Nagyon változos lesz a mai napod - Egymondatos horoszkóp: július 19.

2020.július.19.

A Rák jegyében lévő Hold a reggeli órákban együttállásba kerül a Merkúrral, délelőtt pedig a Bika-Uránusszal barátkozik: szervezz családi programot, hiszen hozzátartozóiddal könnyen megtalálod a közös nevezőt és hangot. Merj beszélni az érzelmeidről, ám ha biztonságra, gondoskodásra vagy éppen saját lakásra vágysz, most ennek a feltételeit is megteremtheted. Este viszont, amikor Kos jegyében lévő Mars támadja a Holdat, a harag a feszültségek és bizonyos negatív érzelmek normális levezetése is lehet. Ám ha szerető, gondoskodó családban élsz, tanuld meg, hogyan fejezheted ki és tarthatod féken haragodat.

Nagyon változos lesz a mai napod - Egymondatos horoszkóp: július 19.
Fotó: giphy

Kos (03. 21-04. 20.) Tartsd rendben a háztartást, és ha hozzátartozóid szeretik a házi kosztot, lepd meg őket valamilyen ínyencséggel, este viszont semmi jót nem érhetsz el indulatokkal.

Bika (04. 21-05. 20.) Ma képes leszel bámulatba ejteni kedvesedet, ügyfeleidet és rokonaidat azzal, hogy elfoglalt üzletasszony létedre még egy több fogásos menüsort is fel tudsz tálalni.

Ikrek (05. 21-06. 21.) Ha gyakran teszel szemrehányást magadnak, hogy képtelen vagy bánni a pénzzel, nem esne le az aranygyűrű az ujjadról, ha a drága készételek helyett magad főznél.

Rák (06. 22-07. 22.) Nyelvet tanulni muszáj, hiszen ahány nyelvet tudsz, annyi embert érsz, meglepheted magad valami szexis fehérneművel is, de este az elfojtott düh sérülékenyé tesz.

Oroszlán (07. 23-08. 23.) Ma inkább ráhelyeselsz barátaid (rokonaid) véleményére, mint vitába szállj velük, haragodat pedig megtanulhatnád jogaid és érdekeid tisztázására fordítani.

Szűz (08. 24-09. 23.) Vársz valakire vagy valamire, talán egy jelre ahhoz, hogy nekiláthass becsvágyó terved megvalósításának – de ha biztosra akarsz menni, ne hamarkodd el a dolgot.

Mérleg (09. 24-10. 23.) Az ügyfelekkel folytatott viták nemcsak a bérköltségeket növelik, hanem csökkentik az üzletkötések számát is, s mivel megsérülhetsz, ne kezdj ablakmosásba.

Skorpió (10. 24-11. 22.) Strandolj, kirándulj, foglald le külföldi szállásodat, s bár nem vagy hivatásos háziasszony, azért egy jó ebéddel kiédesgetheted üzletfeleidet védőpáncéljukból.

Nyilas (11. 23-12. 21.) Ne a párodat büntesd azért, mert jobban fizetik a munkáját, inkább győzd le régi beidegződésedet, és engedd meg neki, hogy ő egyenlítse ki a közös számlákat!

Bak (12. 22-01. 20.) Legalább telefonon engeszteld ki a párodat - családi berkekben kiderül-beborul állapot uralkodik, de ha pasid meleg ételről ábrándozik, igazán megtanulhatnál főzni.

Vízöntő (01. 21-02. 19.) Lehet, hogy a párod kedvéért kipróbálsz egy új receptet, mégis jobb lenne, ha megmaradnál annál, amihez értesz: pattogatott kukorica és gyümölcslé készítésénél.

Halak (02. 20-03. 20.) A pasid végre megmutatja érzékenyebb oldalát, de ha tudod, hogy az esti randi túl sokba fog kerülni neki, ajánld föl, hogy hozzájárulsz valamilyen formában.

Ez is érdekelhet

A természetestől a laza hullámosig, íme a legjobb göndör hajak a sztároktól

A természetestől a laza hullámosig, íme a legjobb göndör hajak a sztároktól

G-Életstílus

Gyakran látsz különös számokat? Az angyali számok neked is üzennek

Gyakran látsz különös számokat? Az angyali számok neked is üzennek

Gardróbnapló

Íme a tökéletes téli szett Fitos-Dombai Laura jóvoltából!

Íme a tökéletes téli szett Fitos-Dombai Laura jóvoltából!