Na hagyd befolyásolni magad - Egymondatos horoszkóp - szeptember 21. szerda

2016.szeptember.21.

A mai napon a retrográd Merkúr trigon fényszöget zár be a Plútóval: ne vegyél, illetve ne adjál el értékes dolgokat, de az önismeret, a pszichológiában való jártasság és mások ismerete nagy segítségedre lehet abban, hogy lásd, hogyan próbálnak egyesek befolyásolni vagy manipulálni téged, illetőleg könnyen felismered, ha valaki őszinte együttműködési szándékkal közelít hozzád. Állásajánlatra még nem érdemes igent mondani, de ismerd fel, milyen szükségéleteid tesznek téged manipulálhatóvá, befolyásolhatóvá.

Kos (03. 21-04. 20.) Időt takaríthatsz meg, ha a munkahelyeden kerülöd azokat a kritikus megjegyzéseket, melyek hosszú, időrabló beszélgetésekhez vezethetnek.

Bika (04. 21-05. 20.) A pároddal vagy gyermekeddel való törődésed bizonyítja, hogy ő különleges számodra, de ne akard átnevelni vagy megváltoztatni a másikat.

Ikrek (05. 21-06. 21.) Családi és üzleti ügyekben késedelmek léphetnek fel, de ne engedd, hogy mások osszanak neked szerepet, mert függővé válhatsz a "rendezőtől".

Rák (06. 22-07. 22.) Mivel a párod teljességgel bezárkózik, vagy félreértitek egymást, próbáld megérteni az ő szempontjait, és akkor talán megszűnik az ellenállása.

Oroszlán (07. 23-08. 23.) Amikor a munkádra vagy a bevételedre gondolsz, fontos, hogy számba vedd, mik a munkád jó oldalai, és min kellene még javítani.

Szűz (08. 24-09. 23.) Ha új állásra pályázol, kizárólag megbízható munkaközvetítő irodához fordulj, amelynek menedzselése megfelelő eredményeket képes felmutatni.

Mérleg (09. 24-10. 23.) A hátráló Merkúr nem számít szerencsésnek ingatlanvásárlásra, de ne töprengj jelentéktelen apróságokon, és ne akarj mindenki óhajának eleget tenni.

Skorpió (10. 24-11. 22.) Egy talányos feladat lehetővé teszi, hogy intelligenciádat próbára tedd, de a baráti és üzleti kapcsolatok nem jönnek létra maguktól, ápolni kell őket.

Nyilas (11. 23-12. 21.) Ne panaszkodj jelenlegi pozíciódra, de ha többet nyújtasz, mint amiért megfizetnek, akkor előbb-utóbb készségesen fizetnek többet, mint amennyit nyújtasz.

Bak (12. 22-01. 20.) Pótold hiányzó ismereteidet, de mivel képtelen vagy kompromisszumot kötni, csak olyan döntésben vegyél részt, amelyben érvényesítheted az elképzeléseidet.

Vízöntő (01. 21-02. 19.) Ha minden lehetőséget többször is jól átgondolsz, akkor jó esélyed van arra, hogy nem dőlsz be egy rafinált befektetési vagy biztosítási tanácsadónak.

Halak (02. 20-03. 20.) Bizalmad és annak kimutatása, hogy szükséged van a párodra vagy egyik barátodra, megnöveli annak erejét a törődésre, s tovább bátorítja.

Ez is érdekelhet

Ismét itt az aranyláz - ezek a legdivatosabb ékszerek most

Ismét itt az aranyláz - ezek a legdivatosabb ékszerek most

GLAMOUR Horoszkóp

Napi horoszkóp: a Kos új embereket ismer meg, az Ikreket csalódás érheti

Napi horoszkóp: a Kos új embereket ismer meg, az Ikreket csalódás érheti

Divathírek

Ismét itt az aranyláz - ezek a legdivatosabb ékszerek most

Ismét itt az aranyláz - ezek a legdivatosabb ékszerek most