki erotikus üzeneteket, de most az érvényesülés és a kompromisszumkészség is kéz a kézben járnak.

Szűz (08. 24-09. 23.) Ingatlanügyben remek lehetőség, de amikor felismered, hogy anyagilag rá vagy utalva másokra, vigyázz, nehogy az inga átlendüljön túl a másik irányba.

Mérleg (09. 24-10. 23.) A pénzügyi világban ügyesen kamatoztathatod kapcsolatteremtő képességedet, érzelmi életedben új fejezet indul: sor kerülhet eljegyzésre, esküvőre.

Skorpió (10. 24-11. 22.) Ne is gondolj ma hétköznapi dolgokra, teljék ez a nap a megbocsátás és az idill jegyében: járj a párod kedvében azzal, hogy minden kívánságát teljesíted.

Nyilas (11. 23-12. 21.) Élvezd ki fokozódó népszerűségedet, szeretteid és barátaid társaságát, legyél oldott, és több figyelemmel vedd körül a kiszemelt lényt, mint a többieket.

Bak (12. 22-01. 20.) Ha továbbra is együtt kell dolgoznod az exeddel, tarts némi távolságot kettőtök között, mert főnökeid nehezen kezelhetőnek találhatják a helyzetet.

Vízöntő (01. 21-02. 19.) Az együttműködés nélkülözhetetlen a társasági életben, tanulmányaidban és otthon: olyan, mint a szeretet – ha kapni akarsz, adnod is kell.

Halak (02. 20-03. 20.) Ha magad mellé akarod állítani az embereket, munkahelyeden vagy egy üzletkötés során vesd be szexuális vonzerődet, és figyeld, milyen csodákat tesz veled!

GIF: www.giphy.com

Ez is érdekelhet

Megérkezett a tél legmesésebb hajszín trendje, a gyertyafény barna

Megérkezett a tél legmesésebb hajszín trendje, a gyertyafény barna

Tedd & Ne tedd

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Monitor

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói