Ma vállald fel a konfliktusokat - Egymondatos horoszkóp - augusztus 16. csütörtök

2018.augusztus.16.

Végre lecseng a hét, készülhetsz a hosszú hétvégére. Délelőtt, amikor a Mérleg-Holdat a Bak-Mars támadja, jobb, ha felhagysz konfliktuskerülő viselkedéseddel, mert sem a túlzott alkalmazkodás, sem a hízelgés nem hoz megoldást. A Hold délelőtt átlép a Skorpió jegyébe, ahol délután szembenállásba kerül ugyan az Uránusszal, de a Szaturnusszal harmonikus szextil fényszöget zár be: megeshet, hogy egy kölcsönt most kell visszafizetned, sikeres üzletkötésben is csak akkor reménykedhetsz, ha nagy súlyt helyezel azokra a formaságokra, melyekkel jó benyomást tehetsz ügyfeledre.

Kos (03. 21-04. 20.) Türelmetlenséged konfliktushelyzetbe sodorhat, és ha még ki sem fizetted a számláidat, mégis üresen áll a "kincstár", használd ritkábban a hitelkártyádat.

Bika (04. 21-05. 20.) Ideje felismerned, hogy életed párja nehezen viseli, ha minden lépését ellenőrzöd, viszont a nap második felében lenyűgöz kötelességérzete és üzleti ambíciója.

Ikrek (05. 21-06. 21.) Mivel egy rosszullét vagy a számítógép üzemzavara kiesést jelenthet a munkádból, ajánlatos volna kivédeni az ilyen vészhelyzeteket - ez még az üzletnek is használ.

Rák (06. 22-07. 22.) Ne hagyd, hogy a barátok beleüssék az orrukat a magánügyeidbe, de ha egy komoly üzletember meghív ebédre, azért még nem kellene összeszűrnöd vele a levet.

Oroszlán (07. 23-08. 23.) Délelőtt kerüld az ügyfelekkel való személyes találkozást, de vannak bizonyos íratlan szabályok, melyeket otthon és a munkahelyeden is be kell tartanod.

Szűz (08. 24-09. 23.) Nincs kielégítő megoldás a gyakori utazás kimerítő problémáira, mégis tehetsz valamit, hogy kényelmesebbé tedd az utadat: vidd magaddal kedvenc magazinodat!

Mérleg (09. 24-10. 23.) Ha a párod rájön, hogy a családi vagyon már nem létezik, és a céged is anyagi gondokkal küzd, ne táplálj titkos reményeket arra nézve, hogy feleségül vesz.

A csillagjegyed elárulja, milyen anya leszel!

A csillagjegyed elárulja, milyen anya leszel!

Skorpió (10. 24-11. 22.) Pályakezdőként nehéz munkát találnod, és ha úgy érzed, hogy újdonsült pasiddal nem lennél boldog, mert olyan hirtelen jött minden, időre van szükséged.

Nyilas (11. 23-12. 21.) Ma szükséged van néhány zavartalan órára, ezért ha problémát okoz néhány telefonhívás, melyre válaszolnod kell, határozd el, hogy nem veszed fel a mobilt.

Bak (12. 22-01. 20.) Ha te tudod, mi a legjobb barátaidnak és a párodnak is, s bebizonyítod, hogy a módszerük téves, ebből a kényszerből hiányzik mások véleményének tisztelete.

Vízöntő (01. 21-02. 19.) A hivatali ügyintézést, vagy a közös ünnepi program megszervezését ne kapkodd el, de ha ellenőrzöd számítógépes programodat, talán sikerül megtalálnod a hibát.

Halak (02. 20-03. 20.) Délután hiába lógsz a telefonon, kedvesedet nem tudod elérni, viszont ha külföldön tartózkodsz, valaki, aki később a támogatód lehet, botrányosan fut utánad.

Ez is érdekelhet

Legjobb filmek a hideg őszi estékre

Legjobb filmek a hideg őszi estékre

GLAMOUR Horoszkóp

Ez a luxusmárka passzol hozzád a csillagjegyed alapján

Ez a luxusmárka passzol hozzád a csillagjegyed alapján

Divathírek

Megnyitott az Etele Plaza: íme minden, amit tudnod kell róla

Megnyitott az Etele Plaza: íme minden, amit tudnod kell róla