Ma végre átadhatod magad az álmodozásnak!- Egymondatos horoszkóp - február 21. szerda

2018.február.20.

A Vénusz-Neptunusz együttállásának és a Merkúr-Szaturnusz barátságos fényszögének hatása a mai napon is érvényesül: átadhatod magad az álmodozásnak, élvezheted pároddal a romantikus pillanatokat, de ha éppen most szeretsz bele valakibe, a későbbi csalódás elkerülése érdekében ne csak a jó tulajdonságait vedd észre. Ne idealizáld a párodat, tekintsd őt hús-vér embernek, de az sem árt, ha kihasználva remek összpontosító képességedet, kitartásodat és megbízhatóságodat, belevágsz egy olyan tevékenységbe, mely hosszú távra szavatolhatja biztonságodat.

Ma végre átadhatod magad az álmodozásnak!- Egymondatos horoszkóp - február 21. szerda
Fotó: giphy

Kos (03. 21-04. 20.) Nehéz elképzelni, hogy bárkivel is együtt tudsz dolgozni, de a szakmai problémák megbeszélésekor hagyd, hogy a sérelmet szenvedett fél elmondja a panaszait.

Bika (04. 21-05. 20.) Egy pénzügyi tárgyalás vagy utazás hasznos lehet további tevékenységed szempontjából, ráadásul a párodat is sikerül meggyőznöd a magad igazáról.

Ikrek (05. 21-06. 21.) Ha új állásra vagy fizetésemelésre pályázol, sorold fel, mivel tudnád előnyhöz juttatni a céget, új pozíciód révén pedig véget vethetsz az anyagi bizonytalanságnak.

Rák (06. 22-07. 22.) Kiderülhet, hogy partnered mégsem olyan tartózkodó és hűvös, mint amilyennek látszik, és valószínűleg azért ugrál körül, hogy átsegítsen a nyelvvizsgádon.

Oroszlán (07. 23-08. 23.) Lehet, hogy eleged van a rangon aluli munkákból, de a legjobb biztosíték arra, hogy állásodat és jövedelmedet is megtartsd, ha pótolhatatlanná válsz.

Szűz (08. 24-09. 23.) Ma sokan felfigyelnek rád, de ne azon gondolkodj, hogyan bírhatnád szóra a párodat vagy főnöködet, hanem azon, hogyan kommunikálhatnál jobban vele.

Mérleg (09. 24-10. 23.) Ne dolgozz mások helyett, ne legyél túl készséges, hogy szeressenek, de családi vagy munkahelyi problémáidat úgy oldhatod meg, hogy beszélsz az érintettekkel.

Skorpió (10. 24-11. 22.) Pénzt érő ötleteid támadnak, állandó bevételre tehetsz szert, ami fokozza biztonságérzetedet, a párodnak viszont többet kell nyújtanod, megértve szükségleteit.

Nyilas (11. 23-12. 21.) Anyagi ügyekben ne engedj a nyomásnak, de családi problémáid megoldódnak; csak javadra válhat, ha megtanulsz okosan bánni a pénzzel és takarékoskodni.

Bak (12. 22-01. 20.) Lehetőséged nyílik arra, hogy olyan kapcsolatokat alakíts ki, amelyeknek hamarosan hasznát veheted a hivatásodban, sőt még kedvesed is körüludvarol.

Vízöntő (01. 21-02. 19.) Felkínálhatnak valami különmunkát, és annak ellenére, hogy alig van rá időd, mégis elvállalod, mert szükséged van a pénzre, de ne kérj szívességet senkitől.

Halak (02. 20-03. 20.) Házasságodat, barátságaidat az információcsere és az összetartozás érzése jellemzi, s akiket nem értél el telefonon, ma jelentkeznek maguk, vagy betoppannak.

Ez is érdekelhet

Melegség kívül-belül: kétperces komplex arckezelés, amire minden bőr vágyik

Melegség kívül-belül: kétperces komplex arckezelés, amire minden bőr vágyik

G-Életstílus

Gyakran látsz különös számokat? Az angyali számok neked is üzennek

Gyakran látsz különös számokat? Az angyali számok neked is üzennek

Divathírek

Lady Gaga új csavart adott a kis feketének

Lady Gaga új csavart adott a kis feketének