Ma tényleg forró lehet az estéd - Egymondatos horoszkóp - február 14. péntek

2020.február.14.

Bálint-napon a Hold a legszexisebb jegyben, a Skorpióban halad – lehet, hogy vagyonos pasira bukkansz. A reggeli órákban viszont, amikor az Uránusz szembenállásba kerül a Holddal, bizony törheted a fejedet, miből veszed meg a Bálint-napi ajándékot vagy fizeted ki az esedékes számlákat. Azt viszont ne hagyd, hogy meggondolatlan vásárlásod csődbe vigyen. Az esti órákban a Hold és a Halak-Merkúr háromszögének köszönhetően jólesnek a szexis üzenetek, és abban is biztos lehetsz, hogy a párodnak vagy szeretődnek tervei vannak estére… De neked is érdemes kedvesed tudomására hozni érzéseidet.

Kos (03. 21-04. 20.) Egy üzleti ajánlatot illetően gondolkodási időre van szükséged, de ami a szexuális vágyaidat illeti, legalább Bálint-napon lehetnél kissé közlékenyebb párod előtt.

Bika (04. 21-05. 20.) Egy új kapcsolat úgy indul, mint egy vad erotikus kaland, de ha már megtaláltad Őt, és vacsorameghívást kaptok a barátaitoktól, fogadd el kettőtök nevében.

Ikrek (05. 21-06. 21.) Nem akarsz bonyodalmat, de ha valaki az irodában felkeltette az érdeklődésedet, ne lepjen meg, hogy minél többet megtudsz róla, annál jobban kötődsz hozzá.

Rák (06. 22-07. 22.) Randevúid során megismerted a pasik trükkjeit, de érzed, hogy az idei Bálint-napnak és egy romantikus utazásnak különleges jelentősége lesz az életedben.

Ez a csillagjegyednek megfelelő szexjáték

Ez a csillagjegyednek megfelelő szexjáték

Oroszlán (07. 23-08. 23.) Jól döntesz, ha futni hagysz valakit, akivel pénzügyeid intézése során ismerkedsz meg, de este ne csak célozgass arra, amit az ágyban akarsz, légy egyenes!

Szűz (08. 24-09. 23.) Alaposan fölvágták a nyelvedet, mégse telefonálj vezetés közben, de ha valaki nyíltan érdeklődik irántad, nyíltan kérdezd meg tőle, mire célzott a megjegyzéseivel.

Mérleg (09. 24-10. 23.) Mindenütt virágok, piros szívecskék, szexi alsóneműk, de ha nem kapsz a pasidtól valami romantikus ajándékot Bálint-napra, cseréld le egy gálánsabb típusra.

Skorpió (10. 24-11. 22.) Lehet, hogy egy furcsa fickó kilép az életedből, de ha elfelejtetted volna megmondani a párodnak, mennyire szereted, akkor Bálint-napon itt a lehetőség.

Nyilas (11. 23-12. 21.) Ne dolgozd végig a Bálint-napot, az ünnepi vacsora elköltéséhez pedig az otthonod az eszményi helyszín – a párodnak nem lesz kifogása a szexis fehérnemű ellen.

Bak (12. 22-01. 20.) Nem szakíthatod meg a kapcsolatot a barátnőiddel a pasid miatt, inkább próbáld meg elérni, hogy a Bálint-napi bulin őt is befogadják azok, akik neked fontosak.

Vízöntő (01. 21-02. 19.) Pattanásig feszül otthon a hangulat, mégse gyakorolj diszkoszvetést a tányérokkal, de egyik munkatársaddal azért összejöhet valami Bálint-napi etye-petye.

Halak (02. 20-03. 20.) Délelőtt lehetőleg ne autókázz a pasiddal, baleset érhet, ám ha a partnered elutazik, és szeretné, ha magával vihetne, menj hozzá – végül is Bálint-nap van!

Ez is érdekelhet

Legjobb filmek a hideg őszi estékre

Legjobb filmek a hideg őszi estékre

GLAMOUR Horoszkóp

Ez a luxusmárka passzol hozzád a csillagjegyed alapján

Ez a luxusmárka passzol hozzád a csillagjegyed alapján

Divathírek

Megnyitott az Etele Plaza: íme minden, amit tudnod kell róla

Megnyitott az Etele Plaza: íme minden, amit tudnod kell róla