Ma váratlanul kisebb pénzösszeghez jutsz - Egymondatos horoszkóp - április 17. szerda

2019.április.17.

A Merkúr ma jegyet vált, a Halakból belép a Kos jegyébe, ahonnan csak május 6-án lép tovább: az elkövetkező időszakban szívesen érvelsz és vitatkozol, de hajlamos leszel elhamarkodott, impulzív döntésekre.

Ma váratlanul kisebb pénzösszeghez jutsz - Egymondatos horoszkóp - április 17. szerda
Fotó: giphy

Mivel a Mérleg jegyében lévő Hold szembenállásba kerül a Merkúrral, hajlamos lehetsz lelkedre venni a bírálatot. Ám ha azért, hogy megszerezd vagy megtartsd valakinek a szerelmét vagy vonzalmát, fel kell adnod önmagad, vagy el kell titkolnod igazi véleményedet és gondolataidat, hamarosan kiábrándulsz a másikból.

Kos (03. 21-04. 20.) Törődj bele, hogy valakinek mindig lesz valami kifogása az ellen, amit csinálsz, de lesd az alkalmat, hogy véletlenül összefuss valakivel, akit már jó ideje csodálsz!

Bika (04. 21-05. 20.) Ne hidd, hogy mindent saját magadnak kell elintézned, legyél képes elfogadni mások javaslatait és segítségét, de ne emlegess föl a kedvesednek régi baklövéseket.

Ikrek (05. 21-06. 21.) Ha állandóan partikra jársz, csak hogy valakit felcsípj magadnak, vagy a kapcsolataidban megjelenik az érdek, ne idegesítsd azt a személyt, akiktől a bevételed függ.

Rák (06. 22-07. 22.) Ha úgy érzed, környezeted és rokonaid nem adnak elég támogatást akkor se kapaszkodj bele másokba, de igyekezz diplomatikusan elsimítani minden félreértést.

Oroszlán (07. 23-08. 23.) Ha egyik rokonod vagy barátod nem helyesli egy tervbe vett üzleti utazással kapcsolatos javaslatodat, biztos, hogy igaza van – kétes kimenetelű ötletnek tartja.

Szűz (08. 24-09. 23.) Ha váratlanul kisebb pénzösszeghez jutsz, ami csak nagyon ritkán fordul elő veled, nem nagy baj, ha kivételesen megleped magad valamivel, ami örömöt szerez.

Mérleg (09. 24-10. 23.) Ha egyik versenytársaddal kell tárgyalnod, és döntési helyzetbe kerülsz, esetleg megállapodhatnátok abban, hogy érthetőbben fejezzétek ki magatokat.

Skorpió (10. 24-11. 22.) Ma nem szeretnéd, ha kollégáid és ügyfeleid a cég ügyeivel zaklatnának, de a feladataid közé tartozik, hogy mindig megtaláld a szükséges iratokat.

Nyilas (11. 23-12. 21.) Kedvet érzel ahhoz, hogy nagyot bulizz a barátaiddal, és afelől sincsenek kételyeid, hogy vajon az igazival jársz-e, csupán nagyobb szabadságot szeretnél.

Bak (12. 22-01. 20.) Ha megszállt a kisördög, és szavaiddal vagy viselkedéseddel rossz benyomást tettél a főnöködre és hozzátartozóidra, iparkodj, hogy elcsituljanak a hullámok!

Vízöntő (01. 21-02. 19.) Ha befut egy sürgős hívás, nem árt, ha a párod és munkaadóid is tudják, hol találhatnak meg, de a közös kiruccanás a kedveseddel ma igazán jól sikerül.

Halak (02. 20-03. 20.) Ha pénzről van szó, ne függj a párod vagy rokonaid jóindulatától, ám ha titokban kihallgatsz egy üzleti beszélgetést, az így nyert információkból hasznot húzhatsz.

Ez is érdekelhet

Tökéletes időkapszula – A hét könyve: Menekülés New Yorkból

Tökéletes időkapszula – A hét könyve: Menekülés New Yorkból

GLAMOUR Horoszkóp

Napi horoszkóp: a Kos új embereket ismer meg, az Ikreket csalódás érheti

Napi horoszkóp: a Kos új embereket ismer meg, az Ikreket csalódás érheti

Divathírek

Ismét itt az aranyláz - ezek a legdivatosabb ékszerek most

Ismét itt az aranyláz - ezek a legdivatosabb ékszerek most