Még karácsonykor sem vonulsz vissza a szakmai és üzleti élettől - Egymondatos horoszkóp: december 25.

2020.december.25.

A Bak jegyében lévő Merkúr és a Bika-Uránusz jóindulatú fényszöge nagyon felpezsdíti az ünnepi hangulatot. Az idei karácsony egészen más, mint régebben: tele csupa meglepetéssel. Karácsony ide, karácsony oda, lehet, hogy felrúgod a hagyományokat, és kieszelsz valami szokatlan programot, hogy meglepetést szerezz környezetednek. Az interneten összejöhetsz egy lenyűgözően okos pasival, és ha pénzre van szükséged, az sem kizárt, hogy hamarosan új munkahelyen kezdesz. Amikor hirtelen kell döntened, hallgass a megérzéseidre! Mivel a huszonegyedik században élünk, küldj a kedvesednek vicces e-maileket, üzeneteket!

Még karácsonykor sem vonulsz vissza a szakmai és üzleti élettől - Egymondatos horoszkóp: december 25.
Fotó: giphy

Kos (03. 2l-04. 20.) Még karácsonykor sem vonulsz vissza a szakmai és üzleti élettől, az ünnepen is érdemes egy új munkalehetőségre rábólintani, vagy lecserélni a céges járgányodat.

Bika (04. 21-05. 20.) Lehet, hogy pezsgőt bontasz: leleményes vagy és szellemes, állást találhatsz a neten, merész szakmai vagy üzleti kezdeményezésed is gyors eredményt hoz.

Ikrek (05. 21-06. 21.) Még az ünnepnapokon is beleütöd az orrodat rokonaid ügyeibe, akik csak azért hajlandóak elnézni hóbortjaidat, mert jól értesz az üzlethez és a számítógépekhez.

Rák (06. 22-07. 22.) Ma egymást érik a váratlan helyzetek és jobbnál jobb üzleti ajánlatok, s talán nem is gondoltad, hogy partnered titkos vágyait meghallgatni is ilyen szórakoztató lehet.

Oroszlán (07. 23-08. 23.) Friss szelek fújnak cégednél, s mivel minden érdekel, az ünnepen is szeretnél ezer kérdést feltenni a főnöködnek, aki már a puszta megjelenésével felkavart.

Szűz (08. 24-09. 23.) Ezt a napot már kedvesed vagy kollégáid társaságában töltheted, de arról se feledkezz meg, hogy egy kis mozgás sem árt, ha újévig le akarod adni plusz kilóidat.

Mérleg (09. 24-10. 23.) Viszonyt kezdhetsz valakivel, akivel üzleti kapcsolatban állsz, a családi problémákat is most tisztázd, de ne az érzelmeidre hallgass, hanem a józan eszedre.

Skorpió (10. 24-11. 22.) Ha üzletről tárgyalsz, pontosan tudod, kinek mit kell mondanod, s ha nagyobb szabadságot adsz a párodnak, ma sokkal könnyebben boldogulhatsz vele.

Nyilas (11. 23-12. 21.) Ha a párod egy pénzeszsák, már nem dohog a pénzpocsékolás miatt, ha bebizonyítod, hogy végre a fejeddel és számítógépes ismereteiddel is kezdhetsz valamit.

Bak (12. 22-01. 20.) Mind a munkádban, mind a pénzügyekben, de a szerelemben is több, megfontolt kockázatot vállalhatsz, ráadásul régimódi gondolkodásodtól is megszabadulsz.

Vízöntő (01. 21-02. 19.) Már a gondolatától is rosszul lennél, ha egész nap otthon kellene ülnöd, kivéve akkor, ha amikor kinyitod ajtót, a kedveseddel találnád magadat szemközt.

Halak (02. 20-03. 20.) Kedvesed meggyőzőnek találja merész ötletedet, és ha összehozol egy cikket, egy kis különlegességgel megtupírozva, ő cserébe minden támogatást megad hozzá.

Ez is érdekelhet

Millie Bobby Brown megmutatta pattanásos arcát

Millie Bobby Brown megmutatta pattanásos arcát

Tedd & Ne tedd

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Monitor

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói