Most eljön egy pasi, aki teljesen felkavar - Egymondatos horoszkóp: Július 28.

2018.július.28.

A Szűz jegyében lévő Vénusz és a Bak-Plútó trigon fényszöge lehetővé teszi, hogy elnyerd álmaid állását, természetesen az ennek megfelelő fizetéssel. Gátlások nélkül kiélheted szexualitásodat, a most születő szerelmek az erotika lázában égnek, a már meglévő kapcsolatokat pedig a testi öröm és az anyagi biztonság cementje tartja össze. Kedvező időpont állásvadászatra, értékálló befektetésekre, adósságok visszafizetésére, üzletkötésre vagy egy üzlettársi kapcsolat kiépítésére. Összefuthatsz valakivel, akitől pompás ajánlatot kaphatsz, sőt, még főnököd bizalmát is élvezheted.

Most eljön egy pasi, aki teljesen felkavar - Egymondatos horoszkóp: Július 28.
Fotó: giphy

Kos (03. 21-04. 20.) Könnyen boldogulsz a szakterületeden és az üzleti világban, s könnyen találhatsz valami munkával kapcsolatos ürügyet, hogy megközelítsd egyik vonzó kollégádat.

Bika (04. 21-05. 20.) Teljesen profi vagy a szakmádban, hiszel a képességeidben, művészi munkádban nagy lépést tehetsz előre, de még a párod házassági ajánlata elől sem zárkózol el.

Ikrek (05. 21-06. 21.) Pompás nap összeköltözésre, adósságaid rendezésére, de kedvesed soha nem fog önálló személyiségnek elismerni, ha anyagi téren teljes függőségbe kerülsz tőle.

Rák (06. 22-07. 22.) Ha egy domináns pasi kerülgetni kezd, és megvallja, hogy mindig is tetszettél neki, lehet, hogy annyira élvezni fogod, hogy még a meghívását is elfogadod estére.

Oroszlán (07. 23-08. 23.) Ha bebizonyítottad, hogy jóval több szakmai és pénzügyi tapasztalatod van annál, mint amit egyik irigy kollégád képzelt rólad, kérhetsz fizetésemelést.

Szűz (08. 24-09. 23.) Nem szédülsz meg könnyen, de most eljön egy pasi, aki teljesen felkavar, és akitől azt a boldogságot, pénzt és testi kielégülést kapod, amit megérdemelsz.

Mérleg (09. 24-10. 23.) Ha egyik rokonod vagy titkos szeretőd megpróbál megkopasztani, vess véget ennek a macska-egér játéknak, főleg akkor, ha mindig rád marad az egér szerepe.

Skorpió (10. 24-11. 22.) Ma több okot is találhatsz rá, miért ne szexelj egyik barátoddal, ám ha kiderül, hogy vonzalmad nem egyoldalú, ezt egyikőtök sem hagyhatja figyelmen kívül.

Nyilas (11. 23-12. 21.) A barátod vagy protektorod által felkínált lehetőség nagyon fontos karriered és anyagi biztonságod szempontjából, de ezért száz százalékos munkát követel.

Bak (12. 22-01. 20.) Ma élj a hatalmaddal, ha úgy adódik, hiszen főnököd vagy egyik külföldi megbízód elfogadja a feltételeidet, de egy szenvedélyes viszonytól sem kell elzárkóznod.

Vízöntő (01. 21-02. 19.) Cégednél a lojalitás ismeretlen fogalom, kivéve, ha jól megfizetik, de gyümölcsöző szakmai és üzleti kapcsolatot építhetsz ki, ha kiérdemled ügyfeleid bizalmát.

Halak (02. 20-03. 20.) Társulás, baráti vagy üzleti kapcsolat egyre fontosabbá válik, de az sem kizárt, hogy egy üzleti megállapodásnál a szexepiled lesz a legfontosabb ütőkártyád.

Ez is érdekelhet

„Szeretkeztünk a cég mosdójában, a konyhaasztalon, a parkban"

„Szeretkeztünk a cég mosdójában, a konyhaasztalon, a parkban"

Tedd & Ne tedd

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Monitor

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói