Ma vigyázz miket mondasz - Egymondatos horoszkóp: Július 8.

2020.július.8.

A mai napon, amikor a Rák jegyében lévő hátráló Merkúr a Kos-Marstól kap támadást, a családoddal dacolni reménytelen vállalkozás. Vigyázz a nyelvedre, mert sértő és agresszív kijelentéseiddel könnyen szerzel ellenségeket. Ha nálad fiatalabbakkal van dolgod, ne hagyd magad provokálni. Mivel a reflexeid sem úgy működnek, ahogyan kellene, lehetőleg mellőzd az autóvezetést, de önvédelmi módszerekkel szállj szembe a fizikai és szavakban megnyilvánuló erőszakkal. Ám azzal legyél tisztában, hogy minél inkább kritizálod vagy hibáztatod kollégáidat, rokonaidat vagy tárgyalópartnereidet, annál agresszívebbek lesznek.

Kos (03. 21-04. 20.) Ebben a robbanékony légkörben nehéz lesz megúsznod a napot családi veszekedés nélkül, de ha a sértő megjegyzéseket elengeded a füled mellett, a fejed sem fájna.

Bika (04. 21-05. 20.) Ha nem akarsz a baleseti sebészeten kikötni, ne száguldj úgy a járgányoddal, mint egy versenyző, és ha anyagiakról tárgyalsz, ne veszítsd el a fejed!

Ikrek (05. 21-06. 21.) Ha a párod vagy egyik rokonod kevesli a fizetésedet, biztos, hogy a másik fél gúnyos megjegyzései nem arra késztetnek, hogy előteremts neki néhány milliócskát.

Rák (06. 22-07. 22.) Ha nem is tudja törtető és kíméletlen főnököd felbontani a munkaszerződésedet, arra, hogy egy ideig félretegyen, arra van lehetősége – ezt előzd meg.

Oroszlán (07. 23-08. 23.) Ha kitartasz amellett, hogy egy anyagi vagy jogi konfliktusban részt vevő másik ember hibázott, korlátozod a lehetőséget, hogy megoldd a vitás kérdést.

Szűz (08. 24-09. 23.) Mérgezett nyilaidat hangzatos szóvirágba rejtheted, de teljesen felesleges üzleti haszonról vagy örökségről vitatkozni, mert csak a kapcsolataidnak ártasz.

Mérleg (09. 24-10. 23.) Ne provokálj vitát, ha nem érzed biztosan, hogy győztesként kerülsz ki belőle: talán magad is belátod, hogy nem érdemes küzdened partnered és kollégáid ellen.

Skorpió (10. 24-11. 22.) A közlekedés ma veszélyes üzem, s ha üvöltözni kezdesz munkatársaiddal vagy barátaiddal, az annak a jele, hogy rettenetesen felizgattad magadat.

Nyilas (11. 23-12. 21.) Mivel ma felelőtlen vagy és fegyelmezetlen, üzletről tárgyalni, kockázatot vállalni, autót vezetni nem szerencsés - vakmerő lépésed a párodat is meglepi.

Bak (12. 22-01. 20.) Noha általában kész vagy a kompromisszumra, nem kell eltűrnöd, hogy a párod vagy egyik rokonod a feje tetejére állítsa az életedet forgószélszerű viselkedésével.

Vízöntő (01. 21-02. 19.) Akár munkáról, akár fizetésről vagy az új járgány megvételéről van szó, félő, hogy rosszul döntesz arról, kire hallgatsz, de essél túl egy kínos beszélgetésen.

Halak (02. 20-03. 20.) Nem fog fellelkesíteni, amit egyik barátodtól vagy életed párjától hallasz, ráadásul egy üzleti ajánlat is csak ígéret marad, ha nem ellenőrzöd a megbízhatóságát.

Ez is érdekelhet

Millie Bobby Brown új, klasszikus bubi frizurája ultramenő

Millie Bobby Brown új, klasszikus bubi frizurája ultramenő

GLAMOUR Horoszkóp

Napi horoszkóp: ma az érzelmi életed hullámzó lehet - január 22. szombat

Napi horoszkóp: ma az érzelmi életed hullámzó lehet - január 22. szombat

GLAMOUR Horoszkóp

Ezt hozza 2022-ben a Tigris éve a pénzzel, szerelemmel kapcsolatban

Ezt hozza 2022-ben a Tigris éve a pénzzel, szerelemmel kapcsolatban