Napi horoszkóp: A Mérleg jól tud titkot tartani - Augusztus 10.

2021.augusztus.10.

A Vénusz és a Neptunusz szembenállása irreális elvárásokat okoz, és konfliktust jelez a testi és a lelki szerelem között. Lehet, hogy egy kapcsolatot titokban kell tartani. Anyagi ügyeidben könnyen válhatsz hamis illúziók vagy csalás áldozatává. Kiderülhet a párodról, hogy foglalt, elérhetetlen, vagy elvárja tőled hogy erőn felüli áldozatokat hozz érte. Hajlamos lehetsz ábrándokba menekülni, problémás kapcsolatot ápolni olyan személlyel, aki képtelen az őszinteségre, aki hűtlen vagy szenvedélybeteg. Önzetlenséged olyan viszonyokba sodorhat, amely inkább szenvedést és csalódást, mint beteljesülést hozhat számodra. Fontos, hogy saját érdekeid védelmével törődj.

Napi horoszkóp: A Mérleg jól tud titkot tartani - Augusztus 10.
Fotó: Getty Images

Kos (03. 21-04. 20.) Mind a szerelemben, mind a pénzügyek terén ma illúziókban élsz, ráadásul a munkahelyeden is kihasználnak, a párod pedig a legképtelenebb dolgokkal vádol.

Bika (04. 21-05. 20.) Ha éppen egy titkos viszonyba keveredtél, ne hidd, hogy bódult viselkedésedből partnered nem tudja nyomon követni zűrzavaros szerelmi életed alakulását.

Ikrek (05. 21-06. 21.) Ma az otthonod vagy a pasid, akivel együtt élsz, nyújt számodra menedéket, amikor nagyon zavarossá és kibírhatatlanná válik munkahelyeden a helyzet.

Rák (06. 22-07. 22.) Egyik barátnőd vagy rokonod nem viselkedik éppen korrektül veled szemben, mindenből titkot csinál, és attól tart, hogy mindenáron ki akarod kutatni a titkait.

Oroszlán (07. 23-08. 23.) Óvakodj egy olyan pasitól, aki csak a pénzedre hajt, de a céged könyvelését sem ártana átnézni, talán nem is sejted, mekkora zűrzavarral kell megbirkóznod.

Szűz (08. 24-09. 23.) Mivel a szerelemben, pénzügyekben valaki csúnyán rászedhet, ne dőlj be egy béka mocskos trükkjének, aki pénzéhes, szenvedélybeteg, és akiből nem lesz királyfi.

Mérleg (09. 24-10. 23.) Mivel egyik kollégád lejárathat a munkahelyeden, mondj nemet egy megvesztegetési kísérletre, titkos viszonyod pedig legyen hétpecsétes titok az irodában.

Skorpió (10. 24-11. 22.) Mivel szerelmi életedben a valóság-elhárítás erőteljesen működik, félő, hogy olyasvalakire vágysz, akit nem kaphatsz meg, vagy aki kínos helyzetekbe hozhat.

Nyilas (11. 23-12. 21.) Ha attól félsz, hogy ha kolléganőid vagy rokonaid fölébe kerekedsz, akkor nem fognak szeretni, talán olyan kapcsolatokat is fenntartasz, melyeket nem is akarsz.

Bak (12. 22-01. 20.) Őszintén kell kommunikálnod a pároddal és a főnököddel is, hogy tisztázz egy a nézeteltérést, de egy illúziókra épült kapcsolat csak csalódással végződhet.

Vízöntő (01. 21-02. 19.) Ha képtelen vagy törleszteni az adósságodat vagy a lakásodra felvett hitelt, érdeklődj a bankban, nem lehetne-e valahogy mérsékelni ezt a nyomasztó terhet.

Halak (02. 20-03. 20.) A pasid (szeretőd) véleménye szerint minden nő pénzéhes, könnyelmű, gátlástalan hazudozó, azt viszont nem kell eltűrnöd, hogy téged is így kezeljen.

Ez is érdekelhet

QR kód a ruhákon? Ez a módszer segíti a Z generációt a kapcsolatépítésben.

QR kód a ruhákon? Ez a módszer segíti a Z generációt a kapcsolatépítésben.

Divathírek

Íme kedvenc boszorkányaink, hogy inspirálják a halloweeni jelmezedet

Íme kedvenc boszorkányaink, hogy inspirálják a halloweeni jelmezedet

G-Életstílus

Hatalmas szakításokat tapasztalhatunk a post covidban?

Hatalmas szakításokat tapasztalhatunk a post covidban?