Megtalál a szerelem! Egymondatos horoszkóp - Augusztus 5.

2016.augusztus.5.

Mivel a Hold még mindig a Szűz jegyén vonul át, arra összpontosítunk, ami nem elég jó, és megpróbáljuk kijavítani. Óvakodjunk attól, hogy túlzott fontosságot tulajdonítsunk a kis problémáknak és aránytalanul felnagyítsuk őket. Mivel a Vénusz is belép a Szűzbe, nagyon kritikusak, szőrszálhasogatók és igényesek leszünk szeretteinkkel szemben. Talán valamivel alacsonyabbra kellene állítani a mércét. Ám ennek a konstellációnak köszönhetően egyesek egészen 30-ig olyan emberbe lesznek szerelmesek, akit munkájuk közben ismertek meg. Éljen a munkahelyi szerelem!

Kos (03. 21-04. 20.) Tanuld meg, hogy a könnyedén elvégzett munka is értékes. Lehet, hogy ebédidőben egy bizonyos karrier felé mozdulsz, amely magas fizetéssel jár.

Bika (04. 21-05. 20.) A szerelemben számodra az első a biztonság, a hűség, a közös viselkedésformák kialakítása, amelyek révén együtt tudtok szembenézni a problémákkal.

Ikrek (05. 21-06. 21.) Az ebédidő kiválóan alkalmas banki ügyletek intézésére, de azoknak a tevékenységeknek is kedvez, amelyek az egészséged megőrzésével kapcsolatosak.

Rák (06. 22-07. 22.) Mivel minden szakmának megvan a maga nyelve, a hivatásod alapos ismeretéből eredő befolyásodat úgy gyakorolhatod, ha a szakmád nyelvén beszélsz.

Oroszlán (07. 23-08. 23.) Az összpontosításnak (Hold-Plútó trigon) köszönhetően elég sokáig ki tudsz tartani egy adott feladat mellett ahhoz, hogy aranyat csinálj belőle.

Szűz (08. 24-09. 23.) Küzdd le a gátlásaidat, és gondold meg, mielőtt lemondasz egy izgalmasnak ígérkező randiról vagy más magánprogramról csak azért, mert elborít a munka!

Mérleg (09. 24-10. 23.) Igyekezz a családon belüli anyagi jellegű viszályokat még csírájában elfojtani, és a hasizomgyakorlatok közül sem ártana néhányat a nap folyamán elvégezni.

Skorpió (10. 24-11. 22.) Ha a társasági kötelékek hiánya miatt félénknek érzed magad, akkor ahhoz, hogy kapcsolatokra tehessél szert, emberek közé kell menned.

Nyilas (11. 23-12. 21.) Ahelyett, hogy kizárólag a külsőségektől, szakmai és anyagi eredményeidtől lennél elragadtatva, fektess több hangsúlyt arra, ami valóban lényeges.

Bak (12. 22-01. 20.) A Szűzben lévő Hold hatására ma megtanulsz olyan részleteket, okokat, furcsaságokat látni sok mindennapi cselekvésben, amikre legtöbbünk nem figyel fel.

Vízöntő (01. 21-02. 19.) Ne hajtsd túl magad a magasabb jövedelem miatt! Nemcsak azért, mert a feladatok úgyis megvárnak, hanem azért is, mert elfelejtettél egészségesen élni.

Halak (02. 20-03. 20.) Ha a pároddal szembeni elvárásaidat sikerül csökkentened, újra felélednek legjobb tulajdonságaid, amelyek nem követelik meg társadtól a tökéletességet.

Ez is érdekelhet

Dőlnek a szextabuk: „Megtörtént velem az elképzelhetetlen”

Dőlnek a szextabuk: „Megtörtént velem az elképzelhetetlen”

G-Életstílus

8 dolog, amit csak azután értesz meg, ha már összetört a szíved

8 dolog, amit csak azután értesz meg, ha már összetört a szíved

Monitor

21 megható fotó Erzsébet királynőről és fiáról, III. Károly királyról

21 megható fotó Erzsébet királynőről és fiáról, III. Károly királyról