Ma változtass egy kicsit túlszabályozott életviteleden - Egymondatos horoszkóp: március 17. kedd

2020.március.17.

A Bak jegyében tartózkodó Hold tehet arról, hogy egy pillanatra sem feledkezel meg kötelezettségeidről, de ne hidd, hogy érzelmeid elfojtása útját állja a kiemelkedő teljesítménynek. A Bika jegyében lévő Vénusz barátságos fényszöge nemcsak az üzletkötést és egy jól fizető pozíció megszerzését támogatja, hanem arra is ösztönöz, hogy engedd át magad az érzéki örömöknek. Érzelmileg akkor sikerül feloldódnod, ha a párod mellett biztonságban érzed magad. Nyisd meg a szívedet, változtass egy kicsit túlszabályozott életviteleden és engedd be életedbe azokat az embereket, akik kiérdemelték bizalmadat!

Kos (03. 21-04. 20.) Vonzó akarsz lenni partnered szemében, de ne hidd, hogy ezt csak szakmai és anyagi sikereid révén érheted el - mit ér a siker, ha nem jut időd a családodra?

Bika (04. 21-05. 20.) Ma mindenből a legjobbra sikerül szert tenned, szakmai, pénzügyi és rokoni kapcsolataid tartósak, biztonságosak.

Ikrek (05. 21-06. 21.) Talán nem véletlen, hogy az exed vagy valaki a múltadból újra felbukkan az életedben, de amit mindenképpen el kell kerülnöd, az a pénzügyi függőség.

Rák (06. 22-07. 22.) Ha a társad ésszerűen, érzelemmentesen viszonyul az élethez, míg te emocionálisan közelítesz hozzá, meg kell találnod az egyensúlyt a ráció és az emóció között.

Oroszlán (07. 23-08. 23.) Ma inkább munkahelyi biztonságra, dicsőségre és hírnévre vágysz, mint pénzre, és ha megbecsülnek, éjjel-nappal dolgozol, hogy teljesítsd az elvárásokat.

Szűz (08. 24-09. 23.) Szorítsd vissza a taposómalom és a pénzhajhászás időszakát, keríts időt a közös hobbinak, de a mai napon akár egy hosszú távú kapcsolat alapjait is lefektetheted.

Mérleg (09. 24-10. 23.) Végre találhatsz egy megfelelő lakást, ahol még munkalehetőség is van, a szexet is társíthatod az üzlettel, hiszen gyakorlatias érzéked ma sem hagy cserben.

Skorpió (10. 24-11. 22.) Ha ráakadtál az Igazira, ne hagyd, hogy bárki is közétek álljon, és ha tökéletesen megbízol a párodban, akkor sokkal inkább törődésre és szeretetre késznek találod.

Nyilas (11. 23-12. 21.) Ne hagyd, hogy lustaságod vagy kényelemszereteted miatt olyan dolgokból maradj ki, melyek jó irányba befolyásolnák anyagi helyzetedet, és a munkádat!

Bak (12. 22-01. 20.) Nem táplálsz romantikus reményeket, de szívesen vagy együtt valakivel, akivel a munkában is jól megértitek egymást, sőt, még kreativitásodat is értékelik, díjazzák.

Vízöntő (01. 21-02. 19.) Nem gondolod, hogy kissé túlzásba esel, ha a munkád és otthoni teendőiden kívül soha nem szakítasz időt egy kis szórakozásra, természetjárásra, randizásra?

Halak (02. 20-03. 20.) A mai napon kötelességtudó pasid mellett a luxusról és a pénzzel elérhető javakról sem kell lemondanod.

Ez is érdekelhet

A legfinomabb barhesz, amit valaha kóstoltál - Készítsd el az ünnepekre

A legfinomabb barhesz, amit valaha kóstoltál - Készítsd el az ünnepekre

Szépséghírek

Ezt látnod kell: Billie Eilish barnára festette a haját!

Ezt látnod kell: Billie Eilish barnára festette a haját!

Divathírek

3 trükk a réteges öltözködéshez, amit Diana hercegné mindig bevetett

3 trükk a réteges öltözködéshez, amit Diana hercegné mindig bevetett