Márciusban rengeteg munka jön, de anyagilag kecsegtető lehetőségekkel - Itt a nagy márciusi horoszkóp

2020.március.2.
Megosztás Küldés Messengeren Pinterest

Végre megékezik a tavasz, vajon az új évszak változásokat hoz? Mire számíthatsz márciusban? Megmutatjuk, hogy mit jósolnak neked a csillagok ebben a hónapban. A március első fele még a Halak jegyében telik, ugyan Reese Witherspoon már éppen nem az állatövi jegy szülöttje, de ő is ebben a hónapban ünnepli a szülinapját, az ő gifjeivel meséljük el, hogy milyen hónapra számíthatsz!

A hónap csillagjegye: Halak (február 20.-március 20.)

A HÓNAPOD : Lágyszívűségedet sokan kihasználják, de pezsgő társadalmi életet élsz, a szakmádban és közösségedben is mindent elérsz, amit csak akarsz. Jól összeszokott csapatként dolgozol munka- és üzlettársaiddal, de a hónap első harmadában a hátráló Merkúr szükségessé teszi, hogy biztonsági másolatokat készíts a számítógépes fájljaidról. Megeshet, hogy régi szerető bukkan fel újra életedben, aki másodszorra lesz az igazi. Ha párkapcsolatban élsz, ez a fészekrakás és a családalapítás időszaka lehet. Szakmai álmaidról sem kell lemondanod, különleges képzésben részesülhetsz a kommunikáció területén. Lehet, hogy valamilyen médiatréningen veszel részt, vagy valamilyen számítógépes programot használsz profi módon.

AZ ÉVED : Nyáron kisebb pechszéria fog üldözni, de az év végéig a legjobb körökben forogsz, támogatóid is rengeteget segítenek, hogy ismert személyiséggé válj és hírnevet szerezz magadnak.

Csak vetélytársadat győzd le! Az év végén vagy a jövő év elején a bolygók vérre menő harcra késztetnek főnököddel vagy egy munkatársaddal, akivel ugyanarra a beosztásra (és a vele járó fizetésemelésre) pályázol. Őrizd meg a hidegvéred, és legyél tisztességes akkor is, ha riválisod nem az. A szakmádban ne dőlj be olyan cseleknek, amiket némi gyanakvással észrevehetnél, és ne hagyd, hogy bűnbakká tegyenek! A stressz leamortizálhat, így használj ki minden alkalmat arra, hogy lazíts, tehermentesítsd magad és pihenj végre!

Kos (március 21.-április 20.)

Életedben a munka és a pénz játssza a központi szerepet, és ezzel nem tudsz egy csapásra szakítani. Ha szeretsz valakit, akkor mondd el, mi nyomja a szívedet, ne elégedj meg azzal, hogy legfeljebb a vágyaidnak adj hangot. Amennyiben házasságban élsz, örömmel tölt el, hogy hitvesednek szokatlanul jól mennek a dolgai, ráadásul az üzleti együttműködéseken is áldás lesz. A március kedvez a bevételek növelésének, és aki szakmát akar változtatni, erre 20-a magasságában keríthet sort a legtöbb sikerrel. Most kellene azt a szakmai vagy üzleti elképzelést megvalósítani, amelytől nagy hasznot remélsz. Lehet, hogy a hónap végén csapatmunkára lesz szükség, és nem kizárólag te irányítod az eseményeket.

Bika (április 21.-május 20.)

A lehető legjobb helyzetben vagy ahhoz, hogy önállósodj, vásárolj vagy befektesd pénzedet. Nagyon jól be tudnál illeszkedni egy jó hírű (külföldi) egyetembe, persze, csak ha akarod és a párod is áldását adja rá. Amennyiben pályázni kívánnál, mentorod támogat. Pár nélkül? Miért akarod elfogyasztani a tanszék összes professzorát? A főnököddel és munkatársaiddal való kapcsolatod a hónap végén átcsaphat nyílt ellenségeskedésbe, a munka zömét a te nyakadba varrják, de szerencsére te nem vagy az a nő, aki belemegy olyasmibe, amiből csak vesztesen kerülhet ki. Kénytelen leszel azonban fogcsikorgatva ugyan, de eleget tenni kötelezettségeidnek.

Ikrek (május 21.-június 21.)

