Nagyon vigyázz! Tragédia érhet a mai napon - Egymondatos horoszkóp: Augusztus 26.

2016.augusztus.26.

Az ártó hatású Mars-Neptunusz fényszög miatt a hét utolsó napjaiban mellőzzük azokat a tevékenységeket, amelyek miatt bajba keveredhetünk, vagy veszélybe kerülhet a jó hírünk. Ez a fényszög óva int a gyanús, törvénytelen ügyletektől, a kerülőutak keresésétől. Vásárlás közben pedig vigyázzunk pénztárcánkra, s maradjunk távol az olyan emberektől, akikről tudjuk, hogy járatosak a rágalmazásban vagy a megtévesztésben. Szervezetünk ellenálló képessége sincs a csúcson, ezért most jobban ki vagyunk téve a fertőzéseknek, mérgezéseknek, mint más időszakokban. Vízzel, alkohollal, gyógyszerekkel, drogokkal kapcsolatos tragédiák is bekövetkezhetnek ezeken a napokon.

Kos (03. 21-04. 20.) Jogi ügyeket, külföldi utazást ne erőltess, viszont feltétlenül tisztázd, ami kétértelmű: ma kerüld az alkoholt, a gyógyszereket, az önsajnálatot pedig ne vidd túlzásba!

Bika (04. 21-05. 20.) Tévedés azt hinned, hogy a "barát" szó olyan valakire utal, aki bármire hajlandó érted, akitől minden további nélkül lehet szívességet vagy pénzt kérni.

Ikrek (05. 21-06. 21.) Munkáltatód nehéz helyzetbe kerülhet, és a csillagok sorozatos munkahelyi és házassági konfliktusokat, alattomos intrikákat jeleznek erre az időszakra.

Rák (06. 22-07. 22.) Nehezen tűröd az igazságtalanságot, de azt már végképp nem viseled el, ha tisztességtelenséggel vádolnak; ma kerüld az italozást és a munkaügyi pereskedést.

Oroszlán (07. 23-08. 23.) Szerelem vagy üzleti kapcsolat miatt csalódottnak érezheted magad, de ne engedd, hogy az érzelmeid megakadályozzanak az objektív döntésekben.

Szűz (08. 24-09. 23.) Készülj fel valamilyen veszteségre: valaki, aki először a bizalmadba férkőzött, váratlanul hátba támad, vagy ködösítő trükkökkel próbál megvezetni.

Mérleg (09. 24-10. 23.) Nem tudsz szabadulni attól a kellemetlen érzéstől, hogy a párod vagy egyik kollégád valami rosszban sántikál; ha lehet, ne ülj autóba, testi épségedre is ügyelj!

Skorpió (10. 24-11. 22.) Amikor gyermeked vagy kedvesed a tenyerét tartja, és le akar nyúlni, tanulj meg nemet mondani, vigyázz a pénzedre, tartsd biztos helyen az értékeidet!

Nyilas (11. 23-12. 21.) Érzelmeid kuszák, kisebb-nagyobb konfliktusod támadhat a kedveseddel, de még a családod körében is ellenséges vagy kaotikus viszonyok uralkodnak.

Bak (12. 22-01. 20.) Utazás miatt veszteség, és eléggé ébernek kell lenned ahhoz, hogy észrevedd: rokonaid vagy ellenfeleid újból kavarnak, a hátad mögött mesterkednek.

Vízöntő (01. 21-02. 19.) Ha erőszakos ismerősödnek valamilyen fondorlattal sikerül levenni a lábadról, azon nyomban magához ragadja az irányítást, pénztárcádról nem is beszélve.

Halak (02. 20-03. 20.) Ha nem kapod meg a munkahelyeden azt az elismerést, amelyet véleményed szerint megérdemeltél volna, hajlamos lehetsz alkoholmámorba menekülni.

GIF: www.giphy.com

Ez is érdekelhet

9 példamutató influenszer, aki elfogadja bőrét úgy, ahogy van

9 példamutató influenszer, aki elfogadja bőrét úgy, ahogy van

GLAMOUR Horoszkóp

Napi horoszkóp: a Kos új embereket ismer meg, az Ikreket csalódás érheti

Napi horoszkóp: a Kos új embereket ismer meg, az Ikreket csalódás érheti

Divathírek

Ismét itt az aranyláz - ezek a legdivatosabb ékszerek most

Ismét itt az aranyláz - ezek a legdivatosabb ékszerek most