Napi horoszkóp: Az Oroszlánok fogják vissza magukat - Augusztus 9.

2021.augusztus.9.

Mivel az Oroszlán-Hold a reggeli órákban együttállásba kerül a Merkúrral, egy érdekes beszélgetés hatására kellemes hangulatban kezdődik a nap, talán még egy telefonhívás is örömet okoz. Fogékony és nyitott vagy a párod vagy általában a férfiak érveire, a reklámszakmában vagy az értékesítésben pedig ragyogó jövő áll előtted. A kora délutáni órákban viszont a Hold szembenállásba kerül a Vízöntő-Jupiterrel, ami arra figyelmeztet, hogy a konfliktusokat most kell megoldani. A Jupiter rámutat a jogi problémákra, de az sem kizárt, hogy egy igazságtalan helyzet miatt háborogsz. Vallási vagy ideológiai kérdésekben is felmerülhetnek nézeteltérések a tolerancia hiánya miatt.

Napi horoszkóp: Az Oroszlánok fogják vissza magukat - Augusztus 9.
Fotó: Getty/Glamour

Később a Hold jegyet vált, belép a Szűzbe, ahol az értelem uralja az érzelmeket. Feltűnő lehet a tudásszomjad, a szorgalmad és a rendszereteted, csak a bolhából ne csinálj elefántot.

Kos (03. 21-04. 20.) Ma a művészi adottságokkal rendelkező Kosoknak lesz jó napjuk, de óvakodj attól, hogy felszabadultabban, önteltebben viselkedj, mint amennyit a párod elvisel.

Bika (04. 21-05. 20.) Ha valami nem stimmel rokoni vagy üzleti kapcsolataidban, akkor vizsgáld felül, nem vagy-e túl önző, de használd ki pároddal a szabadidős programokat.

Ikrek (05. 21-06. 21.) Ha javítod kapcsolatteremtő készségedet, mások számára is érdekesebb leszel, de ha valaki megpróbál bilincset tenni a kormányodra, némi ravaszság nem árt.

Rák (06. 22-07. 22.) Pénzügyekben, üzletkötéskor óvakodj a rejtett buktatóktól, mérsékeld elvárásaidat, de ha a párod támogatására számítasz, akkor neked is adnod kell valamit.

Oroszlán (07. 23-08. 23.) Imádod a fényűzést, habzsolod a népszerűséget, hódolsz költséges szenvedélyeidnek, de fennáll a veszély, hogy a pároddal kapcsolatos elvárásaid túlzottak.

Szűz (08. 24-09. 23.) Vonulj háttérbe, de ha lemaradtál a munkádban, vagy más tevékenységben, most pótolhatod az elmaradást, és visszahelyezheted a labdát a pályára.

Mérleg (09. 24-10. 23.) Egy barátod rendelkezésére állsz, de ne hagyd, hogy lehetetlent követeljen tőled, de ha a pasid állandó társ nélkül is boldog, nem ma gondolja meg magát.

Skorpió (10. 24-11. 22.) A munkahelyeden vagy otthon nehezen állsz ellen a kísértésnek, hogy bedobd a törülközőt, éppen most, amikor már csak egy lépésre vagy a célodtól.

Nyilas (11. 23-12. 21.) Mivel szivacsként szívod magadba az információkat, túl könnyen engedsz a kísértésnek, hogy meggondolatlanul kiadj bizalmas vagy üzleti értesüléseket.

Bak (12. 22-01. 20.) Könnyelmű és gondatlan vagy, csak úszd meg nagyobb veszteségek nélkül, de szexuális vágyadat nem lehet és nem is szabad elnyomni vagy megszüntetni.

Vízöntő (01. 21-02. 19.) Lehet, hogy több mozgásteret, függetlenséget igényelsz a kapcsolatodban, de ezt úgy közöld a pároddal, hogy ne hagyj teret a félreértéseknek.

Halak (02. 20-03. 20.) A pletykákból maradj ki, ami nem is olyan egyszerű, mert még a Jupiter is alááshatja a diszkréciódat, de ne irigykedj sikeres főnöködre vagy kollégádra.

Ez is érdekelhet

Millie Bobby Brown új, klasszikus bubi frizurája ultramenő

Millie Bobby Brown új, klasszikus bubi frizurája ultramenő

GLAMOUR Horoszkóp

Napi horoszkóp: ma az érzelmi életed hullámzó lehet - január 22. szombat

Napi horoszkóp: ma az érzelmi életed hullámzó lehet - január 22. szombat

GLAMOUR Horoszkóp

Ezt hozza 2022-ben a Tigris éve a pénzzel, szerelemmel kapcsolatban

Ezt hozza 2022-ben a Tigris éve a pénzzel, szerelemmel kapcsolatban