Mit tartogat 2019 a Bika számára?

2019.január.8.

Bika (04. 21-05. 20.)

Mit tartogat 2019 a Bika számára?
Fotó: Laney Molnar

Mivel a divatos cuccok és a költséges életstílus a gyengéid, féktelenül tudsz költekezni. Párválasztásod motívumai között ott sorakoznak az anyagi szempontok is. Ez az év ideális alkalmat szolgáltat üzleti társulásra vagy vegyes vállalat létrehozására. De nem ártana odafigyelned az új törvényekre, jogszabályokra, rendeletekre, mert lényeges könnyítéseket is tartalmaznak vállalkozásodat illetően.

Idén egy gazdag pasiba éppúgy beleszerethetsz, mint egy lúzerbe. Lehet, hogy magadtól besétálsz egy jómódú pasi ágyába, akivel akár még közös üzletet is nyithatsz. Szeretőd mellett belekóstolhatsz a fényűzésbe. Ám ha egy gazdag, befolyással rendelkező külföldi fickó felé nyújtod ki a kezed, határozottnak kell lenned, hogy elfogadtasd magad sznobságban szenvedő pereputtyával. A párod igazi sikerember, sok üzleti kapcsolatot szerezhetsz rajta keresztül.

Ez az Olsen-ikres film illik hozzád a horoszkópod alapján

Ez az Olsen-ikres film illik hozzád a horoszkópod alapján

A jegyedben lévő Uránusz ösztönzésére újrarajzolhatod személyiségedet, viselkedésedet és külső megjelenésedet, és megszabadulhatsz életed néhány egészségtelen, merev rutinjától. Mivel szokatlanul felszabadult leszel, mindennap más pasi üzenete vár majd a Facebookon vagy a munkahelyi számítógépeden. Május második felében a tavasznak köszönhetően a szexuális életed is teljesen kivirágzik. Szokatlan kalandok és pózok várnak rád ebben az időszakban. Már most szerezd be a Kámaszútrát! Ám a túlzott segítőkészség és az önfeláldozás sem a barátságaidban, sem az üzleti kapcsolataidban nem működik. Nem tarthatsz meg barátokat, sem szexuális, sem üzleti partnereket, hogy belefullasztod őket az önzetlenségedbe.

A hagyományos iskolai képzettség azért fontos a Bikák számára, mert minél jobb a képzettséged, annál jobb esélyekkel tudsz elhelyezkedni, és pénzt keresni. Gyakorlatias énedből adódóan fontosnak tartod a biztos fizetést, a szociális juttatásokat és a munkahelyi biztonságot. Tökéletesen tisztában vagy vele, hogy a diploma fontos a Bikák körében igencsak közkedvelt hagyományos foglalkozások űzéséhez. Ha felsőfokú tanulmányokba kezdesz, valószínű, hogy a szokványos tanulási ösvényt járod végig.

Bikáknak ajánlatott szakok: pénzügyi, divattervezői képzés, művészeti főiskola, kémiai, biológiai és gyógyszerészeti szak, kertészmérnöki, belsőépítészeti tanulmányok. Bika-énedből adódóan nem vagy híve a változásoknak, de márciustól megcsap a szabadság illata, és másra vágysz, mint amiben eddig volt részed. Nagyon fontos, hogy rugalmas legyél, mert a sors számtalan új lehetőséget kínál munkahely-változtatásra vagy az önállósodásra. Ám ez csak akkor lehetséges, ha új dolgokba is belevágsz. Partnered vagy üzlettársad segíthet abban, hogy hitelhez juthass.

Mit tartogat 2019 a Kos számára?

Mit tartogat 2019 a Kos számára?

A pénz nem a fizetési papíroddal érkezik majd, hanem jutalék, jogdíj, kölcsön, vagyonmegosztásból származó részesedés, kártérítés vagy végkielégítés formájában. De óvakodj attól, hogy kölcsönökkel oldd meg átmeneti anyagi nehézségeidet. Előnyt kovácsolhatsz az adótörvények által megengedett adólevonásokból, de eszedbe se jusson kijátszani a törvényt. Ha januárban, márciusban és szeptemberben nemet mondasz valakinek, aki teljes jogú társ akar lenni a cégedben, ezzel elkerülöd, hogy átverjen. Horoszkópod az új évben azt ajánlja: szerezz diplomát, építsd ki saját vállalkozásodat és legyél sikeres befektető! Az év végén akár még egyetemistaként is megalapíthatod első vállalkozásodat. A pénzügyekről pedig te tarthatsz előadást egykori tanáraidnak.

Ez is érdekelhet

Randid van Dua Lipával! Egyenesen egy családi fesztiválról érkezik, hogy neked énekeljen

Randid van Dua Lipával! Egyenesen egy családi fesztiválról érkezik, hogy neked énekeljen

Sztárhírek

Cher elárulta élete legnagyobb tragédiáját: három babáját is elvesztette

Cher elárulta élete legnagyobb tragédiáját: három babáját is elvesztette

G-Életstílus

15 dolog, amivel egy nőnek 30 éves korára rendelkeznie kell

15 dolog, amivel egy nőnek 30 éves korára rendelkeznie kell