Megérkezett! Itt van a nagy októberi horoszkóp!

2016.október.1.
Megosztás Küldés Messengeren Pinterest

Mit tartogatnak neked a csillagok októberre? Kim Kardashian West október 21-én tölti be 36. évét. Ennek örömére az októberi horoszkópod a legjobb Kim-gifekkel illusztráltuk.

Mérleg (szeptember 24.-október 23.)

A HÓNAPOD Októberben sokat fogsz utazni, ráadásul életed legjobb szerződését is megkötheted. Ha viszont azt várod, hogy megtaláld a szuperment, akinek nincs egyetlenegy idegesítő szokása sem, akkor szép álmokat! Merthogy a pasidnak bőven akadnak nehezen elviselhető tulajdonságai, amelyektől időnként a falra mászol. Ha összebútorozol vele, a lakásügy megoldása óriási erőfeszítéseket igényel, és olyan viharos, tányérvagdosós szerelmet élsz meg, hogy az átmeneti szakítás után csupán egy kis pihenésre és nyugalomra vágysz. Remélhetőleg nem nyúlsz a bőröndöd után minden egyes féltékenységi jelenet után, az viszont már súlyosabb eset, ha a volt barátnője állandóan felhívja telefonon. Érzéseidet többnyire kordában tudod tartani, hiszen nevetséges minden kis semmiség miatt külön kis megbeszélést tartani vagy jelenetet rendezni.

AZ ÉVED Szerencse kísér tanulmányaidban, utazásaidban, peres ügyeidben, olyan kapcsolatokat teremthetsz, amelyek aranyat érnek, egy állásváltoztatást pedig életed legjobb lépésének tekinthetsz. De ne lógj folyton a párod nyakán! A boldog párok, a jó szeretők tudják, hogy egy-egy külön program felturbózza a közös alkalmakat. Nem alkalmas az idő arra, hogy végleg elkötelezd magad. A taktikád viszont nem rossz sem a munkában, sem a szerelemben. Egyrészt nem engeded, hogy a bizalmatlankodások, frusztrációk és gyanúsítgatások elhatalmasodjanak feletted. Másrészt Jupiterrel az oldaladon eléggé magabiztos vagy ahhoz, hogy a problémáidról őszintén beszélj, és valamilyen megoldást keress rá. Kétségtelen, hogy az odaadást és a toleranciát sem szabad túlzásba vinni, illetve nem kell egy félrelépés miatt végérvényesen szakítani.

Skorpió (október 24.-november 22.)

A hónap elején vedd kezedbe a kezdeményezést, és úgy forgasd a csábítás fegyverét, hogy a fiú egyszerre érezze magát hódítónak és meghódítottnak. Ha a pasid a hónap első felében romantikus gesztusra adná a fejét, méltó figyelemmel adózz a hőstettnek. Ami a munkát és a pénzügyeket illeti, legjobb volna, ha a hónap második harmadában szabadságot vennél ki, ugyanis olyan váratlan változások várhatók, amelyek megviselhetik az idegeidet, és akkor még a rosszindulatú híreszteléseket nem is emlegettük. A pihenés után viszont nyerő ötletekkel rukkolsz elő, és egy állásváltoztatás vagy új vállalkozás elindításának a gondolata is felmerül benned. A hónap vége – sok vitát kiváltó tárgyalásokat követően – magasabb pozíciót és anyagi sikert ígér.

Nyilas (november 23.-december 21.)

Baráti társaságban, munkahelyi közösségben vagy egy szakmai egyesületben ismerkedhetsz meg valakivel, akivel akár az oltár elé is állhattok. Ám ha újra randizgatsz az exeddel, jelenlegi párod talán veszélyben fogja érezni kettőtök kapcsolatát. Ám ha a kedvesed lóg állandóan a volt pasijával, szakíts vele. Ha nem tennéd, úgyis eltávolodnátok egymástól. Ügyelj arra, hogy befolyásos pártfogód támogatását megőrizd, mert munkahelyi népszerűséged hízeleg ugyan a hiúságosnak, de kevés a boldoguláshoz. Fizetésed szépen megnövekszik, hobbidat készpénzre konvertálhatod, de ami a párkapcsolatodat illeti, nehezen tudod megzabolázni más partnerek iránti vágyadat. Valaki, aki jó barátnak mondja magát, szükségesnek látja, hogy felvilágosítsa életed párját: szarvai nőttek.

Bak (december 22.-január 20.)

Néha visszavehetnél a domina-modorból, olykor a párodnak is átengedheted a kezdeményezést. Meglásd, tetszeni fog, ha ő irányít: eddig ismeretlen tájakat fedezhetsz fel vele. Attól, hogy be vagy indulva a főnöködre vagy egyik üzletfeledre, mindig képes vagy megálljt parancsolni magadnak, mielőtt végképp elszabadulnának a szenvedélyek. Októberben akár a munkahelyeden, akár saját otthonodban megbánja, aki téged felhúz. Törekedj arra, hogy hideg fejjel átgondolva mérlegeld a dolgokat. A hónap végén megközelíthetetlenséged, távolságtartásod könnyen magányossághoz vezethet. Ha sosem próbálsz ki valamilyen új pozíciót, ha sosem közlöd a pároddal titkos óhajaidat, szerelmi kapcsolatod kiüresedik. Ne utasíts el minden huncutságot!

Vízöntő (Január 21.-február 19.)

Külföldi tanulmányokba vagy jól fizető munkába kezdhetsz, fontos vizsgákat teszel le, és arra is számíthatsz, hogy idegenben akadsz össze álmaid partnerével. Ám ha ágyba bújsz a főnököddel, hamar megkaphatod a felmondólevelet. Mint köztudott, humorral könnyebben túlélheted szerelmed agytépő szokásait. Néhány pasid nagyon jó barátod, sőt mecénásod marad, és amíg aktuális kedvesednek nap nap után kimutatod, hogy ő az egyetlen férfi az életedben, addig meg fog benned bízni, és kedvedre barátkozhatsz. Légy biztos abban, hogy egyéniség vagy, és az is maradsz. Ugyanezt érezd akkor, amikor a barátnőiddel ruccansz ki, mert nincs benned féltékenység irántuk, hiszen a saját kisugárzásoddal is tisztában vagy. Nem fogod megbánni, ha pajzán e-maileket küldesz a párodnak, de a hónap végén kérj bocsánatot, ha meg akarsz menteni egy fontos baráti, üzleti vagy családi kapcsolatot.

Halak (február 20.-március 20.)

Vannak Halak, akik megtalálják, hogyan lehet gazdagon házasodni, de később megbánhatják, hogy a szerelmet feladták a pénzért. Októberben tisztes jutalék áll a házhoz, esetleg egy kártérítési ügyben is a javadra döntenek. Utószezoni barangolásod idején szerelemről, tartós kapcsolatról ábrándozol, de a partnered inkább a gyorsmenetekre vevő. Ha hónapokig azért harcoltál, hogy előrelépj karrieredben, akkor ez sikerülni is fog. 11-e vagy 26-a táján számíthatsz fizetésemelésre vagy előléptetésre. Kellemes pillanatokat élhetsz át egy üzleti utazás vagy külföldi bevásárló körút során, de ha kölcsönre van szükséged, fennáll a veszély, hogy kötsz egy rossz szerződést, melynek jogi következményei lehetnek.

Kos (március 21.-április 20.)

Ha munkahelyi felettesed visszaél fölérendelt helyzetével, ki akar kezdeni veled, és megragadja az alkalmat egy kis potyázásra, egy biztos: nem kell eltűrnöd. A hónap második harmadában kellemes választás előtt állsz: a sima nyelvű kolléga, esetleg egy évfolyamtárs, vagy egy rokon, aki sikerre segíthet, részt kíván venni felemelkedésedben. Mivel a szerződések ebben az időszakban a félreértés veszélyét hordozzák, nem ártana kéznél tartanod ügyvéded telefonszámát. Törekedj kompromisszumra, de a személyiségedet nem kel feladnod. Ne engedd, hogy mások mondják meg, milyen munkát vállalj, vagy kik legyenek a barátaid. Kapcsolataidban, munkahelyeden feszültség támadhat az anyagiak miatt, de a hónap második felében már beutazhatjátok pároddal a világot.

Bika (április 21.-május 20.)

Facér Bikák számára októberben fontos szempont lehet, hogy társuk jómódú legyen, a házasok pedig felfedezhetik hitvesük eltérő pénzkezelési szokásait, amire közösen kell megoldást találniuk. Párod a hónap végén minden pasira féltékeny, akivel két szót váltasz. Gyanúsítgatásaira és szemrehányásaira nyugodtan és a körülményekhez képest tárgyilagosan válaszolj. Mindent beszéljetek át alaposan! Bíztatással űzd el a zöldszemű szörnyeteget, és hamarosan megnyugszik. Megemelkedett bér, kellemes munkafeltételek a láthatáron, de a problémás szituációk megkerülése csak elmélyíti a problémákat, és így még nehezebb elbánni velük, mintha azonnal, még a válság kialakulása előtt határozottan felléptél volna. Kedvesed megkívánja, hogy a "tartozik és követel" rovat kiegyenlítse egymást, különben kiszáll a számára nem megfelelő üzletből.

Ikrek (május 21.-június 21.)

