Napi horoszkóp: Az Oroszlán karrierje csak úgy szárnyal most - Augusztus 12.

2021.augusztus.12.

Mivel a Vénusz harmonikusan illeszkedik a Plútóhoz, a szerelem és a szex ma nagybetűsek. A szenvedély nemcsak a szerelemben van jelen, hanem életünknek több területén is érezzük. A szerelem és a kreativitás virágzik, de a művészek és az üzletemberek is sikerszériára számíthatnak. Érdemes lenne banki ügyeket intézni, hitelt igényelni, jól fizető megbízások után nézni, elcsalni a párodat egy koncertre vagy művészi előadásra. De arról se feledkezz meg, hogy a luxus magától értetődő dolog a szerelem istennője számára. Ne fukarkodj, hiszen egy apró ajándék, egy ízléses kis csomag, amit váratlanul elővarázsolsz és a párod kezébe teszel, nemcsak rövid távú meglepetést okoz, hanem a köteléketeket is tartósíthatja. És ennek a csodálatos fényszögnek a hatása két - három napig tart, egészen a hétvégéig.

Napi horoszkóp: Az Oroszlán karrierje csak úgy szárnyal most - Augusztus 12.
Fotó: Getty/Glamour

Kos (03. 21-04. 20.) Jók a trendek az üzletfelekkel és megbízókkal fenntartott kapcsolatokat illetően, és könnyen találhatsz ürügyet, hogy egyik szexis kollégádhoz közelebb kerülhess.

Bika (04. 21-05. 20.) Párkapcsolatodban, kreatív vagy művészi munkádban nagy lépést tehetsz előre, és mire a pasid visszatér külföldről, az esküvői meghívókat is megrendelheted.

Ikrek (05. 21-06. 21.) Pompás nap összeköltözésre, tartozásaid kiegyenlítésére, de nehéz testileg túlságosan közel kerülnöd valakihez anélkül, hogy az a lelkedet ne zavarná meg.

Rák (06. 22-07. 22.) Valaki az első csábítási trükk bevetése után félreérthetetlenül a tudtodra adja, hogy nem áll szándékában családot alapítani, habár némi kaland ellen nincsen kifogása.

Oroszlán (07. 23-08. 23.) Most learathatod munkád gyümölcsét, érdemes állást változtatni, harcolni egy új munkáért vagy megbízásért és igent mondani egyik rokonod üzleti ajánlatára.

Szűz (08. 24-09. 23.) Igaz a mondás, hogy egy nő el tudja lopni egy pasi szívét: valakit, akivel üzleti kapcsolatban állsz, a gyönyör csúcsára juttathatsz, de akár a lottón is nyerhetsz.

Mérleg (09. 24-10. 23.) Ha valakivel rossz tapasztalataid voltak, hátat fordítasz a kapcsolatoknak, nem veszel részt a család életében, így védekezel az áldozat-szerep ellen.

Skorpió (10. 24-11. 22.) Több okot is találhatsz rá, miért ne szeretkezz egyik barátoddal, de egyikőtök sem töpreng ezen, s ha nem tudtok szabadulni egymástól, feleségül is mész hozzá.

Nyilas (11. 23-12. 21.) Előnyös fejlemények várhatók anyagi téren, bedolgozhatod magad egy új szakmába, de hamarabb lesz jég a tűzből, semhogy belemássz egy munkahelyi viszonyba.

Bak (12. 22-01. 20.) Ha társadalmilag fel akarsz emelkedni, akkor neked egy jó parti kell: ma szemlátomást őrjítő hatással vagy gazdag külföldi üzletfeledre vagy munkahelyi főnöködre.

Vízöntő (01. 21-02. 19.) Gyümölcsöző szakmai, üzleti kapcsolatot építhetsz ki, de a főnököd vagy üzletfeled nem hülye, pontosan tudja, mikor próbálod az erotikával manipulálni őt.

Halak (02. 20-03. 20.) A baráti és üzleti kapcsolatok egyre fontosabbá válnak: rokon, üzletfél vagy szerető olyan egyezséget ajánl, amelyből mindkettőtöknek csak haszna származhat.

Ez is érdekelhet

A természetestől a laza hullámosig, íme a legjobb göndör hajak a sztároktól

A természetestől a laza hullámosig, íme a legjobb göndör hajak a sztároktól

G-Életstílus

Gyakran látsz különös számokat? Az angyali számok neked is üzennek

Gyakran látsz különös számokat? Az angyali számok neked is üzennek

GLAMOUR Horoszkóp

Napi horoszkóp: pontosan tudod, mit akarsz elérni - január 26.

Napi horoszkóp: pontosan tudod, mit akarsz elérni - január 26.