Mivel a párod hűvösen viselkedik, megmozdul a lelkedben az ellenállás! - Egymondatos horoszkóp - január 17. szerda

2018.január.16.

Újhold a Bakban: mivel a reggeli órákban az újhold szoros együttállásba kerül a Vénusszal, ez a konstelláció rengeteg ötlettel, kreativitással és becsvággyal ajándékoz meg. Vedd komolyan munkádat és az érvényesülésedet, mérd fel anyagi és szakmai lehetőségeidet, de az érzelmeidet ne áldozd fel becsvágyó terveid oltárán. Merd átnyújtani a szívedet valakinek, aki szintén tudja, milyen fontos dolog a megbízhatóság. A Bak-újhold kiváló időpont diéta kezdetére és szőrtelenítésre, de most könnyebben megszabadulhatsz azoktól az ártalmas szokásaidtól is, amelyek veszélyeztethetik egészségedet. A nap második felében, amikor a Hold már átlép a Vízöntőbe, találkozz a barátaiddal, és készülj fel néhány meglepetésre.

Mivel a párod hűvösen viselkedik, megmozdul a lelkedben az ellenállás! - Egymondatos horoszkóp - január 17. szerda
Fotó: giphy

Kos (03. 2l-04. 20.) Olyan erőssé válhat benned a szakmai elismerés megszerzésének kényszere, hogy elnyomhatja más igényeidet: önuralmad könnyen munkamániává torzulhat.

Bika (04. 21-05. 20.) Jogi, szakmai vagy hivatalos problémák ma könnyen elintézhetők, szerelmi és családi életedre pedig felelősségtudat, józanság, kötelességtudás lesz a jellemző.

Ikrek (05. 21-06. 21.) Rá kell jönnöd, hogy senkinek nem áll érdekében ingyen megadni neked azt, amit kapni szeretnél, először neked kell megadnod nekik azt, amiben ők érdekeltek.

Rák (06. 22-07. 22.) Az évnek ebben az időszakában a párkapcsolatod a legfontosabb számodra, de a mai probléma az, hogy a párod inkább az üzleti életben akar sikeres lenni.

Oroszlán (07. 23-08. 23.) Munkahelyeden nincs egy perc nyugtod sem, semmi szünet, semmi szórakozás, és főleg sehol egy pasi, hacsak nem törlöd az összes délutáni elfoglaltságodat.

Szűz (08. 24-09. 23.) Furcsa szeszélye a sorsnak, hogy az a Szűz, akinek eddig sem ideje, sem kedve nem volt a pasikkal törődni, most talál egy komoly, megbízható, becsvágyó fickót.

Mérleg (09. 24-10. 23.) Dolgozó nőként úgy érzed, hogy a te dolgod otthon mindent elvégezni, kedvesednek viszont az a nehéz, hogy segítsen neked az otthoni munkában.

Skorpió (10. 24-11. 22.) Magas elvárásokat támasztasz leendő partnereddel szemben, de most olyan társra bukkanhatsz, aki a stabilitás megingathatatlan forrásává válhat az életedben.

Nyilas (11. 23-12. 21.) Ha veszedelmesen túlköltekeztél az ünnepek alatt, akkor ma a legtöbbet a pénz foglalkoztat, s ha így lenne, akkor fel kellene töltened készpénztartalékodat.

Bak (12. 22-01. 20.) Bizonyos, hogy a Bak-Újhold hatására változtatni akarsz küllemeden: egy új frizura, diszkrét smink, néhány divatos ruha bizonyára jót tesz a szakmai imidzsednek.

Vízöntő (01. 21-02. 19.) Mivel a párod hűvösen viselkedik, valahol mélyen megmozdul a lelkedben az ellenállás, de ha magányra vágysz, nem baj, ha visszautasítasz egy meghívást.

Halak (02. 20-03. 20.) Bár kollégáid, ismerőseid bebizonyították, hogy a te oldaladon állnak, még sohasem kérted a segítségüket, ma viszont ne ijedj meg attól, hogy protekciót kérj.

Ez is érdekelhet

Idealizált romantika punk életérzéssel – Martin Wanda fotóssal beszélgettünk

Idealizált romantika punk életérzéssel – Martin Wanda fotóssal beszélgettünk

GLAMOUR Horoszkóp

Napi horoszkóp:  Sor kerülhet kényszeres költekezésre, féltékenységre - december 2.

Napi horoszkóp: Sor kerülhet kényszeres költekezésre, féltékenységre - december 2.

Tedd & Ne tedd

Dakota Johnson összetalálkozott Kristen Stewarttal és egy pillanatra helyreállt a világbéke

Dakota Johnson összetalálkozott Kristen Stewarttal és egy pillanatra helyreállt a világbéke