Ismerd el a botlásaidat, melyek az elmúlt időszakban balsikereket okoztak, és igyekezz kézbe venni a dolgokat. A hónap második felében tapasztalni fogod, hogy sokan támogatják erőfeszítéseidet. Ez sok terhet vesz le a válladról, és így természetes életkedved és csapatszellemed is felszínre kerülhet. A bolygók gőzerővel dolgoznak rajta, hogy egy régi karrierálmod vagy egy gazdasági partnerség végre megvalósuljon. Erős gyanúd támadhat, hogy a pasidat nem is érdekled igazán, és egyértelmű, hogy akkor se akar tartós kapcsolatot kialakítani, ha egyedül vagytok egy lakatlan szigeten. De ne lépj vissza a régi kapcsolatodba, mert újabb csalódásokra kell számítanod.

Rák (június 22.-július 22.)

Ha az év végén vagy nemrég vágtál bele egy új kapcsolatba, ne támassz túl magas elvárásokat. Ám ha van némi hajlamod a munkamániára, az most összehozhat egy hasonlóan becsvágyó fazonnal. Céged vagy terméked külföldi piacokat hódíthat meg, a barátaid vagy a nyilvánosság előtti szereplésed révén adódhat valamiféle bevételi lehetőséged, esetleg megpályázhatsz egy politikai tisztséget. A hónap végén kétségeid lehetnek munkaadód vagy vevőid tisztességét és fizetőképességét illetően, ráadásul vállalkozásod pénzügyei is tisztázatlannak tűnnek. De a most szerzett tapasztalatok segítenek abban, hogy keményebbé és kevésbé hiszékennyé válj.

Oroszlán (július 23.-augusztus 23.)

A vezetőség téged jelöl egy új feladat élére, márciusban izzani fog kezed alatt a munka, és ez a hónap második felében javíthat anyagi helyzeteden. Hivatásbeli előmeneteled attól függ, hogyan nézel a változásokra, de ne érdekeljen kollégáid hatalmi harca. A munkahelyeden siker és anyagi elismerés vár, de az sem kizárt, hogy hozzád hasonló munkamániás partnerrel futsz össze. De hiba lenne, ha a hónap végén túlságosan szoros kapcsolatba kerülnél vele. Amennyiben már elkeltél, hajlamos vagy hajba kapni a hitveseddel a női egyenjogúság jegyében. A párodat pedig az hozza ki a sodrából, hogy kérni kénytelen valamit, ő, a magányos harcos és emiatt restelkedik.

Szűz (augusztus 24.-szeptember 23.)

Ha az Uránusz a hónap elején kalandra csábít, válassz egy kedvezményes repülőutat – amilyet csak a pénztárcád enged! Külföldi (üzleti) utad megvalósulhat, de félő, hogy heves szócsatába bocsátkozol a főnököddel egy meglehetősen bonyolult szakmai kérdés fölött. Persze, hogy neked van igazad, de vonulj vissza idejében – a szókimondás nem kifizetődő. A vita hevében a jövedelmedre gondolj inkább, ne az önérzetedre. Egyáltalán nem jellemző rád, hogy ennyire célratörő legyél egy jómódú pasival, de ez a fazon még egy szentet is kísértésbe hozna. Te pedig nem tartozol ebbe a kategóriába. Kedveseddel több sportágat is kipróbálhatsz, de ha teherbe ejt, hát menj hozzá.

Mérleg (szeptember 24.-október 23.)

Nagyobb összeg érkezik a számládára, és ha lakásfelújítás céljából kölcsönt szeretnél felvenni, elégedett leszel a kialkudott feltételekkel. Ha úgy érzed, megtaláltad a nagy őt, nem arra gondolsz, hogy szeret veled lenni az ágyban. Azt tudod, hogy ezen a téren nincsenek gátlásai, de neked se! Ha nem akarsz futó viszonyt, lehetséges, hogy komolyan gondolta a házassági ajánlatát. De lehetőleg ne bonyolódj anyagi természetű vitába vele. Márciusban csillapíthatatlan szexuális éhség jellemzi a Mérlegeket. Támadás, ostrom, leveretés – győzelem! A hitvesi ágy azonban könnyen harctérré változhat, ha kizárólag csak a magad gyönyörűségével törődsz.

Skorpió (október 24.-november 22.)

