Nagyszerű formában leszel ma - Egymondatos horoszkóp - szeptember 26. csütörtök

2019.szeptember.26.

A nap első felében a Hold még az Oroszlán jegyén halad keresztül: jól érzed magad, és te akarsz minden helyzetben az első, a legjobb és a legszebb lenni. Az életed olyan, mint egy színpad, ahol te vagy a showgirl. A nap második felében, amikor a Hold már a Szűz jegyében jár, és barátságos fényszöget zár be a Bika-Uránusszal, tisztában vagy az erényeiddel és képességeiddel, akárcsak a kollégáid és megbízóid. Új megbízatásra van kilátás, kipróbálhatod magad egy teljesen új, ismeretlen szakterületen, ráadásul a zűrzavarban is rendet teremthetsz. Pontosság, gyakorlati érzék, Heuréka-ötletek, remek intuíció, a dolgok alapos kielemzése: főnökeid, ügyfeleid és hozzátartozóid számára ez jelenti a garanciát. Most érdemes a kellemetlen, időrabló teendők végére járni, csak attól óvakodj, hogy elvessz az apró, jelentéktelen részletekben.

Kos (03. 21-04. 20.) Mivel a szakmai siker az esetek többségében sok apró eredmény végösszege, munkádban tanuld meg észrevenni azokat az apróságokat, melyek öröm forrásai.

Bika (04. 21-05. 20.) Mint szeretők és kollégák, partnereddel jól összeilletek: talán soha senki nem ébresztett benned ilyen mély érzéseket, mint ő, ráadásul a munka és az üzlet is jól megy.

Ikrek (05. 21-06. 21.) Ha rendetlen a lakás, ne feltételezd, hogy csak te csinálsz valamit, takarítsd ki, ha viszont túllépted a háztartási költségvetést, találd ki, hol költhetnél kevesebbet.

Rák (06. 22-07. 22.) Gondolataid két szálon futnak, egyszerre próbálsz koncentrálni aktuális megbeszéléseidre, illetve egyik üzletfeledre, aki az utóbbi időben oly nagy hatást tett rád.

Oroszlán (07. 23-08. 23.) Ne mondj le arról, hogy a képzettségednek megfelelő állást találj, de meg kell nyirbálnod azokat a felesleges kiadásokat, amelyek megfojtják a vállalkozásodat.

Szűz (08. 24-09. 23.) Nem hitted volna, hogy első látásra beleszerethetsz valakibe, de amikor a repülőtéren meglátod külföldi kollégádat, derült égből villámcsapásként érhet ez az érzés.

Ezek a csillagjegyek rendelkeznek a legjobb humorérzékkel

Ezek a csillagjegyek rendelkeznek a legjobb humorérzékkel

Mérleg (09. 24-10. 23.) Néhány egyedül töltött óra segít kiegyenlíteni a zajt, mely beszivároghat életedbe, de ha fel akarod újíttatni a lakást, a végső döntést bízd a párodra.

Skorpió (10. 24-11. 22.) Közel állsz célod eléréséhez, továbbképzésen veszel részt, vannak terveid, de ugye nem akarsz most mindent kockára tenni egy hirtelen fellángolás kedvéért?

Nyilas (11. 23-12. 21.) Ha keményen megdolgozol azért, hogy elismerjék különleges képességeidet, egészen biztos, hogy főnököd ezt a következő fizetésemeléskor értékelni fogja.

Bak (12. 22-01. 20.) Soha nem tennél semmit szeszélyből, ám ha a munkáddal vagy a továbbtanulással jegyezted el magad, ezen talán a partnered kedvéért változtatnod kellene.

Vízöntő (01. 21-02. 19.) Ha negatív jeleket érzékelsz egyik ügyfeled részéről, változtasd meg stratégiádat, ahogyan el akarsz adni neki, amíg megfelelő válaszreakciót nem kapsz a részéről.

Halak (02. 20-03. 20.) Átlagon felüli munkát végzel, a szokottnál magasabb díjazásért, de este egyezz bele mindenbe, amit a párod javasol – sokkal elégedettebbek lesztek mindketten.

Ez is érdekelhet

Találj magadnak valakit, aki olyan szerelmesen tekint rád, mint Tom Holland Zendayára

Találj magadnak valakit, aki olyan szerelmesen tekint rád, mint Tom Holland Zendayára

GLAMOUR Horoszkóp

Heti horoszkóp: ne tűrd el, hogy visszaéljenek a bizalmaddal - december 6-12.

Heti horoszkóp: ne tűrd el, hogy visszaéljenek a bizalmaddal - december 6-12.

5 előjáték, ami szuperintenzív orgazmushoz vezet

5 előjáték, ami szuperintenzív orgazmushoz vezet