Motiváltan indulhat 2020! - Egymondatos horoszkóp - január 1. szerda

2020.január.1.

Az új esztendő első napján a Hold a Halak jegyében jár: ha a szilveszteri bulin túlzásba vitted a pezsgő fogyasztását, a Hold-Neptunusz együttállás a reggeli órákban okozhat némi másnaposságot. De ne aggódj, ez hamarosan elmúlik, hiszen a Hold barátságos fényszöge a Szaturnusszal és a Plútóval lehetővé teszi, hogy környezetedet becsvágyó céljaid érdekében motiválhasd. De tanuld meg elfogadni és megérteni embertársaidat, ahelyett, hogy megítélnéd őket. A mai nap alkalmas zenével, művészettel, misztikával, vallással vagy spiritualitással való foglalkozásra, de ha kimozdulsz otthonról, viselj kényelmes cipőt.

Kos (03. 21-04. 20.) Fedezd fel spirituális énedet, készítsd elő a sikerhez vezető utadat meditációval, vizualizációval, s ha lehetőséged van arra, hogy rokonaidnak segíts, tedd meg!

Bika (04. 21-05. 20.) Egy esetleges külföldi utazás vagy rokonlátogatás a szép élmények mellett hasznot is ígér, de az sem kizárt, hogy a világ távoli zugaiból érkeznek vendégeid.

Rák (06. 22-07. 22.) Mivel könnyen megtalálod a közös hangot más kultúrából származó emberekkel, utazás vagy egy rövid vakáció során sokat tanulhatsz az élet fontos kérdéseiben.

Oroszlán (07. 23-08. 23.) Most, hogy átfordult az év, célszerű lenne kidolgoznod egy új szakmai és pénzügyi stratégiát, így eljutsz majd odáig, hogy a nap 24 óráját kihasználd.

Szűz (08. 24-09. 23.) Az éjszakai fogadalmak egyre képtelenebbnek tűnnek, de ha bevetettél minden stratégiát és kipróbáltál minden trükköt, a kiszemelt pasi könnyen a horgodra akad.

Mérleg (09. 24-10. 23.) Mivel a mai fáradékonyságodat nem betegség, hanem a tegnap elfogyasztott koktélok okozzák, pihend ki magad, hogy újult erővel láthass neki a munkának.

Skorpió (10. 24-11. 22.) Ha az óévet csöndesen búcsúztattad, nem is lennél igazi Skorpió, ha az újat a négy fal között kezdenéd: randizz, szórakozz kedved szerint lehetőleg társaságban.

Nyilas (11. 23-12. 21.) Ha képtelen vagy bármit is megcsinálni a ház körül, mert másnaposság gyötör, maradj ágyban, s lehetőleg kerüld a nehéz ételeket, no meg az alkoholt!

Bak (12. 22-01. 20.) A kommunikációban ma nem a beszéd a cél, hanem hogy érzelmekre és gondolatokra figyelj és hassál, megértsd a párodat és rokonaidat, és ők is megértsenek téged.

Vízöntő (01. 21-02. 19.) Ahelyett, hogy illúziókban élnél és állandóan a bizonytalan jövő és az anyagiak miatt aggodalmaskodnál, határozd el, hogy inkább a biztos jelennel foglalkozol!

Halak (02. 20-03. 20.) Ha valakinek, hát neked nagyon beindul a szekered, a körülmények, kedvesed és barátaid szinte tálcán kínálják a jobbnál jobb lehetőségeket - erre koccintani kell!

Ez is érdekelhet

10 kevésbé ismert jel, ami arra utal, hogy depressziós lehetsz

10 kevésbé ismert jel, ami arra utal, hogy depressziós lehetsz

Divat Shoppingtipp

Nincs különbség - Az IKEA hangszóróval, szivárványos táskával ünnepli a sokszínűséget

Nincs különbség - Az IKEA hangszóróval, szivárványos táskával ünnepli a sokszínűséget

Sztárhírek

Mesebeli szerelem: Lékai-Kiss Ramóna és Lékai Máté szerelmi történetével és ajándék szerelmes regénnyel megjelent a GLAMOUR júniusi lapszáma

Mesebeli szerelem: Lékai-Kiss Ramóna és Lékai Máté szerelmi történetével és ajándék szerelmes regénnyel megjelent a GLAMOUR júniusi lapszáma