Horoszkóp: Ilyen stílusú manikűr illik hozzád a csillagjegyed alapján

2021.augusztus.13.
Megosztás Küldés Messengeren Pinterest

Mind tudjuk, hogy az Ikrek jegyben születettek csacsogósak, kalandvágyó emberek, míg például a Szűz csillagjegyűek minden alkalmat megragadnak, hogy rendet tegyenek, ahol szükséges. A Mérleg örök romantikus lélek, az Oroszlán pedig minden egyes életszakaszában megtalálja a ragyogásra való lehetőséget.

 Horoszkóp: Ilyen stílusú manikűr illik hozzád a csillagjegyed alapján
Fotó: GettyImages, Montázs: Glamour

Mit is jelent ez a manikűrre nézve? Ha szívesen kísérletezel új mintákkal, az asztrológia ebben is a segítségedre lehet. A horoszkópunk nemcsak a sorsunk alakításában, de a stíluspreferenciánkban is nagy szerepet játszik. Egy szépségszakértő és egy asztrológus együtt állítottak össze egy listát ahhoz, hogy megtaláld a te „vibe-odhoz” leginkább illő körmöt.

Kos

Első a csillagjegyek sorában, nagy hajtóerővel rendelkeznek és vágynak arra, hogy elsők lehessenek mindenben, kitartóan futnak a cél felé. A Kos rendelkezik a legtöbb energiával és neki van a legerősebb akarata ahhoz, hogy bátran megvalósítsa terveit. Ezért van szükséged egy olyan köröm stílusra, ami azt tükrözi, hogy milyen mesés személyiség vagy, amihez a legjobban a csillogós, vagy fémes színű körömlakkot ajánljuk. „A szenvedélyes csillagjegyek szeretnek egy lépéssel mások előtt járni a trendeket tekintve, ez a megjelenés pedig segít ennek tükrözésében.”- mondja Lisa Stardust rezidens asztrológus.

Bika

A Bika szereti a szép, kényelmes dolgokat az életben, anyagias életszemléletével ráérez az értékekre, az anyagi világ felé vonzódik. Törekedj olyan stílus használatára, ami ragyogásodat jelképezi. „Egy manikűr ékszerekkel és kristályokkal elkápráztatja és elvarázsolja a bika körmét.” Minél több csillogás, annál jobb.

Ikrek

Mint tudjuk, az Ikreknek két különböző oldala van, ezért körmüknek is tükröznie kell a természetük mindkét oldalát. Köröm stílus választásánál arra kell törekedni, hogy mind az intellektuális, mind a szenzitív érzelmi oldalát bemutassa.

Rák

A Rák hűvös, békés, kényelemszerető, nyugodt, érzelemmel vezérelt személyiségéhez tökéletesen ápolt körmök illenek leginkább. Az egyszerű és lágy árnyalatú pasztell színeket ajánljuk neked. „A pasztell színek – ezek közül is inkább a pasztell lila az, ami tükrözi a személyiségedet.”- magyarázza Stardust.

Oroszlán

Az Oroszlánok a csillagjegyek közt szinte Hollywoodi sztárokként tündökölnek. Az oroszlánok rettenthetetlenségét, vakmerőségét tükrözi ez a vad, mintás köröm is. „Ők drámaiságukról, ösztönös hajlamaikról, valamint érzékeikről híresek.” Ezért ajánljuk neked a világos és csillogó színeket, hogy méginkább ragyoghass.

Szűz

A szűz csillagjegyben születettek élvezik azt, ha rutinosak valamiben, szolgálati cselekedetekben is kifejezetten jeleskedőek. Semmi sem melengeti jobban a lelküket, mint amikor mosolyt csalhatnak valakinek az arcára, valamit végre kihúzhatnak valamit a tennivalók listájáról. „A Szűzek nem mondhatók furcsának, különösnek – kifinomultabb érzékkel rendelkeznek, mint mások.” – mondja Stardust. A szűz csillagjegyűek általában szeretik kipróbálni a különböző körömformákat annak ellenére, hogy színválasztásnál a letisztultságot helyezik előtérbe.

Mérleg

A Mérleg az a típusú ember, aki szereti a romantikus estéket, rózsacsokrokat, csokoládét és vörös bort. Ők tipikusan a reménytelen romantikus lelkek. Ehhez a személyiséghez a szív alakú francia manikűrt javasoljuk. „Ők szerelmesek magába a szerelembe.” – mondja Stardust.

Skorpió

A Skorpió titokzatos, kinetikus energiával rendelkezik, amellyel a szavakon túl is képes kommunikálni. A mélység és átalakulás jellemzi őket, szeretik a hedonista életmódot és a veszélyt, amelyeknek lángját másokban is könnyen meggyújtják. Fontos, hogy használhatjuk sötét színek mellett fehéret is a kontraszt érdekében.

Nyilas

A Nyilasokat az élénkség, fiatalosság és az ezzel az életérzéssel járó önbizalom jellemzi. Szeretik szabadon élni az életüket és emellett megtartják optimizmusukat. „A pszichedelikus stílusú manikűr az, ami a szabadszellemű Nyilasokat pozitív érzéssel tölti el.” – mondja Stardust.

Bak

A Bak leginkább a klasszikus, merész szellemiségéről ismert. Félelem nélkül mennek előre, másznak fel a karrier-létrán, szeretik, ha a hatalom a kezükben van. Manikűr szempontjából Stardust a dinamikus, mégis klasszikus stílust javasolná. Stardust a bordó színt ajánlja a bak csillagjegyben születetteknek.

Vízöntő

A Vízöntőt ragyogó ötletek, valamint a múlni nem akaró kalandvágy jellemzi. A tiszta és egyszerű, szinte puszta megjelenésű absztrakt körömdíszítés jó hangulatot kelthet a Vízöntőkben "- mondja Stardust. "Ennek az az oka, hogy szeretik a nem mindennapi megjelenést klasszikus csavarral. "

Halak

A legösztönösebb és legszenzitívebb az összes jegy közül a Halak. Köztudott, hogy ők minden jegy keverékei. „Mint utolsó csillagjegyek, nekik a színes, misztikus árnyalatú manikűrt ajánljuk.” – mondja Stardust.

Megosztás Küldés Messengeren Pinterest
Google Hírek ikon
Kövesd a Glamour cikkeit a Google hírekben is!

Ez is érdekelhet

Minek örül legjobban a Halak, a Rák és a Skorpió karácsonykor? Mutatjuk!

Minek örül legjobban a Halak, a Rák és a Skorpió karácsonykor? Mutatjuk!

Értesülj elsőként legújabb híreinkről

Glamour-napok ősz 2023

Parfüm horoszkóp: találd meg a tökéletes illatot a csillagjegyed szerint

Parfüm horoszkóp: találd meg a tökéletes illatot a csillagjegyed szerint

Szépséghírek

Megérkezett a plüss bob hajtrend, a csendes luxus megtestesítője

Megérkezett a plüss bob hajtrend, a csendes luxus megtestesítője

PR

Tippek Black Friday-re: ezt érdemes most beszerezni (x)

Tippek Black Friday-re: ezt érdemes most beszerezni (x)

PR

A Milliomos és a Femme Fatale: itt vannak az ünnepek legszexibb illatai! (x)

A Milliomos és a Femme Fatale: itt vannak az ünnepek legszexibb illatai! (x)

PR

Fedezd fel a Kazar Party Edit Kollekciót és legyél az est királynője! (x)

Fedezd fel a Kazar Party Edit Kollekciót és legyél az est királynője! (x)

PR

Addiktív, elegáns és mámorító: mutatjuk a parfümöt, amit most mindenki akar (x)

Addiktív, elegáns és mámorító: mutatjuk a parfümöt, amit most mindenki akar (x)