Ma viszontláthatod életed első nagy szerelmét - Egymondatos horoszkóp: Június 30.

2019.június.29.

Az Ikrek jegyében lévő a nap első felében az Oroszlán-Merkúrral barátkozik: a mai nap kedvez a kommunikációnak, az ismerkedésnek, a kirándulásoknak, de valószínű, hogy a partik, a munkával egybekötött utazások vagy a kellemes légkörben folytatott tárgyalások megszervezésében is benne vagy. Jó hangulatod fertőz, valószínű, hogy szívesen kiautózol a városból. Ma sokat telefonálsz, de még az is megeshet, hogy viszontlátod életed első nagy szerelmét. Pár nélkül? A flört és a kötetlen beszélgetés segít megismerned valakit, mielőtt bármiféle tartós kapcsolatot kötnél.

Kos (03. 21-04. 20.) Ha rég hallottak viccelődni, bókolni, ma még erre is sor kerülhet – ma jól érzenéd magad egy harsány társaságban, ahol még a gunyoros megjegyzéseidet is eltűrik.

Bika (04. 21-05. 20.) Ülj le szeretteiddel, dolgozzatok ki egy pénzügyi tervet, olvass a befektetésekről, vagy kezdj el végre félretenni pénzt a magad és családod számára!

Ikrek (05. 21-06. 21.) Ha valaki kotlik az ügyeiden, sürgesd meg az eseményeket, használd fel a kapcsolataidat, ha kell, vállalj be egy utazást, hiszen az idő most valóban pénzt jelent.

Rák (06. 22-07. 22.) Ha lelki egészségre törekszel, meg kell találnod a kulcsot az érzelmek lezárt titokkamráihoz: foglalkozz behatóan azzal, ami nyomaszt, hogy lerázhasd magadról!

Oroszlán (07. 23-08. 23.) Ma kiélheted kreatív énedet, hobbidból üzletet csinálhatsz, és ha buli lesz, benne vagy: élvezed a nyüzsgést, és akár kíséret nélkül is megjelenhetsz egy partin.

Szűz (08. 24-09. 23.) Úgy látod, az állásodat nem fenyegeti komoly veszély, mégis kétségek között őrlődsz: nem tudod, menekülj-e a süllyedő hajóról, vagy kivárni az események végét?

Mérleg (09. 24-10. 23.) Ha van valami, ami érdekel, amit mindig szerettél volna jobban megismerni, rajta, foglalkozz ezzel a dologgal, és közben szerezz új ismerősöket, hódolókat!

Skorpió (10. 24-11. 22.) Ebben az időszakban "pénzcsinálónak" kell lenned annál a cégnél, ahol dolgozol, hiszen minden vállalkozáshoz kell valaki, akiben megvan az üzleti érzék.

Nyilas (11. 23-12. 21.) Ma könnyű átlátni rajtad: azt akarod, hogy veled foglalkozzanak, hogy fölhívd magadra a figyelmet, de ha a párodtól nem kaphatod meg, hát más jelölteknél keresed.

Bak (12. 22-01. 20.) Nem árt felújítani egy régi szakmai vagy üzleti kapcsolatot: olyan információkat szerezhetsz, amelyek segítik a könnyebb eligazodást a világ dolgaiban.

Vízöntő (01. 21-02. 19.) Ma neked kell játszani a békebírót, mert nincs senki, aki elsimítaná a nézeteltéréseket, de a pasidnak adj szabad utat, hogy telefonon randevúra hívhasson.

Halak (02. 20-03. 20.) Boldogan foglalkozol olyasmivel, amire máskor nincs időd, ám ha társaságra és csevegésre vágysz, hívd meg a párodat és legszűkebb rokoni körödet vacsorára.

Ez is érdekelhet

Ezt a három dolgot csinálja Selena Gomez amikor rossz napja van

Ezt a három dolgot csinálja Selena Gomez amikor rossz napja van

G-Életstílus

DIY karácsonyi ajándékötletek, amikkel biztosan örömet szerzel!

DIY karácsonyi ajándékötletek, amikkel biztosan örömet szerzel!

G-Szex

10 szexpóz, ami garantáltan kielégít

10 szexpóz, ami garantáltan kielégít