Most kell egy új munkát elvállalni - Egymondatos horoszkóp: február 21. Péntek

2020.február.21.

A Bak jegyében haladó Mars és a Bika-Uránusz jóindulatú trigon fényszöge kedvez a kockázatvállalásnak, az állásváltoztatásnak, az önállósodásnak, de akár új módszerekkel vagy befektetésekkel is kísérletezhetsz. Nyereségre tehetsz szert a születőben levő technológiákon vagy a számítógépes spekuláció terén, de kellemetlenül érezheted magad, ha korlátozzák mozgásteredet. A váratlan fordulatokat, az előre nem látott eseményeket kihasználva nagyobb szabadságra tehetsz szert. Számtalan új lehetőség áll nyitva előtted, merész, újító ötleteidet most könnyebben megvalósíthatod a gyakorlatban, mint más időszakokban. Kapcsolataidban is új szelek fújdogálnak, és ha új számítógépre vagy más műszaki berendezésre van szükséged, most kell beszerezned.

Most kell egy új munkát elvállalni - Egymondatos horoszkóp: február 21. Péntek
Fotó: giphy

Kos (03. 21-04. 20.) A munka és megélhetés területén előrelépés és kedvező változások, az internet segítségével pedig jó pénzért megszabadulhatsz néhány feleslegessé vált tárgytól.

Bika (04. 21-05. 20.) Váratlan utazási, továbbképzési lehetőség adódik, kitörhetsz a korlátaidból, de a hivatásodban elengedhetetlen a csapatmunka az együttműködés másokkal.

Ikrek (05. 21-06. 21.) Akkor is készülj fel a véletlenre, ha egyébként nem szoktál idegeskedni a bevételeid alakulása miatt, az ágyban pedig ne ragaszkodj a már kipróbált dolgokhoz.

Rák (06. 22-07. 22.) Barát, üzlettárs vagy a párod együttműködése hasznot hozhat, de nem árt tudni, hogy mindenki, akivel összetűzésbe kerülsz, arra törekszik, hogy a saját érdekeit védje.

Oroszlán (07. 23-08. 23.) A munkádban kedvező fordulat, ez a változás lesz a későbbi sikereidnek megteremtője, és ha a főnöködre vetettél szemet, nála is megtörheted a jeget.

Szűz (08. 24-09. 23.) Ne térj ki az új szakmai és üzleti ajánlatok elől, mert kifizetődnek, egy új kapcsolat, hódítás vagy hivatalos utazás pedig valósággal átformálja személyiségedet.

Mérleg (09. 24-10. 23.) Ha lakást akarsz venni vagy eladni, vagy összeköltözni a pároddal, alighanem helyesen döntesz, hálószobádat pedig átalakíthatod szerelem- és szexbarlanggá.

Skorpió (10. 24-11. 22.) Munkában, családban váratlan események, de a párkapcsolatodban mindkettőtöknek szüksége van arra, hogy egyenrangú, önálló félként kiteljesedjék.

Nyilas (11. 23-12. 21.) Most kell új munkát elvállalni, és ha olyan adottságod van, amely keveseknek adatik meg, akkor több pénzt kell kérned, mint amennyit más kollégák keresnek.

Bak (12. 22-01. 20.) Hobbidból bevételre tehetsz szert, és ha a szerelemben és a pénzügyekben is kockázatot vállalsz, kitörsz a rutin fogságából, sikered téged is meglephet.

Vízöntő (01. 21-02. 19.) Egy költözés vagy lakásvétel miatt talán el kell szakadnod mindattól, ami ismerős számodra, de legyél ma nagyon óvatos az elektronikus kütyük kezelésében.

Halak (02. 20-03. 20.) Barát, rokon segítségedre lehet merész ötletednek megvalósításában, előrelépés a megélhetésben, jó hírek jutnak el hozzád, de az internetes üzletkötés is bejöhet.

Ez is érdekelhet

Hogyan viselj esőkabátot stílusosan? Mutatjuk!

Hogyan viselj esőkabátot stílusosan? Mutatjuk!

GLAMOUR Horoszkóp

Heti horoszkóp - Hivatásodban fordulóponthoz érkezel - szeptember 27-október 3.

Heti horoszkóp - Hivatásodban fordulóponthoz érkezel - szeptember 27-október 3.

Divathírek

Meghan Markle szettjei egyre merészebbek New York-ban, mi pedig szóhoz sem jutunk tőle!

Meghan Markle szettjei egyre merészebbek New York-ban, mi pedig szóhoz sem jutunk tőle!