Munkahelyeden előnyös változás érlelődik - Egymondatos horoszkóp: november 29. PÉntek

2019.november.29.

A Bak jegyében lévő Vénusz ma a Bika-Uránusszal zár be gyönyörű fényszöget: végre hajlandó vagy elfogadni, hogy a pároddal különböztök egymástól, de, szívesen alkalmazkodsz a tiédtől eltérő elvárásaihoz. Ne hagyd, hogy a párkapcsolatod elkallódjon a napi rutinban! Mivel változatosságra vágysz, ne a pasidat cseréld le, inkább te válj izgalmas partnerré! H azt akarod, hogy észrevegyenek és megfizessenek, eladhatod különleges képességeidet, de egy új frizura vagy egy trendi ruha is növelheti az értékedet Váratlan kaland is összejöhet, új barátokat, támogatókat szerezhetsz, de szerencsés fordulatokban, sőt nyereményben is reménykedhetsz.

Munkahelyeden előnyös változás érlelődik - Egymondatos horoszkóp: november 29. PÉntek
Fotó: giphy

Kos (03. 21-04. 20.) Ha most váltasz munkahelyet, válassz jól menő céget, ám ha számodra a siker a legnagyobb érték, akkor szívesen összekötnéd a sorsodat a cég első emberével.

Bika (04. 21-05. 20.) Külföldi kiküldetésed nagy kalandnak bizonyul, a szerelmi villámcsapás is lesújthat rád, de ha csak egy kis kalandra vágysz, próbáld ki az on-line randizást.

Ikrek (05. 21-06. 21.) Ha ezt az ajánlatot vagy üzleti lehetőséget is elmulasztod, végképp lemaradsz, s ha csökönyösen ragaszkodsz a régihez, megeshet, hogy rólad is lemondanak.

Rák (06. 22-07. 22.) Népszerű leszel a társaságban, mindenki kíváncsi rád, de ha egy teljesen új üzleti környezetben kezdesz mozogni, kacérkodni és flörtölni szabad, félrelépni tilos.

Oroszlán (07. 23-08. 23.) Munkahelyeden előnyös változás érlelődik, de nem árt, ha jobban odafigyelsz azokra a kollégákra, üzletfelekre, akik váratlan érdeklődést mutatnak irántad.

Szűz (08. 24-09. 23.) Kiélheted művészi énedet, munkát és üzletet is szerezhetsz, ma még a függetlenség és szerelem sem zárják ki egymást, amikor valami elkezdődik kettőtök között.

Mérleg (09. 24-10. 23.) Lakással vagy ingatlannal kapcsolatos tranzakciódból váratlan haszonra számíthatsz, csak a pasidat bosszanthatja, hogy egy igényes luxusnőbe szeretett bele.

Skorpió (10. 24-11. 22.) Most kell újjáéleszteni családi kapcsolataidat és a magánéletedet, de ha szerelmed nem változtatja meg kötelezettségfóbiás partneredet – függetlenséged talán igen.

Nyilas (11. 23-12. 21.) Mielőtt állást változtatnál, tájékozódj, hogy az új cégnél mekkorák a fizetések, de kerüld azokat a pénzéhes pasikat, akikkel a rokonaid akarnak összeboronálni.

Bak (12. 22-01. 20.) Egy számítógépes tanfolyamon nemcsak a legkorszerűbb gépeket ismerheted meg, hanem egy olyan pasit is, aki osztja érdeklődésedet – még a szex iránt is.

Vízöntő (01. 21-02. 19.) Titokban majd elepedsz valakiért, de fogadd el, hogy amíg nem vállal föl a nyilvánosság előtt, addig arra sem vágyik, hogy bemutasd a családodnak.

Halak (02. 20-03. 20.) Megvalósíthatod eredeti ötleteidet, és most minden lehetőség adott, hogy egy partin vagy az interneten összejöjjél azzal az illetővel, aki már régóta tetszik neked.

Ez is érdekelhet

2022 a Tigris éve, ilyen trendeket hoz a lakberendezésben

2022 a Tigris éve, ilyen trendeket hoz a lakberendezésben

Divathírek

Roxforttól a kifutókig - Emma Watson legstílusosabb vörös szőnyeges pillanatai

Roxforttól a kifutókig - Emma Watson legstílusosabb vörös szőnyeges pillanatai

Divathírek

André Leon Talley divatikontól búcsúzunk - A Vogue egykori kreatív igazgatója 73 éves korában hunyt el

André Leon Talley divatikontól búcsúzunk - A Vogue egykori kreatív igazgatója 73 éves korában hunyt el