Nagy a korkülönbség? Most működhet - Egymondatos horoszkóp: Szeptember 7.

2016.szeptember.7.

A harmonikus Vénusz-Szaturnusz sugárzás megbízhatóságunk bizonyításával lehetővé teszi egy fontos érzelmi, szakmai vagy üzleti kapcsolat stabilizálását, szorosabbra fűzését. Gyakorlatias, józan, felelősségteljes hozzáállásunknak köszönhetően a legtöbb hivatásbeli és pénzügyi tranzakcióból most többet profitálhatunk, mint más időszakokban. Egy fontos kapcsolatot is elmélyíthetünk, de a romantikázás most valószínűleg a háttérbe szorul, és inkább a gyakorlatias szempontok kapnak elsőbbséget. Kapcsolatainkban előtérbe kerül a kötelesség- és felelősségvállalás. Gyakran hoz ez a fényszög olyan kapcsolatot, amelyben a felek között igen nagy a korkülönbség.

Kos (03. 21-04. 20.) Ha végleg elkötelezted magad partnered mellett, támogasd őt a munkájában vagy tanulmányaiban, és igyekezz jól viszonyulni a karrierjéhez.

Bika (04. 21-05. 20.) Megtörténhet, hogy vállalatod tanulási hozzájárulást, kölcsönt vagy költségtérítést ad, hogy az adott feladat kívánta képzettséget megszerezhesd.

Ikrek (05. 21-06. 21.) Közel kerülhetsz a társadhoz, de megeshet, hogy egy kapcsolatban döntő motívum a haszonelv: azért közeledsz valakihez, mert anyagi előnyöket remélsz tőle.

Rák (06. 22-07. 22.) Berendezheted a közös otthont, de a munkahelyeden a határok húzása teszi lehetővé az együttműködést másokkal anélkül, hogy belebonyolódnál a problémáikba.

Oroszlán (07. 23-08. 23.) Keményen dolgozol, de azt is tudod, mikor jön el a szórakozás ideje: ne feledd el őszintén megvallani párodnak, mennyire ragaszkodsz hozzá.

Szűz (08. 24-09. 23.) Ne hidd, hogy mindenkinek csak a te pénzed fáj a foga, vagy téged akar kihasználni, vedd észre, hogy lehetőséged nyílna befektetni megtakarított pénzedet.

Mérleg (09. 24-10. 23.) Családi kapcsolataidat összekovácsolja az anyagi érdek, s ha népszerű személlyé akarsz válni közösségedben, tanulj meg céltudatosan viselkedni.

Skorpió (10. 24-11. 22.) Ha nem vonulsz háttérbe, inkább új kapcsolatokat keresel, felbukkanhat egy új pénzforrás, ami ha nem is bugyog gazdagon, megbízhatóan csörgedezik.

Nyilas (11. 23-12. 21.) Menj elébe mások kívánságainak, de szívességednek mindenkire vonatkoznia kell, nem csupán azokra, akiktől támogatást vagy bevételt remélsz.

Bak (12. 22-01. 20.) Ha kockázatosnak tartod, hogy szerelmi kapcsolatba kerülj valakivel a cégvezetésből, csak magad döntheted el, érdemes-e kockáztatni jelenlegi helyzetedben.

Vízöntő (01. 21-02. 19.) Több ember támogatását évezed, a mostanában kötött kapcsolatok jó eséllyel indulnak, felelősségtudatod pedig segítségedre lesz bármely kívánt cél elérésében.

Halak (02. 20-03. 20.) A vagyoni helyzet és a felemelkedés vágya fontos szerepet játszhat a társválasztásnál: titkos viszonyod gyümölcsöző üzleti vagy szakmai kapcsolattá érlelődhet.

GIF: www.giphy.com

Ez is érdekelhet

Emily Ratajkowski saját testéhez való kapcsolatáról és az őt ért szexuális visszaélésekről is ír memoárjában

Emily Ratajkowski saját testéhez való kapcsolatáról és az őt ért szexuális visszaélésekről is ír memoárjában

GLAMOUR Horoszkóp

Napi horoszkóp: Ma belekeveredhetsz valami kínos ügybe - november 29.

Napi horoszkóp: Ma belekeveredhetsz valami kínos ügybe - november 29.

GLAMOUR Horoszkóp

Heti horoszkóp - Nagy lesz a hajtás ezen a héten - november 29. - december 5.

Heti horoszkóp - Nagy lesz a hajtás ezen a héten - november 29. - december 5.