Meg kell tanulnod csapatban dolgozni - Egymondatos horoszkóp - október 12. szerda

2016.október.12.

A nap első felében a Vízöntő Hold a Vénusszal diszharmonikus, míg az Uránusszal barátságos fényszöget zár be: tanulj meg csapatban dolgozni, csatlakozz közösségekhez vagy egyesületekhez, sportolj a szabadban, és találd meg a saját stílusodat. Legyél nagyvonalú és segítőkész a barátaiddal, és ha szükséged van rá, kérj érzelmi támogatást. Kerüld viszont az érzelgősséget, a féltékenykedést és a birtokló viselkedést, ne irigyeld azokat, akik nálad több figyelmet és elismerést kapnak. Az esti órákban az alkohol és a nikotin a szokásosnál többet árthat szervezetednek, mint más napokon.

Kos (03. 21-04. 20.) Amíg olyan barátaid vannak, akik érdekes dolgokkal foglalkoznak, kevésbé kerülhetsz abba a veszélybe, hogy a kelleténél erősebben kapaszkodj partneredbe.

Bika (04. 21-05. 20.) Az interneten elhelyezheted kész ötleteidet, házassági vagy munkahelyi bajok esetén pedig egy kis meditálás jótékony hatással lesz felbolydult érzelmi állapotodra.

Ikrek (05. 21-06. 21.) Beindulhatsz egyik kollégádtól, de ha megismersz más kultúrákat, rájössz, hogy az emberek ugyan különbözőek, de lényegünket tekintve egyformák vagyunk.

Rák (06. 22-07. 22.) Gyöngédséged ne merüljön ki abban, hogy partnered érzékeny pontjait izgatod, hiszen az igazi gyöngédség nem szexuális technika, hanem érzelmi beállítottság.

Oroszlán (07. 23-08. 23.) Vetkőzd le csőlátásodat, vedd tudomásul, hogy párodnak szüksége van a szabadságra, de rád is üdítően hat, ha kiszabadulsz megszokott környezetedből.

Szűz (08. 24-09. 23.) Megeshet, hogy internetes jelenléted miatt kevesebb idő jut a munkádra, pedig a web ösztönzően hat, de a nap első felében leplezd le kollégáid rafinált trükkjeit!

Mérleg (09. 24-10. 23.) Ma meglepetést okozol kedvesednek azáltal, hogy váratlan dolgokat teszel: legyen az egy ajándék társad számára akkor is, ha nincs különösebb alkalom rá.

Skorpió (10. 24-11. 22.) Ha feszültnek vagy frusztráltnak érzed magad, egy 20-30 perces rozmaringfürdőből új erőt meríthetsz, ráadásul a vérkeringésedre is ösztönzően hat.

Nyilas (11. 23-12. 21.) Kedveseddel vagy üzletfeleddel a várt találkozás létrejön, de nem úgy sikerül, ahogy elképzelted; az esti órákban nem bújhatsz ki a megbocsátás nehéz feladata elől.

Bak (12. 22-01. 20.) Ne hagyd, hogy élősködjenek rajtad, mert félő, hogy fölöslegesen szórod a pénzt, vagy egy pénzügyi terv kivitelezését bízod tökéletesen alkalmatlan személyre.

Vízöntő (01. 21-02. 19.) A nap első felében tölts időt ismeretlen helyzetekben, de kerüld a munkahelyi flörtöket, mert az ilyesmit csak elkapkodnád, és nem volna semmi élvezet benne.

Halak (02. 20-03. 20.) Ha az egyetemen jársz valakivel, ne izgasd magadat azon, hogy mi lesz veletek diplomaosztás után, és nem kell feltétlenül minden napodat a pároddal tölteni!

Ez is érdekelhet

Divattervezők, akik szerint a divatiparnak komoly lépéseket kell tennie a klímakatasztrófa ellen!

Divattervezők, akik szerint a divatiparnak komoly lépéseket kell tennie a klímakatasztrófa ellen!

Divathírek

Meghan Markle szettjei egyre merészebbek New York-ban, mi pedig szóhoz sem jutunk tőle!

Meghan Markle szettjei egyre merészebbek New York-ban, mi pedig szóhoz sem jutunk tőle!

GLAMOUR Horoszkóp

Napi horoszkóp: Most megtudhatod, kik az igazi barátaid - szeptember 26.

Napi horoszkóp: Most megtudhatod, kik az igazi barátaid - szeptember 26.