Ma végre pozitív időszak kezdődik - Egymondatos horoszkóp - június 3. hétfő

2019.június.3.

Újhold az Ikrekben! Biztos, hogy ma nem akarsz otthon ülni: változatosságra, kapcsolatteremtésre és könnyed beszélgetésekre van szükséged. Mivel a tüdőd az Ikrek jegy uralma alatt áll, határozd el, hogy leszoksz a dohányzásról. A Bika jegyében lévő Vénusz és Bak-Plútó barátságos fényszöge megkönnyíti, hogy a pároddal egymásra hangolódjatok, érzelmekben és szexuálisan is. Ez a konstelláció anyagi, üzleti téren is pozitív időszakot jelez. Most érdemes értékálló holmikba befektetni, üzlettársat keresni, de az sem kizárt, hogy jól fizető megbízást vagy pénzjutalmat kapsz.

Kos (03. 21-04. 20.) Lehet, hogy a párod többet keres nálad, de most végre te is megcsíphetsz egy jól fizető pozíciót – jövedelmeteket tekintve kevesen tudnak a nyomotokba szegődni.

Bika (04. 21-05. 20.) Egy nem remélt találkozás vagy távoli utazás, és vágyaid valóra válhatnak, de ne csak könnyű kalandra gondolj, tartós, életre szóló kapcsolatot köthetsz.

Ikrek (05. 21-06. 21.) A biztosítások fontos termékek, érdemes tehát bevenni őket pénzügyi tervedbe, de vigyázz, nehogy szexuális vagy anyagi szükségleteid miatt függőségbe kerülj.

Rák (06. 22-07. 22.) Elcsábíthatsz valakit, aki hatalommal rendelkezik, és ha ismered partnered és barátnőid igényeit, akkor úgy manipulálhatod őket, ahogy csak akarod.

Oroszlán (07. 23-08. 23.) Ne feledkezz meg a hűségről, amellyel a cégednek és főnöködnek tartozol, de nem szegheted meg azt a szabályt, mely szerint a cégen belüli románc tiltott.

Szűz (08. 24-09. 23.) Céged külföldi megrendeléshez juthat, jómódú partnerre lelhetsz külföldön, ráadásul azt is kezded sejteni, hogy a szeretkezés sokkal több a szexnél.

Mérleg (09. 24-10. 23.) Ingatlanvásárlás, bérbeadás kifizetődik, családi vállalkozásból hasznod származik, de megeshet, hogy olyan valakivel bújsz ágyba, aki csak a pénzedre hajt.

Júniusi horoszkóp: A párkapcsolatoknak nagy kihívásokat hoz ez a hónap

Júniusi horoszkóp: A párkapcsolatoknak nagy kihívásokat hoz ez a hónap

Skorpió (10. 24-11. 22.) Felébresztheted partnered szenvedélyét, de ha nincs benned elég önkontroll, megvan a veszélye, hogy birtoklási vágyad kielégítésére használod fel a szexet.

Nyilas (11. 23-12. 21.) Ha munkáról, pénzről, ráadásul elég kellemes összegről van szó, fogadd el a barátod vagy egyik kollégád ajánlatát, amit vétek volna nem kihasználni.

Bak (12. 22-01. 20.) Ne törődj azokkal, akik azt hiszik, hogy csak a feljebbjutás érdekében rajongod körül a főnöködet, akinél van esélyed, és aki szenvedélyes szeretőnek bizonyul.

Vízöntő (01. 21-02. 19.) Vásárolhatsz néhány értékes régiséget, és ha gondosan kielemzed, hogyan viselkedsz főnökeiddel és rokonaiddal, akkor rájöhetsz, hol rejtőzik a hiba.

Halak (02. 20-03. 20.) Kapcsolati hálódnak vagy viszonyodnak köszönhetően előnyös helyzetbe kerülsz, esetleg alaposan kihasználod a jómódú szeretőddel együtt járó luxuséletet.

Ez is érdekelhet

2022 a Tigris éve, ilyen trendeket hoz a lakberendezésben

2022 a Tigris éve, ilyen trendeket hoz a lakberendezésben

Divathírek

Roxforttól a kifutókig - Emma Watson legstílusosabb vörös szőnyeges pillanatai

Roxforttól a kifutókig - Emma Watson legstílusosabb vörös szőnyeges pillanatai

Divathírek

André Leon Talley divatikontól búcsúzunk - A Vogue egykori kreatív igazgatója 73 éves korában hunyt el

André Leon Talley divatikontól búcsúzunk - A Vogue egykori kreatív igazgatója 73 éves korában hunyt el