Ma új ajtók nyílhatnak előtted - Egymondatos horoszkóp - január 3. péntek

2020.január.3.

A mai nap legfontosabb eseménye a Mars belépése a Nyilas jegyébe, amelyen február 16-ig halad keresztül. A nők az elkövetkező időszakban szabadságra és izgalmas kalandokra vágynak, de elutasítják a tisztességtelen viselkedést. A Hold a Kos jegyében jár, ahol a nap második felében a Vízöntő Vénusszal barátkozik. Ma minden esélyed megvan arra, hogy hírnevet szerezz különleges alkotásaiddal, és abba a körbe is fölvegyenek, amely mostanáig zárva volt előtted. Lehet, hogy eddig élvezted a függetlenséget, de most még az is megeshet, valamelyik régebbi barátodnál kötsz ki.

Kos (03. 21-04. 20.) Tervezz különleges programot a pasiddal, de ha a meglepetéseket kedveled, szokatlan ismerősökre van szükséged, a hétköznapi típusok halálosan untatnak.

Bika (04. 21-05. 20.) A buborékos víz fogyasztása növelheti a migrénes rohamok veszélyét, de ha egyik kollégád könnyedén veszi a munkahelyi etyepetyét, vedd te is könnyen.

Ikrek (05. 21-06. 21.) Amit egyedül nem érhetsz el, az sikerül kapcsolataid révén, ám ha vágyaid tárgya külföldön tartózkodik, távkapcsolatodban legyőztök minden akadályt.

Rák (06. 22-07. 22.) Ne ijedj meg, ha főnököd hívat: nagy tervei vannak veled - munkádból adódóan üzletemberekkel kell találkoznod, kapcsolati hálód pedig nagyobb bevételhez juttat.

Oroszlán (07. 23-08. 23.) A szerelemben teljes a béke, most lehet néhány közös ügyben egyetértésre jutni, és ha egy hivatalos bulin magasra teszed a lécet, célba veheted a főnöködet.

Szűz (08. 24-09. 23.) Egy ütős üzleti tervvel áttörést érhetsz el, és ha egy ajánlat nagyszerűen hangzik, még az is megtörténhet, hogy titkárnő-asszisztensnek jelentkezel valaki mellé.

Mérleg (09. 24-10. 23.) Partnered és rokonaid is értékelik, ha feltalálod magad egy kellemetlen helyzetben, azt viszont ne hagyd, hogy a párod megint kibújjon az esküvőtök alól.

Helló 2020! Ezt ígérik neked a csillagok az év első hónapjára

Helló 2020! Ezt ígérik neked a csillagok az év első hónapjára

Skorpió (10. 24-11. 22.) Ha a párod ki is alakít egy kapcsolatot, igyekszik megőrizni különállását, te viszont a szakmai sikereidet ne dobd sutba azért, hogy összeköltözz vele.

Nyilas (11. 23-12. 21.) Jól indul a nap, partnered egy kellemes hírrel ébreszt, de az sem kizárt, hogy egy különleges bulira készültök, ahol mindenki veled akar találkozni, beszélni.

Bak (12. 22-01. 20.) Ha partnered szerint a konyhában és a hálószobában a helyed, nem pedig a cégvezetésben, akkor a felszín alatt lappangó haragod sértődékenység formájában ölt testet.

Vízöntő (01. 21-02. 19.) A munkahelyeden nem számít főbenjáró bűnnek, ha nő létedre gondolkodni mersz, és ha egyik megbízódat érdekli az ajánlatod, hízelegj neki egy kicsit.

Halak (02. 2-03. 20.) Ha a pasid azt feltételezi, hogy képtelen vagy a pénzügyekkel kapcsolatos problémádat egyedül megoldani, kérd meg, hogy mentsen ki a slamasztikából.

Ez is érdekelhet

10 kevésbé ismert jel, ami arra utal, hogy depressziós lehetsz

10 kevésbé ismert jel, ami arra utal, hogy depressziós lehetsz

G-Életstílus

Gyakran látsz különös számokat? Az angyali számok neked is üzennek

Gyakran látsz különös számokat? Az angyali számok neked is üzennek

Divathírek

Lady Gaga új csavart adott a kis feketének

Lady Gaga új csavart adott a kis feketének