Mit hoz a július? Itt a legfrissebb horoszkópod!

2016.július.3.

Tíz éve mutatták be először Az ördög Pradát visel című filmet, amely azóta is az egyik első számú kedvence minden divatrajongó lánynak. Most belőle szemezgettünk a júliusi horoszkópodhoz. Lássuk hát, mit tartogatnak számodra ebben a hónapban a csillagok?

Rák (június 22.-július 22.) A HÓNAPOD Júliusban nyaralj és rosszalkodj! A dévajkodásnak meglesz a jutalma. Itt az idő, hogy bajnoki szintre fejleszd olimpikonhoz méltó tornaművészetedet az ágyban. Nemcsak Te fogsz a mennyországban landolni, hanem a párod is minden este imába foglalja majd a neved, ha levetkőzöd gátlásaidat. Bár nehéz megállnod, hogy ne billentsd meg a bankszámládat néhány luxuscikk beszerzésével vagy a régóta tervezett utazással, egy gyakorlatias természetű rokonod segítségével megkapod álmaid állását a vele járó álomfizetéssel. Önbizalomtól és lelkesedéstől duzzadva lépsz be új munkahelyedre, ha pedig még arra is van ötleted, hogy hogyan lehetne a cég költségeit csökkenteni és a hatékonyságot növelni, tegyél javaslatot a főnöködnek. Hidd el, a jó ötleteidet biztos értékelni fogja.

AZ ÉVED Szeptemberig tanfolyamra jársz, külföldre mész nyelvet tanulni, hogy fejleszd üzleti, szakmai és kommunikációs tudásodat, kiegészítsd végzettségedet. Az utóbbi hónapokban megszoktad, hogy teljesítménykényszerben élsz, túl sokat kell dolgoznod, és egy állásváltoztatás vagy költözködés fájdalmas törést idézhet elő párkapcsolatodban. Még ha nem is tudjátok megoldani a kettőtök között kialakult problémát, azt legalább sikerül elérnetek, hogy megegyeztek abban, mi is volt a probléma – sőt abban is, hogy ki volt a hibás. Szövetségeteket a közös munka vagy vállalkozás tartja életben annak ellenére, hogy szükségleteitek meglehetősen különböznek. Szeptembertől azt a feladatot szánják neked a csillagok, hogy az otthon lelke legyél: átalakítod a lakást. Egy kiegészítő jövedelem vagy mellékállás biztosítani fogja az átalakításhoz szükséges pénzt.

Oroszlán (július 23.-augusztus 23.)

Július elején hallgassa a barátnődre, aki szerint nem egy ilyen nyúlbélával kellett volna összejönnöd. Ha a társasági életed vagy a munkád a hónap első felében kész csőd, tedd félre a gátlásaidat, és fedezd fel a legnépszerűbb szórakozóhelyeket. Ami az irodát illeti, vess véget a közsajnálatnak, és állj talpra a 11-ét követő időszakban. Dögösítsd fel a ruhatáradat, utazgass, de ne túlórázz sokat: a fellépő stresszt úgy gyűrheted le a legsikeresebben, hogy szembenézel a problémával… aztán pedig megoldod. Nincs azon mit szégyellni, ha időnként megajándékozod magad egy-egy trendi rucival vagy egy csillogó ékszerrel. Meg aztán ami arany és drágakő, az állja az idő vasfogát, úgyhogy befektetésnek sem rossz. A hónap végén könnyűvérű pasi csap le rád, aki külföldön él vagy tanul. Kalandnak megteszi.

Szűz (augusztus 24.-szeptember 23.)

Ha biztos vagy kedvesed szerelmében, ne hagyd, hogy "jóakaróid" elbizonytalanítsanak, inkább készülj föl néhány eget-földet megrengető szerelmi jelenetre. Nagyon mélyen éled most meg a szerelmet és a szexet, de vigyázz, ne higgye, hogy rá akarsz telepedni, mert akkor elmenekül. Kínos helyzetbe kerülhetsz, amikor a főnököd vagy egyik kollégád mindenáron barátkozni akar veled, te viszont nem kívánsz vele se vacsorázni, se lefeküdni. Vigyázz, mit mondasz neki, mert ami másnál beválik, nála nem. Őszintének kell lenned, hiszen előbb-utóbb úgyis kifogynál a kifogásokból. Mondd meg neki tapintatosan, hogy te mindig különválasztod a munkát és a magánéletet, ezért jobb, ha csupán a munkaidőre korlátozzátok a barátságot.

Mérleg (szeptember 24.-október 23.)

