Mellőzd a támadó megjegyzéseidet - Egymondatos horoszkóp: augusztus 20. Kedd

2019.augusztus.20.

Ünnep van, Szent István napja, de mivel a Hold az aktív Kos jegyében halad, szabadjára engeded energiáidat, és éppen most szeretnéd elvégezni mindazt, amit régóta halasztgatsz. Lebeszélni erről legalább annyira reménytelen, mint az orkántól azt kérni, hogy pihenjen el. Ebédidőben talán szembefordulsz a hatalom képviselőivel, de rokonaiddal is kíméletlenül kemény lehetsz. Ne rendezz jelenetet, inkább csillapodj le! Élvezheted viszont a hatalmat, amit szexepiled és merészséged kelt a párodban. Mivel hajlamos vagy a fejfájásra, kávé helyett inkább vizet fogyassz.

Mellőzd a támadó megjegyzéseidet - Egymondatos horoszkóp: augusztus 20. Kedd
Fotó: giphy

Kos (03. 2l-04. 20.) Aktivitásod fokozódik, bármilyen fizikai erőpróbán nyerő lehetsz, de érzékeny a buksid, ebédidőben pedig könnyen meggyűlhet a bajod a hatalom képviselőivel.

Bika (04. 21-05. 20.) Nem érzed magad túl magabiztosnak, és ha a párod vagy egyik rokonod eltávolodik, hogy kipróbálja önmagát, és te is ezt teszed, egy sor félreértés születhet.

Ikrek (05. 21-06. 21.) Amikor egy kapcsolatod felbomlik, a baráti körben kereshetsz támogatást, de üzleti és nagyobb horderejű kérdésekben nem szabad hirtelen döntened.

Rák (06. 22-07. 22.) Az ünnepen tegyél félre minden olyan ügyet, amelynek megoldásához nyugalomra van szükséged, mert ebédidőben érzelmi vihar, hatalmi harc készülődik.

Oroszlán (07. 23-08. 23.) Kiveheted részedet az ünnepi és politikai eseményekből, de igyekezz lekötni magad, kíméld meg rokonaidat morgásodtól és elhamarkodott ítéleteidtől.

Szűz (08. 24-09. 23.) Egy izgalmas kalandban talán még akkor is örömödet leled, de ebédidőben óvakodj attól, hogy kedveseddel vagy egyik rokonoddal a pénzen marakodjatok.

Mérleg (09. 24-10. 23.)
Szeretetben gazdag kapcsolatban akarsz élni, de most választásra kényszerülhetsz függetlenségvágyad és a párkapcsolat iránti, mélyről fakadó vágyad között.

Skorpió (10. 24-11. 22.) Tisztában vagy azzal, hogy túl sok időt töltesz a munkáddal, de az, hogy az ünnepet is feláldozod, mégiscsak túlzás - mellőzd viszont támadó megjegyzéseidet.

Nyilas (11. 23-12. 21.) Az ünnep jó alkalom arra, hogy kapcsolatodban felszítsd a tüzet, versenyeken is jó helyezést érhetsz el, de legyen nálad egy kis dugipénz vész esetére.

Bak (12. 22-01. 20.) Családod tart tőled, pedig kezdődhet a nap családi piknikkel, s végződhet az esti fényekkel - ha kötőhártya-gyulladás kínoz, a szemvidítófű-teás borogatás segíthet.

Vízöntő (01. 21-02. 19.) Még az ünnepen is bizonyítani akarsz, nem kertelsz sokat, azonnal a lényegre térsz, úgy érzed, nincs vesztegetni való időd, pedig nem hajt, kerget senki.

Halak (02. 20-03. 20.) Ha elúszott a pénzed, ne keress bűnbakot, akire rásózhatnád a felelősséget, anyagi kérdések rendezésekor ne hidd, hogy bármit is ki tudsz kényszeríteni!

Ez is érdekelhet

Szerinted melyikben van több vitamin? Nem valószínű, hogy eltalálod

Szerinted melyikben van több vitamin? Nem valószínű, hogy eltalálod

Tedd & Ne tedd

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Monitor

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói