Ma túlságosan nagy rizikót vállalsz - Egymondatos horoszkóp: December 13. csütörtök

2018.december.13.

A nap első felében a Hold még a Vízöntőben jár, harmonikus szextil fényszögben az Uránusszal: ha nem vagy elég érett egy szorosabb kapcsolatra, talán az lesz a legjobb, ha a pároddal megmaradtok a barátságnál, amelyet később szorosabbra lehet fűzni.

Ma túlságosan nagy rizikót vállalsz - Egymondatos horoszkóp: December 13. csütörtök
Fotó: giphy

Ha nehézségeid vannak, kérj segítséget a barátodtól vagy a barátnődtől. Kísérletezz új hajszínnel vagy frizurával, de a nap második felében már, amikor a Halakban lévő Holdat a Merkúr támadja, ne legyél túl hiszékeny és tartózkodj az alkoholfogyasztástól. Ha idegeskedsz, megnyugtathat a zenehallgatás és a meditáció.

Kos (03. 21-04. 20.) Érdemes kihasználnod az új technológia adottságait, de egy kritikára reagálva fogadd el az igazságot, és csak utána jelentsd ki, mit szeretnél másként csinálni.

Bika (04. 21-05. 20.) Egy igazán sikeres üzletkötés eredményeként kedvezőnek látod életed alakulását, de azért nem ártana ellenőrizni, hogy nem csúszott-e valami hiba a számításba.

Ikrek (05. 21-06. 21.) Családod már állandó izgalomban él, készülnek az ünnepre, titkolóznak, ajándékokat dugdosnak, de neked is vannak még teendőid ezzel kapcsolatban.

Rák (06. 22-07. 22.) Az internet alkalmas lehet olyan közösség létrehozására, amely összeköti a cégeket, ám ha utaznod kell, figyelj jobban, mert kellemetlen helyzetbe keveredsz.

Oroszlán (07. 23-08. 23.) Van valami ebben a Vízöntőben, hogy egyetlen pillantásától elveszted a lélekjelenlétedet, viszont a könnyen szerzett pénz délután könnyen el is úszhat.

Szűz (08. 24-09. 23.) Délelőtt neked kell megpuhítanod a kollégákat és a vevőidet, a nap második felében viszont keress valami kifogást, hogy ne legyél kiszolgáltatva másoknak.

Mérleg (09. 24-10. 23.) Ha délelőtt hirtelen elfog a kalandvágy, talán nem is olyan ostobaság bepasizni, azt viszont ne hagyd, hogy valaki egy vitában délután a szájadba rágja a választ.

Skorpió (10. 24-11. 22.) Mivel nem szabad eltekintened a realitásoktól, elbagatellizálnod a kockázatot, ha úgy döntesz, belevágsz egy vállalkozásba, túlságosan nagy rizikót vállalsz.

Nyilas (11. 23-12. 21.) Vevőid, ügyfeleid, sőt még a párod is elvárja, hogy aktív legyél a világhálón, de igyekezz kiszűrni, hogy egy információ mikor nem elég világos vagy hiányos.

Bak (12. 22-01. 20.) Ahogy közeledik az ünnep, pénztárcád egyre laposodik, pedig a délelőtt még alkalmas a vásárlásokra - délután viszont elrontasz dolgokat, késéseddel galibát okozol.

Vízöntő (01. 21-02. 19.) Délelőtt vegyél részt közösséged tevékenységében, délután viszont valaki a baráti körödből vagy éppen vágyaid megtestesítője az anyagi gondjaidra emlékeztet.

Halak (02. 20-03. 20.) Jó lenne, ha a szokásos tétovázás helyett gyorsan döntenél, de vitatkozás helyett kezdj valamilyen kellemes tevékenységbe: menj moziba vagy meditálj.

Ez is érdekelhet

Összeszedtük neked a csajos és a sportos napok kedvenc szettjeit

Összeszedtük neked a csajos és a sportos napok kedvenc szettjeit

Tedd & Ne tedd

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Monitor

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói