Nagy dolgok jönnek ma - Egymondatos horoszkóp: December 2.

2016.december.2.

A Vízöntőben lévő Mars és a Mérleg-Jupiter harmonikus trigon fényszöge kedvez a merész kockázatok vállalásának, a külfölddel kapcsolatos ügyeknek, a csapatmunkának és az új vállalkozások megkezdésének. Ez a szerencsés konstelláció segíteni fog, hogy a megfelelő pillanatban, amikor ismeretlen utakat kell törnünk, ne ingadozzunk, hanem bízva a szerencsénkben, cselekedjünk. Szerelemben, versenyhelyzetekben, sportban egyaránt érdemes kockáztatni. Ez az időszak kedvez az üzleti vállalkozásoknak, különösen a társulásoknak, és mivel rendkívüli állóképességgel és hatalmas energiakészlettel rendelkezünk, kiváló alkalom, hogy testépítő vagy egészségmegőrző programba kezdjünk.

Kos (03. 21-04. 20.) Itt az ideje, hogy társaságba járj, hasznos kapcsolatokat építs ki, s mivel hajlasz a kompromisszumra, az esetleges nézeteltéréseket is eredménnyel lehet tisztázni.

Bika (04. 21-05. 20.) Ha állást kínálnak, ne legyél szívbajos a fizetés kérdésében, legfeljebb lealkudnak belőle; de ez még mindig jobb, mint áron alul kínálni szolgáltatásaidat.

Ikrek (05. 21-06. 21.) Jól időzíted egy szerelmi vagy szakmai kockázat vállalását, amely meghozza a várt eredményt, és ha még nem vagy szerelmes, most belezúghatsz valakibe.

Rák (06. 22-07. 22.) Ha lakást vagy irodát veszel, illetve bérelsz, lehet, hogy többet kell majd költened rá, mint amire számítottál, de úgy tűnik, sikerül előteremtened a hiányzó összeget.

Oroszlán (07. 23-08. 23.) Nem szabad anyagi vagy szerelmi nézeteltérésekben részt venned; vagy egyezzél meg, vagy ha nincs teljes megegyezés, bővítsd ki a megegyezés területeit.

Szűz (08. 24-09. 23.) A pénz világában ügyesen kamatoztathatod újító hajlamodat, de ha elutasítasz egy ajánlatot, mert félsz kipróbálni magad, szabotálod a saját fejlődésedet.

Mérleg (09. 24-10. 23.) Ma érdemes lenne vállalni a szerelem vagy egy merész vállalkozás kockázatát: most biztosan bejönnek a nyerőszámok, szerencsés leszel, ahogy remélted.

Skorpió (10. 24-11. 22.)
Ne dönts ingatlan- vagy állásügyben, mert nem tudsz különbséget tenni az előnyös és előnytelen ajánlatok között, de jó lenne valahogy kieresztened a gőzt.

Nyilas (11. 23-12. 21.) Sok embert tartasz a vonzáskörödben, egy váratlan találkozás mindent elsöprő élményt jelent számodra, és talán mindkettőtökben felmerül az újrakezdés gondolata.

Bak (12. 22-01. 20.)
Ma fel kell adnod a régit, új bevételi forrás után kell nézned és új csapásokat kell vágnod: elszántságod erőt ad, hogy kitarts változtatási szándékod mellett.

Vízöntő (01. 21-02. 19.) A mai nap egy hallatlanul merész pénzügyi manőver jegyében telik, utazásoddal, jogi ügyiddel vagy tanulmányaiddal kapcsolatos terveidet is siker koronázza.

Halak (02. 20-03. 20.) Háttérben végzett munka növeli bevételeidet, de óvakodj attól, hogy kielégítetlen szexuális vagy anyagi igényeidet az élet más területén próbáld kompenzálni.

GIF: www.giphy.com

Ez is érdekelhet

Megfázás ellen: 10 étel, ami segít

Megfázás ellen: 10 étel, ami segít

GLAMOUR Horoszkóp

Napi horoszkóp: Ma óvatosságra van szükséged - szeptember 24.

Napi horoszkóp: Ma óvatosságra van szükséged - szeptember 24.

Monitor

Enyedi Ildikó egy igazi klasszikussal tért vissza: A feleségem története díszbemutatóján jártunk

Enyedi Ildikó egy igazi klasszikussal tért vissza: A feleségem története díszbemutatóján jártunk