Most menj fodrászhoz! Egymondatos horoszkóp - Augusztus 4.

2016.augusztus.4.

Szorgalmad, gyakorlatias és részletező gondolkodásod, segítőkészséged, önzetlenséged, perfekcionizmusod a Szűzben lévő Hold-Merkúr együttállásnak köszönhetően ma erős hangsúlyt kap. Óvakodj viszont attól, hogy kritikus megjegyzéseiddel ok nélkül megbánts másokat. Mivel a legapróbb hibákat is hamar észrevesszük, nyugodtan ássuk bele magunkat a részletekbe, de békéljünk meg a tökéletlenséggel. Aki hajlamos az emésztési panaszokra, egyen könnyen emészthető ételeket, esetleg próbálja ki a reformkonyhát. Alkalmas az idő hajvágásra, tartós hullám készítésére, hajfestésre és hajpakolásra.

Kos (03. 21-04. 20.) Vállalj pluszmunkát, ásd bele magad a részletekbe, legyél pótolhatatlan az irodában! Most menj kozmetikushoz, vagy jelentkezz be a fodrászhoz!

Bika (04. 21-05. 20.) Párkapcsolatodban a legnagyobb kihívás számodra, hogy önmagad tudj maradni, miközben kedvesed és szeretteid szükségleteinek is eleget teszel.

Ikrek (05. 21-06. 21.) Kiváló alkalom a nagybevásárlásra, de óvakodj attól, hogy bírálat formájában adj hangot olyan érzéseknek, amelyeket más módon nem tudsz kifejezni.

Rák (06. 22-07. 22.) Rámutathatsz mások hibáira, azokra a dolgokra, amiken javíthatnának. Racionálisabbá válsz anélkül, hogy szokásos intuitív viselkedésedet feladnád.

Oroszlán (07. 23-08. 23.) Nem erősséged a keresett irat vagy számla kiemelése a kupacból, de ha mindennek helyet találsz, akkor hamar megleled azt, amire éppen szükséged van.

Szűz (08. 24-09. 23.) Annak közlése a főnököddel, hogy mit becsülsz benne, a kedvesség kimutatása. Semmiféle erőfeszítést nem igényel, viszont nagy haszonnal jár.

Mérleg (09. 24-10. 23.) Ma csak jelentéktelen munkákat végezz. Bíbelődj a növényekkel, pepecselj a konyhában, vagy iktasd be a programba a régóta tervezett orvosi vizsgálatot.

Skorpió (10. 24-11. 22.) Ha az érzelem megpróbál a felszínre törni, mindig számíthatsz a józan ész kontrolljára. Ma ne vonakodj attól, hogy tanulj a barátaidtól.

Nyilas (11. 23-12. 21.) Ne akarj okosabb lenni a főnöködnél, grandiózus tervek szövögetése helyett foglalkozz inkább a munkáddal kapcsolatos apró dolgokkal.

Bak (12. 22-01. 20.) Ha éppen nyaralsz a pároddal, ha csendesen telnek óráid, azok sem eseménytelenek. Legfontosabb teendőd azonban az, hogy a társadat kényeztesd.

Vízöntő (01. 21-02. 19.) Plusz pénzért különmunkát vállalhatsz, de ha a kiadásaid túlnőnek a bevételeiden, akkor azzal a feltevéssel élsz, hogy a párod költ túl sokat.

Halak (02. 20-03. 20.) Ma meg kell találnod az egyensúlyt a kritizálás és a párod valós értékeinek elismerése között. Örülni fog a tudatnak, hogy hibáival együtt is szereted őt.

Ez is érdekelhet

Időskorban is fantasztikus lehet a szex, méghozzá így

Időskorban is fantasztikus lehet a szex, méghozzá így

Tedd & Ne tedd

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Monitor

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói