Ma talán egy másik munkát is elvállalhatsz - Egymondatos horoszkóp: január 15. szerda

2020.január.15.

A Szűz jegyében lévő Hold és a Bak-Merkúr barátságos fényszöge ebédidőben kedvez az álláskeresésnek és a munkaszerződések aláírásának. Mellőzd a szőrszálhasogatást, de ha kaptál egy jó fülest, járj utána, talán egy másik munkát is elvállalhatsz. Akár a fodrászhoz vagy a kozmetikushoz is bejelentkezhetsz, de mivel a Hold délután jegyet vált és belép a Mérlegbe, ne szigetelődj el a társaságtól, járulj hozzá, egy randevú vagy közös program sikeréhez. A Bak jegyében lévő bolygók segítségével képes vagy megoldani munkahelyeden a legkényesebb helyzeteket is, ám ha elveszettnek érzed magad partner nélkül, öltözz fel szépen, és menj társaságba.

Ma talán egy másik munkát is elvállalhatsz - Egymondatos horoszkóp: január 15. szerda
Fotó: giphy

Kos (03. 21-04. 20.) A nap első felében rendet teremthetsz magad körül, ami elsősorban a munkahelyedre vonatkozik, később viszont a párkapcsolatod kap nagyobb hangsúlyt.

Bika (04. 21-05. 20.) Munkád, szorgalmad eredményei kezdenek kézzel fogható formát ölteni, délután viszont erős vágyat érzel, hogy tetsszél valakinek a munkahelyeden.

Ikrek (05. 21-06. 21.) A nap első felében essél túl hosszú ideje halogatott otthoni teendőiden, később viszont a megfelelő, vonzó partner oldalán tökéletes társ válhat belőled.

Rák (06. 22-07. 22.) Próbáld megérteni a párodat, ne hibáztasd őt, amiért nem érzi jobban magát a megoldási javaslatodtól, de este ne foszd meg magad a családi élet fészekmelegétől.

Oroszlán (07. 23-08. 23.) Ha nincs elég pénzed, hogy takarékoskodni kezdj, kezdd el azzal, hogy kereseted 5% - át beteszed a bankba, később viszont avasd be terveidbe rokonaidat.

Szűz (08. 24-09. 23.) Apró sikereid újabb és komolyabb tervek kidolgozására ösztönöznek, és ha fel akarod kelteni a nagy Ő figyelmét, dicsérd magad, verd nagydobra erényeidet.

Mérleg (09. 24-10. 23.) Ha bizonytalan szituációba kerültél, ülj le rokonaiddal egy kiadós beszélgetésre, de jó érzés, ha nem kell minden apróság miatt kompromisszumot kötnöd.

Skorpió (10. 24-11. 22.) Próbáld egyik-másik barátságodat kissé elmélyíteni, és vedd igénybe a segítő baráti ajánlatot, hiszen partnerség révén sok pénzhez és információhoz juthatsz.

Nyilas (11. 23-12. 21.) Ha állásajánlatot kapsz, ragadd meg az alkalmat, de állásváltoztatáskor lehetőleg a tények elemzésére és a jövő lehetőségeinek vizsgálatára alapozd döntésedet.

Bak (12. 22-01. 20.) Hívnak, foglalkoztatnak, elismerik tudásodat, gyakorlatodat, ám ha a párod munkabeli partnered is egyben, ne tegyél magadnak szemrehányást, hogy beleszerettél.

Vízöntő (01. 21-02. 19.) Anyagi helyzeteden egy szép summa nagyot lendítene, nem szabad hát kihagynod egyetlen lehetőséget sem, de óvakodj attól, hogy kölcsönökből vásárolgass.

Halak (02. 20-03. 20.) Gondjaidat oszd meg a pároddal és barátaiddal, számíthatsz támogatásukra, a nap második felében pedig pénzügyeid rendezése válhat esedékessé.

Ez is érdekelhet

Millie Bobby Brown új, klasszikus bubi frizurája ultramenő

Millie Bobby Brown új, klasszikus bubi frizurája ultramenő

GLAMOUR Horoszkóp

Napi horoszkóp: ma az érzelmi életed hullámzó lehet - január 22. szombat

Napi horoszkóp: ma az érzelmi életed hullámzó lehet - január 22. szombat

GLAMOUR Horoszkóp

Ezt hozza 2022-ben a Tigris éve a pénzzel, szerelemmel kapcsolatban

Ezt hozza 2022-ben a Tigris éve a pénzzel, szerelemmel kapcsolatban