Napi horoszkóp: A Szűz ne kutakodjon - Augusztus 15.

2021.augusztus.15.

A Hold még vasárnap is a Skorpió jegyében halad, délután, amikor harmonikus fényszöget zár be a Neptunusszal, érzékenységet, kreativitást és együttérzést ébreszt benned. Tehát ez az ideális alkalom szeretteiddel és rokonaiddal való együttlétre. Este, amikor a Plútóval barátkozik, úgy érezheted, hogy „A partnerem az enyém, az én tulajdonom!” Mégis, érdemes több bizalmat és érzelmet fektetned a kapcsolatodba. Ám ha vásárolsz, eladsz, üzletet kötsz vagy munkát keresel, pszichológiai ismereteidet és meggyőző képességedet érdemes alkalmaznod tárgyalásod során. Pár nélkül? Ma csak pattintanod kell egyet az ujjaddal, hogy valami jómódú és biztos állással rendelkező pasi kéne neked, aztán hopp, a csillagok máris tálcán szervírozzák.

Napi horoszkóp: A Szűz ne kutakodjon - Augusztus 15.
Fotó: Getty Images

Kos (03. 21-04. 20.) Ha valamilyen vállalkozásba kezdesz, legyél körültekintő az adózási rendeleteket illetően, de kénytelen vagy elfogadni főnököd vagy üzletfeled ajánlatát.

Bika (04. 21-05. 20.) Nagy különbség van elszántságod és makacsságod között, pedig jobb lenne nyitottnak lenned társad és barátaid szükségleteire, akik megbíznak benned.

Ikrek (05. 21-06. 21.) A legfontosabb dolog, ami befolyásolja szakmai és üzleti kapcsolataid minőségét az, hogyan reagálsz egy kényes vagy zavaros helyzetben – maradj őszinte!

Rák (06. 22-07. 22.) Nyaralás közben próbáld felmérni a piacot, de azért légy óvatos, szűrd meg alaposan a pasi-felhozatalt, s szánj több időt egy reményteli jelentkező megismerésére.

Oroszlán (07. 23-08. 23.) Kerüljön spenót a tányérodra, de ami a családi és anyagi ügyeidet illeti, a dolgok nem tűnnek rózsásnak, lesz viszont egy ütős terved a helyzet javításához.

Szűz (08. 24-09. 23.) Függetlenül attól, hogy egyedül vagy párkapcsolatban élsz, felkelted azoknak a figyelmét, akikkel kommunikálsz, de ne akard kikutatni kedvesed titkait.

Mérleg (09. 24-10. 23.) Néhány kolléga vagy rokon, akikről azt gondolod, melletted állnak, valójában a pénzedre utaznak, de alapos ismeretekre tehetsz szert a piackutatás terén.

Skorpió (10. 24-11. 22.) A párod, romantikus programot tartogat számodra, de nem csak testi vágyat ébreszt benned, az esti órákban pedig egy tárgyalást is sikerül új vágányra terelned.

Nyilas (11. 23-12. 21.) Hiába iparkodsz rokonaidhoz segítőkész lenni, érzed, hogy nem fogadnak el, és ha a piaci viszonyokról halvány sejtelmed sincs, valaki becsaphat.

Bak (12. 22-01. 20.) A mai baráti találkozón felmérheted, kinek van hatalma, vagy ki az, aki segíthet neked, ráadásul az érdekcsoportosulásokat is képes vagy felismerni, kihasználni.

Vízöntő (01. 21-02. 19.) Pénzügyekben szállj végre alá a fellegekből, és nézz körül a való életben, de az álláskereséssel szerencséd lehet, csak a főnökkel szemben maradj tartózkodó.

Halak (02. 20-03. 20.) Új dolgokat tanulhatsz, a pasid vagy egyik barátod, aki kitűnő üzletember, értékeli kreativitásodat és céltudatosságodat, s megígéri, hogy a hónod alá nyúl.

Ez is érdekelhet

Tom Ford lemondta februári bemutatóját a New York-i divathéten

Tom Ford lemondta februári bemutatóját a New York-i divathéten

G-Életstílus

Gyakran látsz különös számokat? Az angyali számok neked is üzennek

Gyakran látsz különös számokat? Az angyali számok neked is üzennek

GLAMOUR Horoszkóp

Napi horoszkóp: pontosan tudod, mit akarsz elérni - január 26.

Napi horoszkóp: pontosan tudod, mit akarsz elérni - január 26.