Ma változtatnod kell hozzáállásodon - Egymondatos horoszkóp - július 30. kedd

2019.július.30.

Az Oroszlán jegyében lévő Nap és az Uránusz négyszöge tehet arról, hogy elszántan véded önállóságodat, képtelen vagy alkalmazkodni a párodhoz. Ha úgy érzed, hogy valaki megpróbálja korlátozni szabadságodat, hamar kijössz a sodrodból.

Ma változtatnod kell hozzáállásodon - Egymondatos horoszkóp - július 30. kedd
Fotó: giphy

Nem ártana rugalmasan reagálni, amikor váratlan események okoznak stresszhelyzeteket. Ha a főnököd vagy kedvesed kiszámíthatatlan viselkedése felbosszant, szakíts megszokott magatartásmintáddal, módosítsd a hozzáállásodat ahelyett, hogy eluralkodna rajtad az idegesség. Ma nem támaszkodhatsz az eddig bevált módszereidre, változtatnod kell hozzáállásodon, amikor megpróbálsz megoldani egy problémát. Ezeken a napokon keringési zavarok, műszaki jellegű károk és váratlan balesetek is előfordulhatnak.

Kos (03. 21-04. 20.) A gyors adásvétellel járó zűrzavar elhomályosíthatja érzékedet a jó üzletek és befektetések iránt; szerelmi kapcsolatodat még nem érdemes szorosabbra fűzni.

Bika (04. 21-05. 20.) Ha csupán a változtatás kedvéért változtatsz munkát vagy lakást, helyrehozhatatlan hibákat véthetsz, de nem vagy hajlandó utasításoknak engedelmeskedni.

Ikrek (05. 21-06. 21.) Kitágult visszerek vagy vénagyulladás esetén, amikor csak lehetőséged van rá, polcold fel a lábaidat, de még akkor se stoppolj a sztrádán, ha lerobbant a járgányod.

Rák (06. 22-07. 22.)
Baráttal ne üzletelj, őrizd meg anyagi függetlenségedet, és mindenkit, aki túl erőszakosan hozakodik elő üzleti javaslataival, tanácsos távolról szemlélni csupán.

Oroszlán (07. 23-08. 23.) Sor kerülhet munkahelyi változásra, szakításra, és ha ragaszkodsz "a régi szép időkhöz", akkor az állandó idegeskedés és bizonytalanság állapotába kerülsz,

Szűz (08. 24-09. 23.) Ha megpályáztál egy külföldi munkahelyet, bosszankodsz a visszautasítás miatt - lehetőleg kerülj ma minden járművet, de a repülést mindenképpen.

Mérleg (09. 24-10. 23.) Érzékeny vagy az adok-kapok egyensúlyára, de ha sem a kevesedre, sem a barátokra nem számíthatsz pénzügyekben, fontos kapcsolataid megszakadhatnak.

Skorpió (10. 24-11. 22.) Mivel elektromosság vibrál a levegőben, a főnököddel vagy a pároddal összekaphatsz, de nem érdemes megmaradnod egy nem kielégítő kapcsolatban.

Nyilas (11. 23-12. 21.) Mivel sikertelen utazás, váratlan felmondás okozhat ma komoly stresszhelyzetet, lehet, hogy a szakmai előbbre jutás érdekében át kell képezned magad.

Bak (12. 22-01. 20.) Ne vesd magad meggondolatlanul szerelmi kalandba vagy spekulációba, a dolog ugyanis rosszul végződhet, de a szexet sem szabad összekeverned az üzlettel.

Vízöntő (01. 21-02. 19.) Ma könnyen elszakadsz azoktól, akikkel függő kapcsolatba kerültél: ha az együttélés kezd az idegeidre menni, most még az is megeshet, hogy felkötöd az útilaput.

Halak (02. 20-03. 20.) Amit az autóvezetésről tudsz, azt egy gombostű fejére fel lehetne írni, de ma még a munkahelyi problémákat sem lehet megoldani: mindig közbejön valami.

Ez is érdekelhet

„Sosem voltunk az a fajta pár, akik olyanok, mint a nyulak” - Párok meséltek, milyen gyakran szeretkeznek

„Sosem voltunk az a fajta pár, akik olyanok, mint a nyulak” - Párok meséltek, milyen gyakran szeretkeznek

Tedd & Ne tedd

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Monitor

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói