Ma valószínűleg áldozatokat kell vállalnod - Egymondatos horoszkóp: június 13. szombat

2020.június.13.

A Halak jegyében lévő Mars-Neptunusz együttállásból a hét végén lélekgyógyászként vagy terapeutaként profitálhatsz, de ha irreális, romantikus vágyakat kergetsz, vagy hamisan ítéled meg a tényeket és lehetőségeidet, csalódás érhet. Ez a fényszög árulás, ködösítés, szemfényvesztés veszélyére utal, és jó, ha azzal a ténnyel is tisztában vagy, hogy könnyen összeszedhetsz valamilyen fertőzést. Mivel a szervezeted képtelen feldolgozni az alkoholt és a gyógyszerekre sem úgy reagál, mint máskor, fogadj absztinenciát, gyógyszert pedig csak orvosi előírásra szedj. Ezeken a napokon valószínűleg áldozatokat kell vállalnod, hiszékenységedre is ráfizethetsz. Mivel csalás, alattomosság vagy intrika áldozata lehetsz, kerüld a tisztességtelen embereket, és óvakodj attól, hogy elveszítsd a kapcsolatot a valósággal. Játssz nyílt lapokkal, és szabj határt önzetlenségednek, ne hagyd, hogy egyesek visszaéljenek ezzel!

Ma valószínűleg áldozatokat kell vállalnod - Egymondatos horoszkóp: június 13. szombat
Fotó: giphy

Kos (03. 21-04. 20.) Ne menekülj álmokba a valóság tényei elől, óvakodj a trükközéstől, de légy résen, mert ellenfeleid szervezkednek a hátad mögött, bizalmaddal is visszaélhetnek.

Bika (04. 21-05. 20.) Egy meghívás hízeleg ugyan a hiúságodnak, de ha kételkedni kezdesz egyik barátod tisztességében, ez a végét jelentheti már amúgy sem szilárd kapcsolatotoknak.

Ikrek (05. 21-06. 21.) Ha szakmailag feddhetetlen vagy, akkor is legyél óvatos, egyesek ugyanis rossz híredet keltik: az intrikák jelenthetik a karrieredben a legnagyobb veszélyt.

Rák (06. 22-07. 22.) Talán örülsz a külföldi munkának vagy kiküldetésnek, de nem kell eltűrnöd, hogy a vállalat főnöke megkérdőjelezze hozzáértésedet, szakmai képességeidet.

Oroszlán (07. 23-08. 23.) Adózással kapcsolatos gondod adódhat, s ha ellenőrzöd a bankszámládat, kiderülhet, hogy szeretőd vagy üzlettársad jelentős összeget tulajdonított el.

Szűz (08. 24-09. 23.) Szenvedélyed vagy titkos viszonyod nem marad titokban, veszélyeztetheti jó híredet, magánéletedet, házasságodat és üzleti kapcsolataidat.

Mérleg (09. 24-10. 23.) Ha egyik kollégád meghív egy italra, de kétségeid vannak, helyes-e, amit teszel, ne söpörd félre az aggályaidat, mert kifoghatod a föld leglinkebb pasiját.

Skorpió (10. 24-11. 22.) Művészi érzékedet kamatoztathatod, de a szerelemben vigyázz, nehogy a párodnál kelljen ismét bocsánatért esedezned félrelépésed, turpisságod miatt.

Nyilas (11. 23-12. 21.) Ne fogadd a pasidat a lakásodon, pláne, ha alaposan felöntött a garatra, de a mai napon még az sem kizárt, hogy lakásodban csőtörés vagy gázszivárgás van.

Bak (12. 22-01. 20.) Rossz hírt kaphatsz, a járgányod is lerobbanhat, s mivel teljes káosz van a fejedben, ha egyik rokonod beszélni akar veled, ne engedj át neki fontos döntéseket.

Vízöntő (01. 21-02. 19.) Zavaros históriába csöppenhetsz, rokonok között a bizalom meginoghat a közösen kezelt pénzügyek miatt, amelyekben zűr és veszteség mutatkozik.

Halak (02. 20-03. 20.) Nem látsz át valakin vagy valamin, hiába vársz másoktól anyagi támogatást, a néptelen utcák pedig kedvező terepnek számítanak a tolvajok számára.

Ez is érdekelhet

Az okos az új szexi! Minden, amit a szapioszexualitásról tudnunk kell

Az okos az új szexi! Minden, amit a szapioszexualitásról tudnunk kell

Szépséghírek

Ezek az alkoholos italok a legrosszabbak a bőrnek

Ezek az alkoholos italok a legrosszabbak a bőrnek

GLAMOUR Horoszkóp

Ez a luxusmárka passzol hozzád a csillagjegyed alapján

Ez a luxusmárka passzol hozzád a csillagjegyed alapján