Miért kockázatos nevet változtatni az asztrológia szerint?

Új sorozatunkban Nagy Emese asztrológus bevezet az asztrológia rejtelmeibe. Ismerkedj meg az alapfogalmakkal, hogy aztán te magad is profin tudd megérteni, hogy a csillagok mozgása milyen hatással van a személyiségedre.

Miért kockázatos nevet változtatni?
Miért kockázatos nevet változtatni az asztrológia szerint?
Fotó: Gettyimages.com

A numerológiában nemcsak a születés időpontjával, hanem az illető nevével is dolgozunk. Ezt úgy kell elképzelni, hogy minden betűnek van egy értéke és egyszerűen hozzárendeljük a megfelelő betűhöz a megfelelő számokat, majd összeadjuk őket. Így mindenki neve kap egy összetett számot, ami mondjuk úgy, hogy a karmájává válik, vagyis az adott számnak a tulajdonságai megjelennek az illető személyiségében.

További érdekesség, hogy ha például csak a mássalhangzókat adjuk össze, akkor megtudjuk, hogy mások milyennek látnak minket, ha viszont a magánhangzókat akkor arról kapunk képet, hogy mi hogyan érzékeljük magunkat belülről.

A veszélyes rész abban rejlik, mikor két ember kialakít egy évek óta jól működő, harmonikus kapcsolatot, majd eldöntik, hogy most már papíron is szeretnének egymáshoz tartozni, azaz összeházasodnak. Ha követik a régi hagyományokat, akkor a nő nevének a fele egyszerűen köddé válik...

Tehát mi történik? Ő eddig volt valamilyen, akit a párja megismert és szeretett, de egy bizonyos része a házasságkötés után eltűnik, sőt még új betűk, tehát új energiák is megjelennek a személyiségében. Nem mondom, hogy ennek a végkimenetele csak rossz lehet, de hogy más lesz az szinte biztos. Van matematikailag egy elég elhanyagolható esélye annak, hogy hajszálpontosan ugyanaz a szám jöjjön ki.

Viszont ugyanezt a személyiségcserét lehet kihasználni akkor, amikor valaki művésznevet keres magának. Mindegy, hogy festünk, írunk, vagy színészkedünk, általában egy másik karakter bőrébe bújva szeretjük tenni. Nincs is ezzel semmi probléma, természetes, hogy nem ugyanazok az energiák lesznek alkalmasak arra, hogy éljük a hétköznapi életünket, mint arra, hogy hétvégén jelmezbe bújva 80-as évek pop slágereit énekeljük harminc embernek egy füstös bárban.

Szóval összefoglalva semmi baj nincs a névváltoztatással, ha magunkon szeretnénk kicsit változtatni, de soha ne tegyük meg más kedvéért és ha lehet, előtte kérjük ki egy szakember véleményét.

Ez is érdekelhet

Így növeszd le a frufrudat anélkül, hogy rémálom legyen

Így növeszd le a frufrudat anélkül, hogy rémálom legyen

GLAMOUR Horoszkóp

Ez a 3 csillagjegy a legkevésbé alkalmas a hűségre egy párkapcsolatban

Ez a 3 csillagjegy a legkevésbé alkalmas a hűségre egy párkapcsolatban

Sztárhírek

Nagykorú lett Norvégia trónörököse, nézd, milyen gyönyörű a hercegnő

Nagykorú lett Norvégia trónörököse, nézd, milyen gyönyörű a hercegnő