Ma valóra válthatod elképzeléseidet - Egymondatos horoszkóp: július 18.

2020.július.18.

A nap első fele az Ikrekben lévő Hold ösztönzésére leginkább szellemi tevékenységekre alkalmas, és minél változatosabb a tevékenységed, annál nagyobb a lelkesedésed. Valóra válthatod elképzeléseidet, ha arra koncentrálsz, amit éppen csinálsz, és nem azzal foglalkozol, hogy mi mindent csinálnál ehelyett. A nap második felében, amikor a Hold már a Rák jegyében halad, a biztonságot keresed. Az otthonod, a meleg családi fészek, a családod, a védelmező és gondoskodó anyai szeretet hátterével szentély lehet számodra, de szeretteidet akár egy vacsorameghívással is meglepheted.

Ma valóra válthatod elképzeléseidet - Egymondatos horoszkóp: július 18.
Fotó: giphy

Kos (03. 21-04. 20.) Délelőtt érdemes egyszerre több projektet futtatnod: találd meg azt a munkát, amelyben az ötleteidet valóra válthatod, de munka után már végezd el a házimunkát.

Bika (04. 21-05. 20.) A friss levegő segít rendszerezni a gondolatait, de a nap első fele bevásárlásra is alkalmas, az esti családi összejövetelt viszont helyezd át a saját otthonodba.

Ikrek (05. 21-06. 21.) Erősítsd meg a vállizmaidat, vagy vizsgáld meg, melyik adottságod nincs kellően kibontakoztatva, de az üzleti megbeszéléseden mellőzd a pikírt megjegyzéseket.

Rák (06. 22-07. 22.) A nap első felében kár lenne belemenned egy vitába, de ha a párod olyan asszonykára vágyik, aki otthon ül, süt-főz, egészen biztos, hogy komoly esélyed van nála.

Oroszlán (07. 23-08. 23.) Délelőtt szentelj időt a barátnődre, ha már egyszer találkozót beszéltetek meg, de a nap második felében próbáld meg helyreállítani belső egyensúlyodat.

Szűz (08. 24-09. 23.) Nyitott vagy az új információkra, de az információbőség korában csak úgy boldogulhatsz, ha kiszűrsz mindent, ami fölösleges, és így a lényegre összpontosíthatsz.

Mérleg (09. 24-10. 23.) A mobil jó találmány, főleg arra találták ki, hogy bárhol elérhető legyél, ám ha még későn is dolgozol, inkább csak kerülgeted, semmint ellátod feladataidat.

Skorpió (10. 24-11. 22.) Kerüld a kockázatokat, mert az Ikrek-Holdra délelőtt nem éppen az anyagi megfontoltság jellemző: a szerencse ma ahhoz szegődik, akinek úgyis fut a szekere.

Nyilas (11. 23-12. 21.) Szellemességed az a háló, amibe beleakadnak a másik nem képviselői, de ma alighanem titkos tartalékaidhoz kell nyúlnod, ha lépést akarsz tartani az árakkal.

Bak (12. 22-01. 20.) Ha ülőmunkát végzel, mozognod kell, hogy érezd, tested is van, nem csak agyad, ám ahol sikeres lehetsz, ahol nem ütközöl ellenállásba, az az érzelmek nyelve.

Vízöntő (01. 21-02. 19.) Ha a nyaralók boldog táborát szaporítod, ne törődj a világ gondjaival, csak a jelen örömeivel, ha viszont dolgozol, munka után ülj be egy kisvendéglőbe.

Halak (02. 20-03. 20.) Ma talán azt kívánod megvizsgálni, miként változik meg az együttélés során a pasid viselkedése, este viszont szükséged van arra a biztonságra, amit tőle kaphatsz.

Ez is érdekelhet

Tom Ford lemondta februári bemutatóját a New York-i divathéten

Tom Ford lemondta februári bemutatóját a New York-i divathéten

G-Életstílus

Gyakran látsz különös számokat? Az angyali számok neked is üzennek

Gyakran látsz különös számokat? Az angyali számok neked is üzennek

GLAMOUR Horoszkóp

Napi horoszkóp: pontosan tudod, mit akarsz elérni - január 26.

Napi horoszkóp: pontosan tudod, mit akarsz elérni - január 26.