Megváltozhat a véleményed a pároddal kapcsolatban - Egymondatos horoszkóp: május 13.

2020.május.13.

Mivel az Ikrek jegyében haladó Vénusz június végéig hátramenetbe kapcsol, megváltozhat a véleményed a pároddal vagy valami anyagi dologgal kapcsolatban, ezért felül kell vizsgálnod korábbi döntéseidet. A Hold a Vízöntőben halad, ahol a reggeli órákban az Uránusszal zár be kedvezőtlen változásokat, stresszt és anyagi bizonytalanságot okozó fényszöget, ezért ne akard ugyanazokat a dolgokat ismételni, ha azok nem mennek jól. Neked kell másképp közelíteni a kihívásokhoz. De ami a küllemedet illeti, bátran kísérletezhetsz valami eklektikus stílussal.

Megváltozhat a véleményed a pároddal kapcsolatban - Egymondatos horoszkóp: május 13.
Fotó: giphy

Kos (03. 2l-04. 20.) Ha pénzügyekről van szó, elég könnyen kételkedni kezdesz barátaid, ismerőseid megbízhatóságában; a szabadság kulcsa viszont az, hogy elég pénzed legyen.

Bika (04. 21-05. 20.) A karrierépítés és a pénzszerzés talán csak mondvacsinált magyarázat arra, hogy nem élsz társasági életet, de a mai napon bánj óvatosan az elektromossággal.

Ikrek (05. 21-06. 21.) Ma nehezen viseled a fegyelmet, ám ha eddig a jól bevált, megszokott úton haladtál, ma kövess el mindent annak érdekében, nehogy belefulladj a szürkeségbe.

Rák (06. 22-07. 22.) Kapcsolataid nehezen egyeztetetők össze anyagi igényeiddel, de ha találkozol valakivel, aki megmentheti veszteséges vállalkozásodat, légy feltűnően szexis.

Oroszlán (07. 23-08. 23.) Ha fellázadsz a párod (főnököd) ellen, és alapvető változtatásokra szánod el magad, ne csodálkozz, ha a másik minden ismerkedési kísérletedet meghiúsítja.

Szűz (08. 24-09. 23.) Ha túl sok időt töltesz a számítógép előtt, és rokonaid vagy és barátnőid a tudtodra adják, hogy keveset foglalkozol velük, talán gyanítod, hogy igazuk lehet.

Mérleg (09. 24-10. 23.) Ha fel akarod frissíteni a kapcsolatodat, rendeljetek valamilyen szexjátékot az internetről, de aligha sikerül valamilyen veszteség nélkül zárni ezt a napot.

Skorpió (10. 24-11. 22.) Ha az utóbbi időben több rossz kapcsolatot is átéltél, s nem akarsz tartós kapcsolatba bonyolódni, ne add fel az önállóságodat, és ne erőltess spontán döntéseket!

Nyilas (11. 23-12. 21.) Miután megkaptál egy munkát, de időközben a megbízód közli, hogy nem tud fizetni, biztosan nem vállaltad volna el, ha egy kicsit utána néztél volna a cégnek.

Bak (12. 22-01. 20.) Partneredért és gyermekedért nagyon sok mindenbe bele kell menned és nagyon sok mindenről le kell mondanod, ám ehhez az irántuk érzett felületes szeretet kevés.

Vízöntő (01. 21-02. 19.) Ha otthon dolgozol, méregdrága műszaki berendezésed felmondhatja a szolgálatot, rokonaid pedig abban kételkednek, hogy te lennél a háziasszonyok gyöngye.

Halak (02. 20. – 03. 20.) Reggel hiába vársz egy telefonhívást, és ha jelentkezel egy társkereső hirdetésre, rögtön kiderül, hogy a hirdető pasi nem az az ember, akinek hiszed.

Ez is érdekelhet

Kell egy kis extra stílustrükk mára

Kell egy kis extra stílustrükk mára

G-Életstílus

DIY karácsonyi ajándékötletek, amikkel biztosan örömet szerzel!

DIY karácsonyi ajándékötletek, amikkel biztosan örömet szerzel!

G-Szex

10 szexpóz, ami garantáltan kielégít

10 szexpóz, ami garantáltan kielégít