Ma valaki csak arra vár, hogy elhalmozzon - Egymondatos horoszkóp - december 8. péntek

Ma valaki csak arra vár, hogy elhalmozzon - Egymondatos horoszkóp - december 8. péntek

2017.december.8.

Az Oroszlán jegyében lévő hold barátságos fényszögei ma lehetővé teszik számodra, hogy szinte mágnesként vonzzad a pasikat. Valaki nagyon vár arra, hogy elhalmozzon vonzalma jeleivel és egy kis luxussal, és neked most éppen erre van szükséged. Hatékonyság, kreativitás vagy vezetői képességek tekintetében lekörözheted férfi kollégáidat, lenyűgözheted főnökeidet a hozzáértéseddel, de ha túl erősen akarsz uralkodni a párodon, akkor ne csodálkozz, ha nem érzi magát egyenrangúnak veled. Ha síelsz, ne feledkezz meg szemeid védelméről – a napszemüveg ma kötelező viselet.

Kos (03. 21-04. 20.) Mivel vonz a kockázat, még akkor is megemeled a tétet, ha semmi szükséged rá, művészkörökkel is kapcsolatot teremthetsz, ahol gyorsan szerencsét csinálhatsz.

Bika (04. 21-05. 20.) A szerelem ma otthon esik a legjobban, ám ha rájössz, milyen feltételekhez kötöd a szexet, elég gyorsan felismered a csalit is, amire időnként ráharapsz.

Ikrek (05. 21-06. 21.) Vállalkozóként, üzletemberként be kell cserkészned a lehetséges üzletfeleket: lesz olyan ügyfeled is, akit sokszor fel kell keresned, mielőtt rendelést kapsz tőle.

Rák (06. 22-07. 22.) Remek munkaajánlat fut be, és ha bemész a városba, üzletről üzletre járva kiderül, volna mire költeni, de ma inkább magadat lepd meg néhány luxuscikkel.

Oroszlán (07. 23-08. 23.) Fontos tapasztalatokat szerzel egy találkozón, ideértve azt is, hogy új ismeretségeket köthetsz, de a nemszeretem munkákat ügyesen átpasszolod a párodnak.

Szűz (08. 24-09. 23.) Ha rokonaid nagy lelkesedéssel beleélik magukat egy lakás megvásárlásba, ne mondj csupa rosszat róla, csak próbáld meg felhívni figyelmüket a hibáira.

Mérleg (09. 24-10. 23.) Nagy hintás vagy, folyton újabb és újabb hódításaiddal hencegsz, ma viszont élvezd, hogy divatos helyen jelenhetsz meg, ahol híres emberekkel találkozhatsz.

Skorpió (10. 24-11. 22.) Bevágódhatsz a főnöködnél, anyagilag is jól jársz, ha elvégzed azt a munkát, amit mindenki visszaadott azzal, hogy az ünnep előtt már képtelenség megcsinálni.

Nyilas (11. 23-12. 21.) Ha apró trükköket eszelsz ki a megszokás egyhangúsága ellen, izgalmasabbá teszed az életedet, és ha már úgyis gondolkozol, ma gondolkozz nagyban!

Bak (12. 22-01. 20.) Ha felteszed a kérdést magadnak, mit szeretnél elérni a szexszel, rájössz arra, hogy használhatod társkeresésre, biztonságod megvásárlására vagy örömszerzésre.

Vízöntő (01. 21-02. 19.) Szerencsés vagy a baráti körödben, te vagy a társaság központja, viszont ha túlexponálod magad, vagyis túl sokat látnak, könnyen inflálódó áruvá válhatsz.

Halak (02 20-03. 20.) Nagyon jól tudsz együtt dolgozni egyik munkatársaddal vagy üzletfeleddel, van valami kettőtök között, amit érdemes volna kimerítőbben tanulmányozni.

Ez is érdekelhet

Lézeres szőrtelenítés: kiknél lehet a leghatásosabb a végeredmény?

Lézeres szőrtelenítés: kiknél lehet a leghatásosabb a végeredmény?

GLAMOUR Horoszkóp

Napi horoszkóp: Ma belekeveredhetsz valami kínos ügybe - november 29.

Napi horoszkóp: Ma belekeveredhetsz valami kínos ügybe - november 29.

GLAMOUR Horoszkóp

Heti horoszkóp - Nagy lesz a hajtás ezen a héten - november 29. - december 5.

Heti horoszkóp - Nagy lesz a hajtás ezen a héten - november 29. - december 5.