Ma vesd be a csábító erőd - Egymondatos horoszkóp: Augusztus 21.

2020.augusztus.21.

A Szűz jegyében lévő Hold tehet arról, hogy a nap első felében nem szeretsz érzelegni. Éles kritikáddal és javaslataiddal pedig várj addig, amíg rokonaid vagy kollégáid valóban komolyan kíváncsiak lesznek rájuk. De elmagyarázhatod nekik bármilyen bonyolult szerkentyű működését, rendszereteted és pontosságod is hasznosnak tűnhet. Ha hajlamos vagy a felfúvódásra, legalább harmincszor rágj meg minden falatot. Délelőtt a Hold jegyet vált, belép a Mérlegbe, így aztán nagyon is vágysz kontaktusokra. Kitüntetheted a párodat és rokonaidat a kedvességeddel meg a figyelmességeddel, ám ha az élet napos oldalán akarsz landolni, ehhez kapcsolatokra van szükséged. Az emberek élvezik a társaságodat, de nem szívesen mondasz nemet, a külcsín pedig fontosabb számodra, mind a belbecs. Ma megéri a fáradságot, ha a szokásosnál többet foglalkozol szépítkezéssel és beveted valakinél csábítási trükkjeidet.

Kos (03. 21-04. 20.) Ha fa is van, fejsze is van, belevágsz valamibe: a lelkesedéseddel nincs is baj, csak a fejsze nagyságával, ám ha egy pasi nélkül fabatkát sem ér az életed, keríts egyet.

Bika (04. 21-05. 20.) Amennyiben szükségét érzed annak, hogy kitűnő kapcsolatokat ápolj munkatársaiddal és rokonaiddal, soha ne tekintsd feleslegesnek az erre fordított időt!

Ikrek (05. 21-06. 21.) Legyen délelőtt a család a legfontosabb, legyél jó szülő, fejleszd gyerekeid képességeit, ne csak szülőként állj mellettük, de nevelőként és oktatóként is.

Rák (06. 22-07. 22.) Élvezd a pihenést, nem számítasz látogatókra, de rokonaidnak mindig örülsz, marasztalod is őket, hiszen már régen ki szerettél volna próbálni egy új receptet.

Oroszlán (07. 23-08. 23.) Bevásárláshoz készíts listát, keresd olyanok közelségét, akik felüdítenek, s úgy tűnik, ma a kapcsolatépítésről is többet tudsz, mint a legtöbb szakember.

Szűz (08. 24-09. 23.) Ma könnyen megjegyzel adatokat, csupa olyasmit, amivel mások nem vesződnének, de ne érezd magad zavarban, amikor veszel magadnak néhány divatos holmit.

Mérleg (09. 24-10. 23.) Mivel ma rendkívül fogékony vagy a szépségre, szereted a szép ruhákat, a kozmetikumokat, van stílusod, de ne igényeld, hogy mindenki csak rád figyeljen.

Skorpió (10. 24-11. 22.) Ügyes szervezéssel mindennel hamar végezhetsz, de ha nem akarod, hogy ismerőseid kellő figyelem híján eltávolodjanak tőled, ne csak elvétve járj társaságba.

Nyilas (11. 23-12. 21.) Ha megnyílt egy új klub, legyél te az első, aki ott felbukkan, vállalkozóként ugyanis beruházókat szerezhetsz, bemutatót tarthatsz esetleges befektetőidnek.

Bak (12. 22-01. 20.) Ha népszerűségre vágysz a munkahelyeden, akkor próbálj meg olyan vállalati kultúrát kialakítani, amelyben az emberi kapcsolatok kerülnek az első helyre.

Vízöntő (01. 21-02. 19.) Kollégával, ügyféllel egy hullámhosszra kerültök, de nem csak üzleti szempontból - túl sokáig nem agyalsz, hiszen egyikkőtöknek sincs vesztegetni való ideje.

Halak (02 20-03. 20.) Ha abban a téves szemléletben nőttél fel, hogy a férfiaktól való érzelmi és anyagi függőség rendben lévő dolog, hidd el, hogy a rászorultság kiszolgáltatottá tehet.

Ez is érdekelhet

A természetestől a laza hullámosig, íme a legjobb göndör hajak a sztároktól

A természetestől a laza hullámosig, íme a legjobb göndör hajak a sztároktól

G-Életstílus

Gyakran látsz különös számokat? Az angyali számok neked is üzennek

Gyakran látsz különös számokat? Az angyali számok neked is üzennek

Gardróbnapló

Íme a tökéletes téli szett Fitos-Dombai Laura jóvoltából!

Íme a tökéletes téli szett Fitos-Dombai Laura jóvoltából!