Ma tárd fel őszintén érzelmeidet - Egymondatos horoszkóp - július 7. vasárnap

2019.július.7.

A Hold vasárnap a Szűz jegyében halad, a nap első felében a Jupiterrel négyszöget a Szaturnusszal háromszöget zár be, a Neptunuszt pedig opponálja; ha senki nem segít neked, a feladataidat talán terhesebbnek érezheted, mint egyébként.

Ma tárd fel őszintén érzelmeidet - Egymondatos horoszkóp - július 7. vasárnap
Fotó: giphy

Ne akarj pótolhatatlan szupernő lenni környezeted számára, merj tiltakozni, ha mindenki szanaszét hagy mindent, és rád marad a rendrakás. Az esti órákban viszont a Plútó segítségével már önérvényesítő módon fejezed ki érzéseidet, érteted meg igényeidet. Mivel a gyomrod ma különösen érzékeny, az ideális ebéd: lazac burgonyapürével.

Kos (03. 21-04. 20.) Ne akarj túl sok teendőt belezsúfolni a mai napba, ám ha valaki megpróbál kihasználni, ne add be a derekad, inkább másokra ruházz át pár feladatot.

Bika (04. 21-05. 20.) Ma tárd fel őszintén érzelmeidet, de ne hagyd, hogy visszaéljenek a bizalmaddal: tanuld meg leleplezni és öntudatos viselkedéssel lereagálni a színlelést.

Ikrek (05. 21-06. 21.) Kedvező lehetőség lakásügyben, ám ha úgy érzed, szervezeted kimerült, alapos pihenésre van szükséged - nem kell mindent teljes erőbedobással csinálni.

Rák (06. 22-07. 22.) Egy kedves bocsánatkérés könnyekig meghat - nálad egy puszta ígéret elegendő arra, hogy lelki szemeid előtt azonnal meglásd a kapcsolat javításának lehetőségét.

Oroszlán (07. 23-08. 23.)
Mindenre van gondod, csupán saját anyagi érdekeidet hagyod figyelmen kívül, pedig nemcsak azokra kellene tekintettel lenned, akikről gondoskodnod kell.

Szűz (08. 24-09. 23.) Megértően viseled el mások hibáit, de mivel holnap már munkanap, gondoskodj arról, hogy neked is és a párodnak is maratoni élvezet legyen a mai este.

Mérleg (09. 24-10. 23.) Horoszkópod nem arra ösztönöz, hogy kötelező feladataid láttán ugrálj örömödben, de nem lehetne derűsebb hangulatban tölteni a hét utolsó napját?

Skorpió (10. 24-11. 22.) Barátnőd unszolására talán változtatsz az étkezési szokásaidon, a pasid pedig nem holmi vértelen kisasszony után vágyik, hanem sokoldalú, izgalmas nőre.

Nyilas (11. 23-12. 21.) A pontossággal hadilábon állsz, ám ha dogoznod kell, legfeljebb egy munkamániás fickót csíphetsz föl, akivel elütheted két üzletkötés között adódó szabadidődet,

Bak (12. 22-01. 20.) Felesleges és haszontalan időtöltésekre nincs időd, ezért bárhová készülsz a pároddal, előzőleg térképezd fel a terepet, de ne szégyellj segítséget kérni.

Vízöntő (01. 21-02. 19.) Ha pénzről van szó, nem kell kétségbe esned, ha a dolgok nem az elvárt menetben mennek, de kérdezd meg magadtól: vajon mi az, amit rosszul csinálsz?

Halak (02. 20-03. 20.) Ha a párod vagy valaki más nem hajlandó elfogadni álmodozó lényedet, mérlegelj: a másik szeretete-e a fontosabb, vagy az, hogy a saját utadat járd tovább.

Ez is érdekelhet

Idealizált romantika punk életérzéssel – Martin Wanda fotóssal beszélgettünk

Idealizált romantika punk életérzéssel – Martin Wanda fotóssal beszélgettünk

GLAMOUR Horoszkóp

Napi horoszkóp:  Sor kerülhet kényszeres költekezésre, féltékenységre - december 2.

Napi horoszkóp: Sor kerülhet kényszeres költekezésre, féltékenységre - december 2.

Tedd & Ne tedd

Dakota Johnson összetalálkozott Kristen Stewarttal és egy pillanatra helyreállt a világbéke

Dakota Johnson összetalálkozott Kristen Stewarttal és egy pillanatra helyreállt a világbéke