Ma talán megtalálod a tökéletes társat- Egymondatos hororszkóp: Május 15.

2018.május.14.

Újhold a Bikában! Nyugalmadat semmi sem rendítheti meg, így a családi vagy üzleti összejöveteleken magadra vállalhatod a békebíró szerepét. A főzésen és anyagi biztonságod megteremtésén kívül ne foglalkozz más feladattal, inkább szervezz kirándulást vagy töltsd a napot a pároddal: érzéki hangulatod új színt vihet a kapcsolatotokba. Ma különösen ügyelj a torkodra, mert érzékenyebb, könnyen begyulladhat. Tarthatsz böjtnapot, de lehetőleg koplalás nélkül: fogyassz gyümölcsöt, de paradicsomlé is szerepelhet az étlapodon! Mivel az Uránusz ma belép a Bika jegyébe, ahol "esésben" van, az anyagiak és a bevételek terén időnként meg kell élnünk néhány váratlan változást.

Ma talán megtalálod a tökéletes társat- Egymondatos hororszkóp: Május 15.
Fotó: giphy

Kos (03. 21-04. 20.) Szeretnél többet keresni, és az sem közömbös számodra, hogyan gazdálkodsz a meglévő pénzeddel, de tudnod kell, hogy a pénz nem pótolhatja a boldogságot.

Bika (04. 21-05. 20.) Ha eleged van abból, hogy kétszer is meg kelljen nézned, mire adod ki a pénzedet, ma mégis kieszeled a módját, hogy miként juthatnál hozzá egy értékes műtárgyhoz.

Ikrek (05. 21-06. 21.) Ha hajlamos vagy a pazarlásra, el sem olvasod a banki egyenlegedről szóló kimutatást: igyekszel távol maradni az anyagi problémákkal való szembesüléstől.

Rák (06. 22-07. 22.) Mivel barátok és támogatók állnak a hátad mögött, akikben megbízhatsz, akkor nagyon sok mindenre hajlandó vagy kapcsolataid és biztonságérzeted megőrzéséért.

Oroszlán (07. 23-08. 23.) Élvezed, ha elismerik a munkádat és teljesítményedet, de bármilyen sokat dolgozol is, azért szakíts időt azokra a dolgokra, amelykért érdemes élni.

Szűz (08. 24-09. 23.) Vakációdon kellemes élményekkel gazdagodhatsz, és ha különböző álláspontú emberekkel kerülsz kapcsolatba, azzal nagyon sok mindent megtudhatsz a világról.

Mérleg (09. 24-10. 23.) Szívesen kötnél üzletet kedveseddel vagy egyik barátoddal, de jó, ha tartalékban vannak azért más üzletemberek is, ha a másik nem tesz megfelelő ajánlatot.

Skorpió (10. 24-11. 22.) Talán megtaláltad a tökéletes társat, és házasságra vágysz, de ne kapd fel rögtön a vizet, ha a párod időt akar, hogy tisztába jöjjetek magatokkal és egymással.

Nyilas (11. 23-12. 21.) Ha nagyszerű munkaerőnek bizonyulsz, talán még a fizetésedet i s felemelik, amit még odaadóbb munkával hálálsz meg, de az idő hajfestésre is alkalmas.

Bak (12. 22-01. 20.) Ma kiélheted kreatív hajlamaidat, alkothatsz valami szépet, sőt még a vállalkozóknak is kedveznek a csillagok, de napirendeden mégis első helyen áll a románc.

Vízöntő (01. 21-02. 19.) Ma életednek egyik legkellemesebb estéjét töltheted el kedvesed lakásán, ahol a pompás ünnepi vacsora is hozzátartozik jövendőbelid csábítási trükkjeihez.

Halak (02. 20-03. 20.) Nincs tartós siker, ha nem fektetsz be saját magad képzésébe, ám ha fejleszted a képességeidet, az emberek igényt tartanak rájuk, és készek megfizetni tudásodat.

Ez is érdekelhet

A strand mindenkié, kortól és alkattól függetlenül, azaz: 70 éves modelleket is a címlapra!

A strand mindenkié, kortól és alkattól függetlenül, azaz: 70 éves modelleket is a címlapra!

G-Életstílus

Megérkezett a this is Redy x Kozma Rita plus size menstruációs bugyi kollekció

Megérkezett a this is Redy x Kozma Rita plus size menstruációs bugyi kollekció

Divathírek

Vélemény: Jogosan viselhette Kim Kardashian Marilyn Monroe ruháját a Met gálán?

Vélemény: Jogosan viselhette Kim Kardashian Marilyn Monroe ruháját a Met gálán?