Régi szeretővel nem érdemes baráti viszonyt ápolni, hiszen érzelmileg nem tudsz továbblépni, ha jóban maradsz a volt pasiddal. Októberben bármilyen fiú esetében csínján kell bánnod a biztonságkereséssel, hiszen senki nem adhat száz százalékos garanciát a biztonságra. Jobb, ha magadra számítasz a biztonságot illetően, és valami más okból menj férjhez valakihez, vagy maradj mellette. Idén ősszel megütheted a főnyereményt, ám ha kreatív képességekkel rendelkezel, rá kell ébredned, hogy csak mások tehetnek sikeressé. Idődnek egy részét a művészeteddel kell töltened, egy másik részét pedig azzal, hogy igyekszel "eladni" magad másoknak. Ha a házi terhességteszt eredménye pozitív, akkor legfőbb ideje, hogy végre az oltár elé álljatok.

Rák (június 22.-július 22.)

Meglévő partneredet megtörheti a munkanélküliség, és ha megemlíted, hogy tanuljon új szakmát, ledorongol. Ha nem tudod jobb belátásra bírni, küldd el te is, mint a munkáltató. Neki kell talpra állni, más nem fogja megtenni helyette. Októberben nem idegenkedsz a testi szerelemtől, és mivel új kedvesed érzelmeit illetően sincsenek kétségeid, bátran gondolhatsz lakásbővítésre – hamarosan szükséged lehet gyerekszobára. Nagyon érzelmes, engedelmes típus vagy, de a hónap második felében légy óvatos! Ez szinte törvényszerűen olyan típus karjaiba sodor, aki uralkodik rajtad. Eleinte lehet, hogy izgalmas dolog, ha egy domináns valaki irányít téged, de egy idő után úgy fogod érezni magad, mint egy rabszolga.

Oroszlán (július 23.-augusztus 23.)

Szerinted az a helyes, ha a szerelmesek minden gondolatukat egymásra ontják a sokat emlegetett őszinteség jegyében? Jobb néha hallgatni. Dicsérni viszont a legparányibb dolgokban is érdemes, mert az ilyen gesztus átlendíti kapcsolatotokat a rosszabb pillanatokon. A szerelemhez az kell, hogy a megfelelő pillanatban tartózkodj a megfelelő helyen. Össze kell futnotok. Októberben jelentős megállapodást látsz el kézjegyeddel, remek lehetőség adódik autóvásárlásra, ajtók nyílnak ki előtted, de az sem kizárt, hogy egy nemzetközi vásár szervezője leszel. A hónap második felében el kellene döntened, hogy szakítasz-e újdonsült hódolóddal, vagy belevágsz a kapcsolatba, és búcsút mondasz eddigi partnerednek. A hónap végén a munkahelyi nyomás káros hatással van a pasid libidójára. Kísértsd meg a legkéjesebb vágyaiddal, és a csábítás nem marad hatástalan.

Szűz (augusztus 24.-szeptember 23.)

Anyagi szempontból nem panaszkodhatsz, nyúlhatsz bármihez, arannyá válik. Ha egy kis romantikára vágysz, a hónap első felében köss cserealkut a pasiddal mézédes és szexi gesztusokra. Például ígérd meg a párodnak, hogy lelkesen szurkolsz kedvenc csapatának, amennyiben hajlandó előtte kikocsizni veled, és bámulni a naplementét. Őrülten hajtasz egy pasira, de az ágyában beléd hasíthat, hogy csak a vagyona miatt vagy vele. A hónap második harmadában kerüld el nagy ívben azokat a pasikat, akik megpróbálnak nyomást gyakorolni rád, vagy akik mellett csak titkos szerető maradhatsz. Partnered vagy gyermeked nem ismer határt a pénzköltésben. Túl sok zsebpénzt ne adj neki, de egy szerencsés ingatlanügylet révén nagyobb összeghez juthatsz. Lakásodra azonban köss biztosítást!

GIF-ek: www.giphy.com

Megosztás Küldés Messengeren Pinterest

Ez is érdekelhet

7 kapcsolattípus, ami tökéletesen működik, és bátran építhetsz rá

7 kapcsolattípus, ami tökéletesen működik, és bátran építhetsz rá

Értesülj elsőként legújabb híreinkről

Glamour-napok ősz 2023

Parfüm horoszkóp: találd meg a tökéletes illatot a csillagjegyed szerint

Parfüm horoszkóp: találd meg a tökéletes illatot a csillagjegyed szerint

Szépséghírek

Megérkezett a plüss bob hajtrend, a csendes luxus megtestesítője

Megérkezett a plüss bob hajtrend, a csendes luxus megtestesítője

PR

Karácsonyi ajándékozás: hogyan ne nyúlj mellé? (x)

Karácsonyi ajándékozás: hogyan ne nyúlj mellé? (x)

PR

Arcfeszesítés: illúzió vagy tényleg létezik hatásos módszer? Utánajártunk (x)

Arcfeszesítés: illúzió vagy tényleg létezik hatásos módszer? Utánajártunk (x)

PR

Mihez kezdj, ha megszorultál anyagilag? (x)

Mihez kezdj, ha megszorultál anyagilag? (x)

PR

Tippek Black Friday-re: ezt érdemes most beszerezni (x)

Tippek Black Friday-re: ezt érdemes most beszerezni (x)