Ma ujjaid köré csavarhatod kiszemelted - Egymondatos horoszkóp: július 24. Szerda

2019.július.24.

A Merkúr találkozása a Vénusszal a Rák jegyében kiváltképp a művészetek élvezetének, az ingatlanügyek rendezésének, a családi programoknak, a vendéglátásnak, szeretteid kényeztetésének, az otthonszépítésnek, régiségek, ezüsttárgyak és antik bútorok beszerzésének kedvez. Lehet, hogy költened kell otthonod berendezésére. Ma megvan benned a gondoskodási hajlam, örülsz, ha boldoggá teheted szeretteidet, de mivel a Merkúr még hátramenetben van, vérig sértődsz, vagy duzzogó begubózással reagálsz, ha nem kapsz tőlük pozitív visszajelzést.

Ma ujjaid köré csavarhatod kiszemelted - Egymondatos horoszkóp: július 24. Szerda
Fotó: giphy

Kos (03. 21-04. 20.) Ha a fiúd családorientált, akkor azon gondolkodsz, hogy összeköltözz vele, de duzzogással és szeszélyeskedéssel sohasem fogod őt gondoskodóvá hangolni.

Bika (04. 21-05. 20.) Munkád jól jövedelmez, néhány jól irányzott bókkal azt is elérheted, hogy címzettje vonzónak érezze magát… és ezzel a saját dolgodat is megkönnyíted.

Ikrek (05. 21-06. 21.) Nagyon erős benned a hajlam, hogy aszerint értékeld magadat, mennyit keresel, de a párválasztásban ne az befolyásoljon, hogy a kedvesednek mennyi pénze van.

Rák (06. 22-07. 22.) Ma művészi alkotásokra, szerelmes levelek, versek írására is képes vagy, hasznos tanácsot kaphatsz lakásvásárlásra vonatkozóan, de ne mutasd ki gyengeségeidet.

Oroszlán (07. 23-08. 23.) Mivel az érzelem és az értelem mostanában nem jár mindig együtt, hiába szeretnél végére járni egy problémának, kérdésedre még nem várhatsz feleletet.

Szűz (08. 24-09. 23.) Ha céljaid egyeznek mások céljaival, az erőfeszítések összeadódnak, és olyan hatást eredményeznek, amely lehetővé teszi, hogy többet érj el, mint egyéni akciókkal.

Mérleg (09. 24-10. 23.) Ha közlöd a főnököddel mennyire alkalmatlannak tartod, pár percig nagyszerű lesz a közérzeted, de ha ez elmúlik, azt fogod kívánni, bárcsak hallgattál volna.

Skorpió (10. 24-11. 22.) Lehet, hogy külföldön kell üzleti ügyben bemutatkoznod, de az sem kizárt, hogy céljaid vannak tárgyalópartnereddel, akit talán még férjnek is el tudnál képzelni.

Nyilas (11. 23-12. 21.) Túlzásokba eshetsz a hitelfelvétel tekintetében, de ha társulsz valakivel, akkor a te üzleti érzéked és tulajdonságaid kiegészíthetik az övéit és fordítva.

Bak (12. 22-01. 20.) Ha a főnököd vagy egyik kollégád kérdezz-felelek játékot akar játszani veled, és aziránt érdeklődik, hogy belefér-e egy kis etyepetye az estédbe, mondj nemet.

Vízöntő (01. 21-02. 19.) Másodállásodat felhasználhatod kereset-kiegészítésnek, de ne bosszankodj azon, ha kollégáid ma remekül szórakoznak legújabb irodai románcodon.

Halak (02. 20-03. 20.) Itt a ragyogó alkalom, az ujjaid közé csavarj valakit, vagy vállalkozóvá válj - csak azt kell megértened, hogyan kell tőkét kovácsolni a kreativitásodból.

Ez is érdekelhet

Filmek nagy csavarral - avagy a legváratlanabb csattanók a filmtörténelemben

Filmek nagy csavarral - avagy a legváratlanabb csattanók a filmtörténelemben

GLAMOUR Horoszkóp

A Nyilasoknak anyagi gondjaik lehetnek, a Bakok sikeresek lesznek vállalkozásukban - Napi horoszkóp: Május 17.

A Nyilasoknak anyagi gondjaik lehetnek, a Bakok sikeresek lesznek vállalkozásukban - Napi horoszkóp: Május 17.

Monitor

9 új könyv májusban, amit hiba lenne kihagynod

9 új könyv májusban, amit hiba lenne kihagynod