Ma valaki, akit nagyon kedvelsz, csalódást okozhat - Egymondatos horoszkóp - július 8. hétfő

2019.július.8.

A Mérleg jegyében haladó Hold szextil fényszögének köszönhetően a Merkúrral és a Marssal az esti órákig béke és harmónia uralkodik környezetedben, az együttműködés is jobb, mint máskor. Ha a pároddal tökéletesen összeilletek, lehet, hogy esküvőről ábrándozol nagy felhajtással. A Hold barátságtalan fényszöge a Rák-Vénusszal viszont a tipikus "rosszkedvű, duzzogó este": valaki, akit nagyon kedvelsz, csalódást okozhat. Növessz vastagabb bőrt ahelyett, hogy a pasidat vagy a családodat sirámaiddal traktálnád.

Ma valaki, akit nagyon kedvelsz, csalódást okozhat - Egymondatos horoszkóp - július 8. hétfő
Fotó: giphy

Kos (03. 2l-04. 20.) Beszélgess az általad kiszemelt pasikkal, hogy kiszűrhesd a számodra nem megfelelőket, de ne akard rábeszélni a párodat, hogy este elmenjen veled valahová.

Bika (04. 21-05. 20.) Ha a családi, munkahelyi problémáidat megosztod valakivel, hamarabb megoldódnak, de egy bizonytalan kapcsolat miatt nem kellene feladnod a munkádat.

Ikrek (05. 21-06. 21.) Szokatlan jókedved mindenkire hatással van, ékesszólásod is kapóra jöhet a mai randin vagy üzleti tárgyalásodon, csak a költekezésedet próbáld visszafogni.

Rák (06. 22-07. 22.) A családban legyél engedékeny; szeretteid több gondoskodásra, kényeztetésre vágynak, otthonod szépítésében pedig akár önmagadat is felülmúlhatod.

Oroszlán (07. 23-08. 23.) A kommunikáció, a kapcsolatteremtés, szövetségek és barátságok kötése teszi életedet ma biztonságossá, ezért este kevés időd lesz a családoddal törődni.

Szűz (08. 24-09. 23.) Lehet, hogy szerepjátszásra kényszerülsz: ahogy lehetetlen minden körülmények között őszintének lenned, ugyanúgy lehetetlen állandóan önmagadat adni.

Mérleg (09. 24-10. 23.) Még hogy szakmai vagy üzleti találkozó - igazán nyilvánvaló számodra, mit kell értened egy ilyen megbeszélésen – el fog csábítani ez az Oroszlán!

Skorpió (10. 24-11. 22.) Amennyiben fontos tárgyaláson veszel részt, térj ki a konkrét válaszadás elől, de az esti órákban ne reagálj túlzott érzékenységgel egy esetleges elutasításra!

Nyilas (11. 23-12. 21.) Ha egészséges kapcsolatra vágysz, tartsd meg az önállóságodat, de miután eltöltesz pár órát a barátnőiddel, még jobban meg tudod becsülni a párkapcsolatodat.

Bak (12. 22-01. 20.) Ne késs egy megbeszélt szakmai vagy üzleti találkozóról – tárgyalásod a végkifejletet illetően eredményes lesz, de ne a munkahelyeden keress házastársat magadnak.

Vízöntő (01. 21-02. 19.) Beszélgess a pároddal kapcsolatotok alakulásáról, de még ennél is jobb ötlet, ha együtt tölthetnétek a szabadságotokat – a párod erre játszik napok óta!

Halak (02. 20-03. 20.) Bizony dolgoznod kell, hogy fizethesd luxuslakásod luxusköltségeit, de ha lételemed a luxus, ma élvezheted, mert benne élsz, mert talán megkapod a párodtól.

Ez is érdekelhet

Vissza lehet szerezni az elveszett szerelmet?

Vissza lehet szerezni az elveszett szerelmet?

Divathírek

Meghan Markle szettjei egyre merészebbek New York-ban, mi pedig szóhoz sem jutunk tőle!

Meghan Markle szettjei egyre merészebbek New York-ban, mi pedig szóhoz sem jutunk tőle!

GLAMOUR Horoszkóp

Napi horoszkóp: Most megtudhatod, kik az igazi barátaid - szeptember 26.

Napi horoszkóp: Most megtudhatod, kik az igazi barátaid - szeptember 26.