A hónap elején csak az idődet pazarolod, ha egyik munkatársadat meg akarod győzni bájaid ellenállhatatlanságáról. De a küzdéshez és a sikerhez számos pozitív energiát kapsz a csillagoktól. Márciusban szokatlan, kreatív ötleteid lesznek, amelyek megvalósításért kiáltanak. Tehetségedet, hobbidat nagy pénzre válthatod, és egy merész döntéseddel tekintélyt vívhatsz ki magadnak, Hitvesed szabadságvágya és önállósága alaposan keresztbe tehet a házasságodnak, romantikus programokban viszont bővelkedik ez az időszak, különösen a hónap második felében. De bármennyire körmödre ég is egy családi/ingatlan probléma megoldása, jól tennéd, ha várnál még néhány hetet.

Nyilas (november 23.-december 21.)

A szakmai és pénzügyi siker helyzeted tárgyilagos elfogadásával kezdődik, annak elfogadásával, hogy a fizetésedet azért kapod, mert keményen dolgozol. Még az is lehet, hogy új állás után kell nézned, mert az anyagiak, a hatalmi pozíciók rákényszerítenek. Márciusban gyakoriak lesznek otthonodban a vacsora felett folytatott beszélgetések, sőt viták is a pároddal, amelyek témája lehet akármi – a vallás, otthonról végezhető munka, könyvek, filmek, akár még a kollégák szexuális élete is. Elképzelhető, hogy lakásokat fogsz nézetgetni, készülendő egy esetleges költözésre vagy próbaházasságra. A hónap végén ki kell dolgozni egy reális tervet, hogyan változtathatsz azon, amivel nem vagy megelégedve.

Bak (december 22.-január 20.)

A hónap végéig bomba leszel, szerencsésen foghatsz új vállalkozásba: most a kockázattól sem kell túlzottan visszariadnod. Arra viszont ügyelj, hogy a számítógéped vírusirtója naprakész legyen. Elemzéseid mindenre kiterjednek, tisztában vagy azzal, hogy cégednél mit kell visszafejleszteni, vagy mint nem jövedelmezőt, megszüntetni. Merev erkölcseid fellazulnak, amikor a hónap első hetében épp arra készülsz, hogy ágyba bújj valakivel, akit alighogy megismertél, és akinek elég vastag a pénztárcája. Jóllehet a hónap első harmadában nem vagy az az eszményi társalgó- és tárgyalópartner, kitartásodnak és terhelhetőségednek köszönhetően mégis te vagy a First Lady a cégednél.

Vízöntő (Január 21.-február 19.)

A számítógépes munkákban és a matematikában nagyágyú vagy, de mivel az anyagi ügyek bonyolításához egyáltalán nem értesz, minden üzleti ügyedet a párod intézi. Pedig ha áruba bocsátod saját fejlesztésű programodat, akár egy vagyont is kereshetsz. De csak tiszta eszközökkel érhetsz el nyereséget. Lehet, hogy egy költözés reményében elkezded felkutatni a megfelelő környéket. A cégednél alaposan kiveheted a részed a hatalmi harcokból, de lehetőleg ne közvetlenül támadj, hanem a háttérben meghúzódva, valakit felhasználva érvényesítsd érdekeidet. Mivel a főnökeid alaposan befűthetnek neked, ha munkaügyi perre kerülne sor, meg kell szerezned a legjobb jogi képviselőt.

Megosztás Küldés Messengeren Pinterest

Ez is érdekelhet

7 kapcsolattípus, ami tökéletesen működik, és bátran építhetsz rá

7 kapcsolattípus, ami tökéletesen működik, és bátran építhetsz rá

Értesülj elsőként legújabb híreinkről

Glamour-napok ősz 2023

Parfüm horoszkóp: találd meg a tökéletes illatot a csillagjegyed szerint

Parfüm horoszkóp: találd meg a tökéletes illatot a csillagjegyed szerint

Szépséghírek

Megérkezett a plüss bob hajtrend, a csendes luxus megtestesítője

Megérkezett a plüss bob hajtrend, a csendes luxus megtestesítője

PR

Tippek Black Friday-re: ezt érdemes most beszerezni (x)

Tippek Black Friday-re: ezt érdemes most beszerezni (x)

PR

Idén visszatérünk a 90-es évekbe - mutatjuk az 5 legtrendibb cipőt (x)

Idén visszatérünk a 90-es évekbe - mutatjuk az 5 legtrendibb cipőt (x)

PR

Karácsonyi ajándékozás: hogyan ne nyúlj mellé? (x)

Karácsonyi ajándékozás: hogyan ne nyúlj mellé? (x)

PR

Mihez kezdj, ha megszorultál anyagilag? (x)

Mihez kezdj, ha megszorultál anyagilag? (x)