Mutasd ki, mennyire törődsz a pároddal, családod tagjaival - Egymondatos horoszkóp: április 2.

2020.április.2.

Mivel a Rák jegyében lévő Hold reggel barátságos fényszöget zár be a Neptunusszal, este pedig a Bika-Vénusszal, mutasd ki, mennyire törődsz a pároddal, családod tagjaival és szeretteiddel. Délelőtt, amikor a Hold szembenállásba kerül a Jupiterrel és a Plútóval, ne duzzogj, ha szeretteid nem tudnak és nem is akarnak megfelelni elvárásaidnak. A mai nap kedvez a háztartási teendőknek, de a zsíros és nehezen emészthető ételek gyomorégést és felfúvódást okozhatnak. Amikor a Hold a késő esti órákban belép az Oroszlánba és szembekerül a Vízöntő-Szaturnusszal, nem akarod kimutatni érzelmeidet, mert félsz az elutasítástól. Frusztráltnak érezheted magad, ha kapcsolataidból hiányzik a meleg bensőségesség.

Mutasd ki, mennyire törődsz a pároddal, családod tagjaival - Egymondatos horoszkóp: április 2.
Fotó: giphy

Kos (03. 21-04. 20.) Ma a legfontosabb feldolgozni a múlt sérelmeit, és ha szeretnéd kivívni a párod vagy barátaid csodálatát, ne akarj erőn felüli teljesítményekkel kitűnni - belerokkansz.

Bika (04. 21-05. 20.) Ne engedj a zsarolásnak, de ha a szexet eddig csak takaró alatt tudtad elképzelni, ma csábítónak tartod a párod ötletét, hogy a konyhában szerelmeskedjetek.

Ikrek (05. 21-06. 21.) Ha elfog a szorongás, amikor ki kell fizetned a számlákat, aggódás hiányában előbukkanhatnak a megoldások – a siker és a jólét ma a gondolataidból ered.

Rák (06. 22-07. 22.)
Beszerezhetsz néhány régiséget, átgondolhatod, milyen módon mutasd ki érzelmeidet, bármennyire is félsz a párod vagy a kollégák okozta régi sebeid miatt ettől.

Oroszlán (07. 23-08. 23.) Nehéz elviselned, amikor háttérbe szorulsz, a párod mellett sem érzed magad biztonságban, de ha egy kicsit távol tartanád, nem okoznál magadnak fájdalmat.

Szűz (08. 24-09. 23.) Ha egy kicsi rést vágsz védőburokrendszered falán, barátnőd és kedvesed észrevenné, mennyire vágysz szeretetre, este viszont törj ki az egyhangúságból.

Mérleg (09. 24-10. 23.) Ha hozzászoktál, hogy a munkádat ne a pénz motiválja, ne várj az anyagi szerencsére: a pénzügyi elismerés érdekében bizonyos lépéseket meg kell tenned.

Skorpió (10. 24-11. 22.) Olyan információval leszel gazdagabb, amely meghatározza az elkövetkezendő időszakot, de ne legyél sértődött, mert az keresztezi ígéretes szerelmi életedet.

Nyilas (11. 23-12. 21.) Anyagi terved megvalósításához családi támogatásra van szükséged, de mivel nem mindenki értékeli nemtörődömségedet, este be kell váltanod ígéretedet.

Bak (12. 22-01. 20.) Ha életed párja duzzog, mert többet foglalkozol a karrierépítéssel, mint vele, teljesen igaza van, de még semmi sem késő, délután bepótolhatod mulasztásodat.

Vízöntő (01. 21-02. 19.) Ne tegyél szívességet ellen szolgáltatás nélkül, ne hagyd magad kihasználni, de ne hagyd figyelmen kívül, hogy a férfiak másképp szeretnek, mint a nők.

Halak (02. 20-03. 20.) Kedvesed szerelmes üzeneteket küld, de félő, hogy a barátokkal és a munkáddal kapcsolatos elvárásaid visszájára fordulnak, s a párod este képtelen megnyílni.

Ez is érdekelhet

Pszichológia izgalmasan és közérthetően: különleges beszélgetés-sorozat indul a Várkert Bazárban

Pszichológia izgalmasan és közérthetően: különleges beszélgetés-sorozat indul a Várkert Bazárban

Divathírek

Meghan Markle szettjei egyre merészebbek New York-ban, mi pedig szóhoz sem jutunk tőle!

Meghan Markle szettjei egyre merészebbek New York-ban, mi pedig szóhoz sem jutunk tőle!

GLAMOUR Horoszkóp

Napi horoszkóp: Most megtudhatod, kik az igazi barátaid - szeptember 26.

Napi horoszkóp: Most megtudhatod, kik az igazi barátaid - szeptember 26.