A hónap első harmadában leleplezed, hogy környezetedben valaki nem az, akinek mutatja magát. Mihelyt a csaló eltűnik a színről, ismét a megbízhatóbb kapcsolatokra fogsz összpontosítani. Ha a főnököd szerelmes és mindent elfelejt, kétszer is ellenőrizd a projektet. Július első felében döntéshelyzetbe kerülsz, hiszen az Uránusz és a Plútó olyan lehetőségeket sorakoztat fel, amelyekre gyorsan kell reagálnod. Megrögzött határozatlanságodnak borzalmas következményei lehetnek – 12-e előtt igenis döntened kell vagy a munkahelyedről, vagy a pasiddal, esetleg az otthonoddal kapcsolatban. 16-a táján vagy július második felében, amikor felragyog a társasági Vénusz, hajnalhasadásig képes vagy bulizni, kihagyhatatlan látványosságot szerezni a baráti körnek. Totálisan felturbózott szexepiled láttán egyik támogatód vagy mecénásod boldog lesz, és egyetlen célja, hogy még kajánabb vigyort csaljon az arcodra. A pénzzel viszont óvatosan kell bánnod: lakatold le a pénztárcádat!

Skorpió (október 24.-november 22.)

Ha külföldre szólít a munkád, és nem férsz a bőrödbe, hívd meg a kiszemelt pasit egy italra valami izgató szöveggel. A nyár felébreszti benned a gátlástalan csábítót, aki szexuális határainak feszegetését – legalábbis 10-e előtt – napi gyakorlattá teszi. Még nem jött el a királyfi? Egy plátói barát vagy útitárs többet akar. Ne szalaszd el! Odakinn tombol a nyár, de nincs az a hőség, amely úgy perzselne, mint selyemlepedőd a hálószobában. Ám ha gyakran érzed feszültnek magad, és rosszul alszol, nyilvánvalóan a munkahelyi stressz készít ki. De ne aggódj, válts munkahelyet, vagy változtass meg néhány apróságot ahhoz, hogy jobban érezd magad. Kollégáiddal, üzleti partnereiddel épp hadilábon állsz, de ha előveszed diplomáciai érzékedet, egykettőre kezes bárányokká szelídíted őket.

Nyilas (november 23.-december 21.)

A hónap első harmadában szeretnél megszabadulni társadtól, de nem költözik el, sőt anyagi követelésekkel zaklat. Ha több évet töltöttetek közös fedél alatt gazdasági közösségben, akkor nem tudod csak úgy kirúgni azt a pasit – igaz, nem is kell mindenedet elfelezni vele: csak a közös szerzeményeken kell osztozni. Akkor tudsz kikapcsolódni, testben-lélekben felfrissülni, ha 12-e után kiszakadsz megszokott környezetedből. Fogadd el ismerőseid meghívását, vállalj idénymunkát külföldön; a többi rajtad múlik. Az a kanos kis cukorfalat, aki külföldön lopja el a szívedet, és akit a hónap végén el is akarsz hajtani, elsőre téves benyomást tesz rád – hidd el, hogy megér egy második (sőt egy sokadik) kört is. 19-e táján a Merkúr és a Szaturnusz eléd rakja az igazán megbízható srácot.

Bak (december 22.-január 20.)

Ha a párodnak viszonya van valakivel, de meg akarod menteni a kapcsolatotokat, az átmeneti szétköltözés jót fog tenni, hiszen mindketten kikerülhettek a taposómalomból. Ám veszélyt is rejt magában, hiszen ha megszabadultok egymástól, fejest ugorhattok egy másik kapcsolatba, s egy ilyen akció aligha fogja erősíteni a köteléketeket. A helyzet legjobb megoldása: párterapeuta segítségét kérni az ügy tisztázására – akár újrakezdés, akár szakítás lesz a vége. Párban? Nézd együtt a barátaival a meccseket! Ő pedig értékelni fogja, hogy időt szánsz arra, hogy megismerd a haverokat. 12-e után minden szívdobogtató tevékenység – kocogás, kerékpár, konditermi edzés – tökéletes előkészület a szexhez. A testmozgás endorfint termel, amely izgalmat idéz elő. Az erőlködéstől a vér gyorsabban kering tetőtől talpig – meg a kettő között is.

Vízöntő (Január 21.-február 19.)

Ha hibáztál a munkahelyeden, kérj elnézést, de az örökös mentegetőzés alááshatja tekintélyedet, hiszen az önbizalomhiány megalázó gyanújába keverhet. Munkában, anyagiakban kezdenek jól alakulni a dolgaid, de ahhoz hogy célba érj, még egy kicsit tekerned kell a pedált. Ha egy új kolléga a hónap első harmadában munkahelyi románcra invitál – ne hagyd magad! Egy könnyűnek induló kalandból viszont szép reményekkel kecsegtető szerelem lehet. Te diktálod a divatot nyáron a barátnőidnek filmsztáros szerkóiddal: bátran példát vehet rólad, aki trendi akar lenni. A pasid a hónap második felében elkápráztatja barátaidat, üzleti partnereidet, csak a családod vonja kétségbe választásodat.

Halak (február 20.-március 20.)

Ha belebotlasz a pasid pornógyűjteményébe, fel kell ismerned, hogy minden pasi vizuális lény. Nem könnyű olyan szemérmetlennek lenned, mint a pornósztárocskák? Hát akkor tarts magadon néhány ruhadarabot, vesd be a csábítás trükkjeit: nagyon izgató tud lenni a csak a kedvesednek szánt sztriptíz melltartóban és francia alsóneműben. A pasid imádni fogja, hogy nem léteznek számodra tabuk. Ez most tényleg a kánikulaszezon. Irány az evilági gyönyörök színtere: a Balcsi vagy a strand. Egész évben hajtottál a suliban vagy az irodában, így nyáron valami könnyű és szórakoztató tevékenységet akarsz. Ha csak némi készpénzt akarsz a munkával szerezni, ez a jó választás. Ha pedig most változtatsz állást, pozitívum lehet, ha fokozott lelkesedéssel vágsz bele a munkába, hogy főnököd figyelmét felhívd magadra.

Kos (március 21.-április 20.)

Júliusban életednek két támasza van: az otthon és a szerelem. 11-ig még kényelmesebbé varázsolhatod lakhelyedet, tökéletesen átadhatod magad a pasidnak: hadd legyen egyszer ő az úr a házban. Még keresed? Ha egy szórakozóhelyen szúrsz ki magadnak egy szívdöglesztő fazont, aki a haverjait szórakoztatja, addig ücsörögj a barátnőiddel hallótávolságon belül, míg fel nem figyel rád a társaság. Akkor aztán odaszólhatsz neki. Móka, kacagás, fergeteges bulik – ez az életetek. Ágyban és asztalnál tökéletes partnerek vagytok. Mivel születési uralkodód, a Mars a szexi Skorpióban jár, rendszeres nemi életre van szükséged, de szexuális életedről ne beszélj illetéktelenekkel. Ha van érzéked a művészetekhez, kedvesed megbízásokat hajt fel neked, és sokat adhatsz el a munkáidból.

Bika (április 21.-május 20.)

Pénzt szerezhetsz a cégnek, családodnak, ráadásul megbízóid és üzletfeleid érzelmi szükségleteit is felélesztheted. Mindig mondd el, mi lesz alkalmazóidnak a hasznára. Népszerűségedet, hírnevedet használd arra, hogy egy jótékonysági ügy szószólója legyél. Nem árt azonban az óvatosság: kerülnöd kell a potyalesőket, mert a júliusi csillagállások nagyra nyitják együtt érző szívedet. Ha a hónap első harmadában egy pillanatnyi érzelemroham hatására olthatatlan vágyat éreznél, hogy azonnal szerelmet vallj titokzatos udvarlódnak, inkább maradj veszteg. Júliusban a kommunikációs probléma az, ami lehetetlenné teszi minden más probléma megoldását. Ha valaki állandóan hazudik, ne tépelődj azon, hogy mit csináltál rosszul, és ne próbáld meg felderíteni cselekedetének mozgatórugóit. Tanulj az esetből, és lépj tovább!

Ikrek (május 21.-június 21.)

Fizetésemelést kaphatsz, anyagi sikert érhetsz el a hónap első felében. Inkább forgasd, fektesd be a pénzt, semmint hogy a párnacihádba dugd. Ha a hónap közepe táján telefonál a pasid, hogy azonnal jön, húzd magadra a legdögösebb alsóneműdet. Érezd magad titkos csábítónak, képzeld el a rád váró élményeket és kedvesed meglepetését! 19-e magasságában még a legcsapongóbb Ikrek is hajlandó felhagyni a pasik utáni koslatással, és tartós kapcsolatot teremteni. Ha jó humorérzékkel áldott meg a sors, ne fogd vissza magad. Amikor meggyőzőerőd csúcssebességre kapcsol, és fizetésemelést kérsz, azért kapod meg, mert főnököd igényt tart rád, s nem azért, mert neked pénz kell. És ha megkapsz egy állást, az azért lesz, mert a cégnek szüksége van rád, és nem azért, mert neked munkahely kell.

Ez is érdekelhet

Mától Katalin hercegné cipőjét és Hailey Bieber csizmáját is olcsóbban szerezheted be!

Mától Katalin hercegné cipőjét és Hailey Bieber csizmáját is olcsóbban szerezheted be!

Tedd & Ne tedd

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Monitor

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói